W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
lilys wrote:A tak to Czekam na wasze Groszki!!! Cem byc ciotka!!! Im wiecej brzusiow tym lepiej
olka30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No ja też nie zamierzam Ja zamieniłam mleko krowie na kozie do kawy, bo czarnej nie wypiję, a z reszty zrezygnowała i naprawdę lepiej się czuję bez mleka.. Też nie toleruję laktozy, no ale całe życie i tak w nas mleko wlewali, zwłaszcza w podstawówce..
-
nick nieaktualny
-
lilys wrote:Ja jak obrxygalam wychowawczynie zostalam z tego przymusowego przywileju zwolniona. Ser tylko mozarella i to raz na Miesiac
-
Witam wszystkie kobietki starające się
mam pytanie..okres powinnam mieć za 2 dni...dokładnie. Dzisiaj rano zrobiłam test i wyszedł pozytywnie...chyba. Chodzi o to, że druga kreska jest słaba i cieniutka...czy to możliwe, że jestem w ciąży??
Będę wdzięczna za Wasze odpowiedzi i podpowiedzi -
nick nieaktualny
-
Hej laseczki, nie było mnie dzisiaj bo się szkoliłam, bez dostępu do neta.. U nas pogoda okropna, leje tak że już mi mózg rozsadza od tego bębnienia deszczu o dach (mieszkam na poddaszu).. Mam nadzieją, że nas nie zacznie zalewać, bo w zeszłym roku paradoksalnie dach nam zaczął przeciekać jak tak padało i mieliśmy powódź od d... strony
Jak się czujesz Zosia??
Co u was słychać??
Mi już niedługo zostanie tylko tydzień do magicznej daty i zaczynam się stresować, włączyło mi się czarnowidztwo i zły humor na czym cierpi mój M, bo warczę non stop.. Eh.. -
No to troche nie ciekawie u ciebie kochana.. z ta pogoda. Ale ten czas ci leci co juz tylko tydzien bedzie trzymam kciuki kochana oby z powodzeniem :* :* a ja dzis musze isc do lekarza tzn ogolnie czuje sie bardzo dobrze, ale ponownie zrobilam bete i mało przyrosło i nie wiem co sie dzieje dlaczego tak.. wole sie upewnic u lekarza czy to tak moze na razie byc i nie mam sie czym stresowac czy jednak bedzie do tego powód a pfuuu wypluć i odpukac.