W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam, smutno się tutaj zrobiło, trudno szukać optymizmu
Jak tu wierzyć, że wszystko będzie dobrze, jak jedne nie mogą zajść, a te którym się udaje tak krótko cieszą się szczęściem
Ale musimy wierzyć, wbrew wszystkiemu, że na końcu tej drogi jednak czeka na nas cud macierzyństwa.zizia_a lubi tę wiadomość
-
Też bym chciała wolne, ale wszyscy korzystają, więc muszę ja kiblować Koleżanka mnie próbuje ugotować, bo jej wieje z klimy. W poprzednim biurze na mnie klima wiała to nie było zmiłuj, bo jej było ciepło, teraz się nie da bo będzie chora.. Ja mogłam być non stop chora..
Poza tym jest ok -
W poniedziałek, jutro ostatni dzień w pracy i trochę wolnego przymusowego..
A co potem nie wiem.. Wczoraj koleżanka z innej firmy dzwoniła, w tamtym tyg. z nią gadałam i czekają tam na mnie Podobno ogłoszenia o pracę z neta już ściągnęła i miejsce czeka na mnie. Tyle, że ani nie gadałam z właścicielami, ani nic. Warunki mi proponują takie same, a na początek oczywiście gorsze, jeszcze zamiast um. na okres próbny - zlecenie Trochę mnie wkurzyło, że założyli że mi to pasuje, bez żadnej rozmowy Chyba pójdę na chorobowym zobaczyć jak tam jest, ale kurde nic jej nie obiecywałam, a teraz jak się wycofam to spalę za sobą mosty Cholera jakbym miała mało problemów w życiu to sama sobie stwarzam następne..Tynka1990 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny