W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Widzę, ale jak tu jestem prawie rok to tak umarło już kilka wątków.. A to się dziewczyny pokłóciły i przeszły na inne wątki, a to zaciążyły i znikły, a to wycofały się ze starań bądź z ovu i tak to potem samo poumierało.. Szkoda tylko, że nie ma kontaktu z dziewczynami, które tu wpadały. Iza, Rybka, Zosia co z wami?
rybka lubi tę wiadomość
-
olka30 wrote:Ja już 3 razy miałam słabe kreski i @ jak w zegarku.. Chcesz mieć pewność leć na betę, albo powtórz teścik jutro, będzie kreska ciemniejsza to znaczy, że coś się dzieje
zrobiłam bete wyniki po 18stej , ale nie mam nadziejirybka lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny po dłuższym czasie wróciłam ogarnełam sie w koncu. Wczoraj Wizyta u dokora odebrałam wyniki z wyniku his-pat wyszło ze to ciąża obumarła, kontrol
nie dowiedzialam sie niczego co bym nie wiedziala, a zadawałam ze 100 pytan lekarzowi... a on wzruszał ramionami.. masakra jakas... dobrze że jest ten INTERNET, bo dalej nic bym nie wiedziala..olka30, rybka lubią tę wiadomość
-
Cześć Zosia, dobrze że wróciłaś.
Nie obrażając twojego lekarza to może czas zmienić tego konowała skoro nie ma zamiaru rozwiewać twoich wątpliwości? Niestety trafić na kogoś naprawdę ogarniętego i fachowego w cale nie jest łatwerybka lubi tę wiadomość
-
Wizytę tę niestety musiałam miec u Ordynatora , a lekarza juz mam innego, juz bylam u niego na wizycie konsultacyjnej i bardzo mi sie spodobało jego podejscie do tego wszystkiego, powiedzial ze przygotuje mnie jak najlepiej do nastepnej ciąży że kazde badania wyniki bedziemy robic w Olsztynie.
Ordynatora słowa " No potwierdziło się to, że ciąża obumarła,zbadał mnie i mowi ze wszystko sie ladnie goi ze jestem zdrowa " wiec go pytam " Zdrowa a juz drugi raz skonczyło sie tak samo " poronieniem " tylko ze teraz o 2 tyg dluzej ponosilam, a on na to potrzeba czasu, i mówi " ciąża nie jest dla ludzi nerwowych " a ja do niego mowie ze nie jestem nerowowa itd.. to juz zamilkł i wyszłam z tego gabinetu, bo moje pytania trafiały tak jakby do ściany a on tylko wzruszał ramionami...rybka lubi tę wiadomość
-
No to współczuję tej wizyty Ale dobrze, że znalazłaś fajnego lekarza, który się o ciebie zatroszczy Najważniejsze znaleźć przyczynę takiego stanu rzeczy, może tak miało być, a może wystarczy drobna pomoc lekarza i już nic takiego nigdy cię nie spotka..
rybka lubi tę wiadomość