X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
Odpowiedz

W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek

Oceń ten wątek:
  • zoosiaa Autorytet

Wysłany: 16 maja 2014, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idee ale tak sie boje, bo nie wiem co usłysze kurde... :/ chociaz zle sie nie czuje nic mnie tak nie boli tylko nad ranem boli brzuch jak na @ ale to chwilowe..

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2014, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zoosiu będzie dobrze:) a w którym tygodniu jesteś? i która to Twoja beta?

• zoosiaa Autorytet

Wysłany: 16 maja 2014, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    zoosiu będzie dobrze:) a w którym tygodniu jesteś? i która to Twoja beta?
    z bety wychodzi ze 6 tydzien, a beta druga

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2014, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lekarz Cię uspokoi:) zobaczysz wszystko będzie dobrze, grunt to pozytywne myślenie....:) daj znać.;)

• zoosiaa Autorytet

Wysłany: 16 maja 2014, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    Lekarz Cię uspokoi:) zobaczysz wszystko będzie dobrze, grunt to pozytywne myślenie....:) daj znać.;)
    Dziękuje kochane <3 ide do 11 powinnam wrócic to odrazu się odezwe :* trzymajcie za mnie mocno kciuki proszee... :) :*

Malenq, lilys lubią tę wiadomość

• olka30 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2014, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymamy mocno :) Musi być dobrze!

Jk6fp1.pngRjgsp1.png pgaCp1.pngq4sUp1.png
  • zoosiaa Autorytet

Wysłany: 16 maja 2014, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no juz jestem :) i jestem duzo spokojniejsza mialyscie racje lekarz mnie bardzo uspokoił ;) teraz we wtorek na bete i do lekarza, juz konkretne badania :* <3 Dziękuje wam kochane <3

olka30, Malenq, Mika85 lubią tę wiadomość

• olka30 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2014, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cieszę się Zosiu :)

• zoosiaa Autorytet

Wysłany: 16 maja 2014, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chyba mocno musiałyście trzymam za mnie kciuki kochane <3 :) :* lekarz powiedzial ze do wtorku to juz powinna ładnie przyrosnąć :)

olka30, Malenq, lilys lubią tę wiadomość

• olka30 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2014, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :) To trzymamy kciuki do wtorku, będzie dobrze, czuję to :)

• zoosiaa Autorytet

Wysłany: 16 maja 2014, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co ja bym bez was zrobiła... <3 <3 <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2014, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zoosiu trzymam kciuki cały czas:) cieszę się, że po wizycie jesteś spokojniejsza:)

• roxana90_1990 Debiutantka

Wysłany: 17 maja 2014, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was kobietki...wczoraj byłam na badaniu beta HCG...i mam wynik 72,7 mlU/ml...czyli przedział 3-4 tydzień. Cieszę się ale mam też dużo obaw ponieważ w grudniu 2014 poroniłam w 8tyg...pusty pęcherzyk ciążowy...:(

Czy pobolewanie jajników i podbrzusza jest normalne? Cały czas biegam do WC bo boję się, że ujrzę krew na bieliźnie :( nie umiem tych obaw od tak po prostu wyłączyć :(

kiedy powinnam zrobić kolejne badanie HCG żeby wiedzieć, że dobrze przyrasta?

pozdrawiam Was ciepło :)

Ania_84, olka30 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2014, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluję wsyztskicm zafasolkowanym :)

Roxana ja bym zrobiła powtórną bętę za jakieś dwa dni - ale od razu mówię że nie znam się na tych przyrostach bety co ile i o ile powinna wzrastać...

Mam do Was pytanie ... Dziś u mnie 28 dc spadek tempki do poziomu podstawowego i bardzo lekkie plamienie - kolor jasny czerwony( na papierze) na wkładce taki "pomaranczowy" pewnie zmieszany ze śluzem... - nie wiem czy to już okres - brzuch mnie nie boli,czy to może być implantacja ? Powinien mnie boleć brzuch ?

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 17 maja 2014, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OPu wz tego co widze to jestes gdzies 9-10 dpo ??
    wiec calkem mozlie ze ten spadek i plemienie to implentacje.. brzuch moze bolec.. czesc dziewczyn okresla go jako ciagnacy bol, miesiczkowy ..
    Jesli jutro tempka ładnie odbije to za kilka dni moze sie pojawia II :) czego ci z calego serducha zycze :)

Dzien dobry ..u mnie napierdziele zabami od wczoraj..masara.. wczoraj mi wieczorem syreny wyly..ale nie wiem o co kaman..non stop straz pzarna slysza jak smiga.. dzis mezowi sie tak nie chcialo jechac do domu ze od 7 sedzi i patrzy sie w okno..i mysli wyjs czy nie wyjsc :D
    tak leje ze Michal wchodzac do samcchdu musial od drugej strony bo wiata podlana ;/ musial cegle sobie postawic ;/piwnica juz tez zaraz bedzie zalana wiec mich al bedzie chyab orproznial ja dzis.. ;/

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • roxana90_1990 Debiutantka

Wysłany: 17 maja 2014, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w grudniu 2013*

Ania_84 lubi tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 17 maja 2014, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Roxa - przyros t powinno sie sprawdzic po 48 h :)
    spokojnie podobolewania podbrzusza towarzysa kobiotom w ciazy :) bo macica sie rozpulchnia :)
    wiem ze nie jest łatwo po poronieniu myslec zebedzie ok..sama nie przeszlam ale byam z moja przyjaciolka w spzitalu gdy poronila.. a 6 miesiecy pozniej gdy dowiedziala sie ze jest w ciazy :) teraz jest w 20 tyg i do tej pory odczuwa strach ..
    idz do ginekologa..da ci zapewne na wszelki wypadek lutke lub duphaston ..zrob przy drugiej becie progesteron :)

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2014, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Roxana czyli gdzieś koło wtorku powtórna beta :)

Ania dzięki za wsparcie, w duchu łudzę się że odbije tempka i to jednak nie okres ;)

dobra aktualizacja - tych plamienio brudzen jest wiecej kolor taki jasny brąz i z kremowym gestym sluzem ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2014, 11:43

• Miru Autorytet

Wysłany: 17 maja 2014, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja za 4 dni robię test i bardzo bym znowu chciała zobaczyć II kreski. Od 3 dni temp odbiła i oby nie spadła, wszystko wskazuje że moze będzie pozytywny... :) Trzymam kciuki aby u Ciebie też były.
    Jestem 4 cykl po poronieniu i jeden z CLO i siedzę jak na szpilkach czy sięudało czy jeszce nie ...

Nath <3 27.07.2015
    (*) mama 5 aniołków
    w4sqflw1dflkbldc.png
    6 cykl starań
  • olka30 Autorytet

Wysłany: 17 maja 2014, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki..

Ja dziś Aniu jestem po wizycie u dentysty, ale muszę iść jeszcze raz, bo robił mi już 3 raz tego samego zęba i nie pozwoliłam mu go dziś zeszlifować, bo za każdym razem mi szlifował do nerwów.. Dzięki temu teraz nie mogę gryźć bo mam nieco za dużo nadłożonego :) Humor mam jednak dobry, bo wydaje mi się że w końcu zatkał ten kanalik, który od 3 mies. nie dawał mi żyć. Nie cierpię dentystów, bo co drugą wizytę zamiast mi coś naprawić to jeszcze bardziej psują, a kasują jak za złoto :)

‹‹ 388 389 390 391 392 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ