W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
OLa dorze ze poszlas do dentyst yto jedna z najbardziej waznych spraw nieraz niestety stomatolodzy zle dopasowuja..i pozniej to wszytsko jest zcuciazliwe ;/ ale wazne ze sie leczy zabki
Roxana .. trzeba wierzyc ze bedzie dobrze..ja przesylam swoje pozytywne fluidki do kropeczka zeby grzecznie sie chowal tam u mamusi
Marzenie .trudno powiedziec..mozliwe ze przesuwana jest omorka jajowac przez kosmki w jajowodach i stad ten bol .. albo p porsu daje znac po owulce -
Aniu ja już ząbki mam wyleczone od dawna, teraz tylko wymieniam plomby, które niestety się mocno ścierają, bo jestem nerwus i nocami zgrzytam na zębach
Marzenie mnie potrafią jajniki kłóć cały cykl, raz słabiej raz mocniej. Objaw ten zauważyłam dopiero jak zaczęłam prowadzić wykresy, więc nie nastawiałabym się na twoim miejscu.. Jak tu pobędziesz dłużej to przejdziesz po kolei przez wszystkie objawy ciążowe jakie tylko można mieć Taka nasza psychika..Ania_84, zizia_a lubią tę wiadomość
-
ojj ja tez jetsem nerwus i penwi etez bed mi sie scierac
A teraz bedzie znowu wiecej stresow..
wczoraj zmarl dziadek meza..
A dodatkowo dom w ktorym mieszkamy byl dziadka.. iwec podejrzewam ze zacznie sie stresowka dodatkowa.. a ze kasy brak to nie wiem jako to sie zakonczy.. dodatkowo teraz czekamy na ta genetyke i sie martwie.. -
nick nieaktualny
-
Też chcę koniecznie w tym roku gdzieś się wybrać, nie precyzuję gdzie, bo może znajdziemy jakiś fajny last minut.. Tylko, że moja praca jest taka, że zawsze jak chcę wsiąść urlop to akurat nie mogę i w sumie jak pracuję to tylko raz miałam fajne wakacje
-
hej dziewczyny, u nas nad morzem piękne słońce! Ja jestem mega objedzona, wczoraj bylismy na I Komunii, aż mnie skóra na brzuchu bolała pewnie od obżarstwa a dziś jadę wieczorem na kabaret - Paranienormalni - i humor od rana dopisuje pozdrawiam Was wszystkie baaaaardzo serdecznie!
zoosiaa, olka30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny