W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Mnie łeb boli i mam dziś sexualny stosunek do pracy.. Modlę się żeby szybko przeleciało.. Nawet wyszłabym wcześniej, ale dziś jestem sama, pewnie znów ktoś by miał wąty, więc jakoś wysiedzę.. Plus taki, że chmury gdzieś rozwiało i piękne błękitne niebo.. W końcu będzie trochę pogody
lilys lubi tę wiadomość
-
Hej moje ulubione ovufriendki
Boże jak ja nienawidzę poniedziałków zawsze coś idzie nie tak
ostatnio jestem tak zalatana, że nie mam kiedy do Was zajrzeć.
U mnie kolejny cykl. Mój D. w sobotę jedzie na badanie nasienia bo się uparł. a niech jedzie. Nie zaszkodzi.
Ja muszę prl zbadać ale gin znów kazała mi na początku cyklu więc czekam spokojnie do połowy czerwca
Stęskniłam się za Wami jak cholera.
W czwartek postaram się posiedzieć trochę z Wami i nadrobić zaległości
Buziale przesyłam :*:*:*:*:*:*:*olka30, Mika85, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHello jeszcze cztery dni i weeelend jutro mam wolne ale jade do lekarza do wro a potem praca w ogrodku mnie czeka. Co do wakacji jedziemy 11 czerwcaaaaaaa do Chorwacji wlasnie - juz sie nie moge doczekac )) pogoda cudna dzisiaj - pospacerowalam z pieskiem po obiedzie i po kolacji juz spacerowalismy cala rodzinka ( maz wrocil z pracy )). )
olka30, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
CZesc dziewczynki :0 ja ostatnio ograniczam troche oovu
nadrabiamy z mezem sobie spontanikami i jakos tak co rusz mnie odrywa od Ovu -
Idę jutro do ginekologa...4 tydzień 5 dzień...Nie spodziewam się widzieć jeszcze zarodka bo zapewne za wcześnie, ale chcę się uspokoić bo od 2 dni mocno pobolewa mnie podbrzusze nie wiem czy nie ze stresu...zwłaszcza, że 5 miesięcy temu straciłam dzieciaczka nie wiem jak się uspokoić
trzymajcie za mnie kciuki...
pozdrawiam! -
Cześ dziewczynki. Gratki dla nowo zafasolkowanych. Trzymam kciukasy mocno!!!
Kobietki a czy któraś z was miała tak, że wszystko po poroneniu jej się poprzestawiało??? tak naprawdę to jest teraz mój 1 pełny cykl pp. dziś mój 30 dc a @ ani widu ani słychu. Aż boję się test zrobić. Masakra jakaś chyba (( -
No nie wiem, wolałabym taki dzień spędzić na zewnątrz
Co do reszty nie pomogę ci, bo nie miałam takiej sytuacji, ale przez to całe leczenie mi się już wszystko poprzestawiało i długość cyklu i objawy, już nic nie wiem i niczego nie jestem pewna..lilys lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny