W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:Lekarz Cię uspokoi:) zobaczysz wszystko będzie dobrze, grunt to pozytywne myślenie.... daj znać.
Malenq, lilys lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam Was kobietki...wczoraj byłam na badaniu beta HCG...i mam wynik 72,7 mlU/ml...czyli przedział 3-4 tydzień. Cieszę się ale mam też dużo obaw ponieważ w grudniu 2014 poroniłam w 8tyg...pusty pęcherzyk ciążowy...
Czy pobolewanie jajników i podbrzusza jest normalne? Cały czas biegam do WC bo boję się, że ujrzę krew na bieliźnie nie umiem tych obaw od tak po prostu wyłączyć
kiedy powinnam zrobić kolejne badanie HCG żeby wiedzieć, że dobrze przyrasta?
pozdrawiam Was ciepłoAnia_84, olka30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGratuluję wsyztskicm zafasolkowanym
Roxana ja bym zrobiła powtórną bętę za jakieś dwa dni - ale od razu mówię że nie znam się na tych przyrostach bety co ile i o ile powinna wzrastać...
Mam do Was pytanie ... Dziś u mnie 28 dc spadek tempki do poziomu podstawowego i bardzo lekkie plamienie - kolor jasny czerwony( na papierze) na wkładce taki "pomaranczowy" pewnie zmieszany ze śluzem... - nie wiem czy to już okres - brzuch mnie nie boli,czy to może być implantacja ? Powinien mnie boleć brzuch ? -
OPu wz tego co widze to jestes gdzies 9-10 dpo ??
wiec calkem mozlie ze ten spadek i plemienie to implentacje.. brzuch moze bolec.. czesc dziewczyn okresla go jako ciagnacy bol, miesiczkowy ..
Jesli jutro tempka ładnie odbije to za kilka dni moze sie pojawia II czego ci z calego serducha zycze
Dzien dobry ..u mnie napierdziele zabami od wczoraj..masara.. wczoraj mi wieczorem syreny wyly..ale nie wiem o co kaman..non stop straz pzarna slysza jak smiga.. dzis mezowi sie tak nie chcialo jechac do domu ze od 7 sedzi i patrzy sie w okno..i mysli wyjs czy nie wyjsc
tak leje ze Michal wchodzac do samcchdu musial od drugej strony bo wiata podlana ;/ musial cegle sobie postawic ;/piwnica juz tez zaraz bedzie zalana wiec mich al bedzie chyab orproznial ja dzis.. ;/ -
Roxa - przyros t powinno sie sprawdzic po 48 h
spokojnie podobolewania podbrzusza towarzysa kobiotom w ciazy bo macica sie rozpulchnia
wiem ze nie jest łatwo po poronieniu myslec zebedzie ok..sama nie przeszlam ale byam z moja przyjaciolka w spzitalu gdy poronila.. a 6 miesiecy pozniej gdy dowiedziala sie ze jest w ciazy teraz jest w 20 tyg i do tej pory odczuwa strach ..
idz do ginekologa..da ci zapewne na wszelki wypadek lutke lub duphaston ..zrob przy drugiej becie progesteron -
nick nieaktualnyRoxana czyli gdzieś koło wtorku powtórna beta
Ania dzięki za wsparcie, w duchu łudzę się że odbije tempka i to jednak nie okres
dobra aktualizacja - tych plamienio brudzen jest wiecej kolor taki jasny brąz i z kremowym gestym sluzem ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2014, 11:43
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Ja za 4 dni robię test i bardzo bym znowu chciała zobaczyć II kreski. Od 3 dni temp odbiła i oby nie spadła, wszystko wskazuje że moze będzie pozytywny... Trzymam kciuki aby u Ciebie też były.
Jestem 4 cykl po poronieniu i jeden z CLO i siedzę jak na szpilkach czy sięudało czy jeszce nie ... -
Hej dziewczynki..
Ja dziś Aniu jestem po wizycie u dentysty, ale muszę iść jeszcze raz, bo robił mi już 3 raz tego samego zęba i nie pozwoliłam mu go dziś zeszlifować, bo za każdym razem mi szlifował do nerwów.. Dzięki temu teraz nie mogę gryźć bo mam nieco za dużo nadłożonego Humor mam jednak dobry, bo wydaje mi się że w końcu zatkał ten kanalik, który od 3 mies. nie dawał mi żyć. Nie cierpię dentystów, bo co drugą wizytę zamiast mi coś naprawić to jeszcze bardziej psują, a kasują jak za złotoAnia_84 lubi tę wiadomość