W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A mi zostało jeszcze pół dniówki, a potem prędko do domu, obiadek i na koniki Będę skakać przez przeszkody, ostatnio się nauczyłam.. Choć, że umiem to może za dużo powiedziane, ale tfu tfu jeszcze nie leciałam z konia jak mój M ostatnio
Jak będzie pogoda to jeszcze jutro pojeżdżę Chcę na maxa wykorzystać, bo potem nie wiem kiedy znów będę mogłaiza30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Normalnie Zizia dzwonili do mnie ze szpitala, potwierdzić czy się wybieram do nich w poniedziałek.. No nie mogę, takie rzeczy!
Zosia wierzę Ale musisz być silna.. Wiem jak to brzmi dla ciebie w danym momencie, ale pamiętaj że myślami jesteśmy z tobą i musisz być dzielna. Powiedz mi, zrobili ci przeciwciała antyfosolipidowe? Po dwóch razach powinnaś zostać zbadana pod kątem ewentualnych przeciwciał przeciwko spermie, płodowi, obcym białką i na konflikt serologiczny.. Coś ewidentnie jest nie tak, najwidoczniej zajść możesz, tylko potem coś nie gra.. Moja kuzynka 6 razy poroniła, zanim wykryli że ma przeciwciała na komórki męża, zaszczepili ją i ma 2 zdrowych synków.. Tobie też się uda!iza30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny