W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Zizia bo za często jeździsz, kurczaki ty widać musisz jechać nad morze
Tak nasze miasto jest ostatnio popularne
Wiesiołek pomaga, ale po czasie ja przez pierwsze mies. nie widziałam super efektów, ale teraz śluz mam wręcz bajeczny. I biorę tylko 2 tabl. dziennie Oeparol Femina. Myślę, że trzeba brać dłużej niż 3 miesiącezizia_a lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witajcie kobietki! Piszę po prostu jako nowa osoba, starająca się kolejny cykl o wspaniały dar! Teraz jestem świeżo po dniach płodnych i po przymilaniach z mężem. Będę czekać jak zawsze na dzień przewidywanej miesiączki. Jak zawsze żyję nadzieją, że może tym razem się uda, a z drugiej strony nie chcę się nakręcać. Staramy się z mężem, tak solidnie to 4. cykl. Nie jest to dużo, ale jednak 3 razy już się rozczarowałam. Za każdym razem jest mi po prostu przykro. Mając tamte doświadczenia mam wrażenie że i tym razem się nie uda Mętlik w głowie, a najlepiej by było nie myśleć o tym wcale!
Pozdrawiam Was wszystkie, każda z Was wie o czym mówię!rybka lubi tę wiadomość
Starajcie się naprzód o królestwo Boże i o jego
sprawiedliwość, a wszystko będzie wam dodane.
(Mt 6,33) -
nick nieaktualny
-
Umarł, bo mnie parę dni nie było.. 3 dni wesela teraz dochodzę do siebie, przed chwilą się zastanawiałam czy wczoraj byłam u gina czy kiedy Ale jednak byłam wczoraj.. Pęcherzyk 15 mm i muszę niestety w środę się udać na usg do szpitala do pani R żeby podpatrzeć czy rośnie i ewentualnie walnąć Ovitrelle, ale @ była trochę dłuższa więc może temu taki marnawy.. ALE ALE na prawym jajniku! Drugi raz w ciągu prawie roku, coś widać ruszyło po tym nakłówaniu. Poza tym trochę przesadziłam z tańcami i w pierwszy dzień wesela wytrzymałam do 3 i musiałam się zwinąć z powodu bólu brzucha Za to w drugi dzień się znieczuliłam i było ok
A ty jak tam Zizia po wizycie u doktorka?? Jakieś dobre wieści??rybka lubi tę wiadomość
-
wieści nie mam żadnych..to była moja ostatnia wizyta u gina..mogę sobie zrobić maksymalnie 2 miesiące przerwy i mam jechać do kliniki..pęcherzyk był ładny pękł. owulacja była...tylko czekać na efekty..ale nie spodziewam się niczego dobrego...muszę więc zabrać sie za szukanie kliniki/lekarza albo czegoś innego...no ja Ci powiem że po nakłuciu jajników tez zaczęłam mieć owulacje z prawego jajnika..przedtem miałam tylko z lewego..super że sie wybawiłaś to najważniejsze..to podgalaj i czekamy na efekty u Ciebie
-
A ja czekam na efekty u ciebie Marny ten mój pęcherzyk, zazwyczaj był większy, ale bez żadnych wspomagaczy za to alkoholu trochę przyjęłam na klatę
Teraz żyję myślą, że muszę wracać w następnym tygodniu do pracy, a szczerze mi się nie chce.. W dodatku będę musiała się określić czy zmieniam pracę czy nie, a ta niby opcjonalna też mnie nie zachwyciła.. Może poczekać na coś lepszego, a może by się tak przebranżowić, bo jednak coraz częściej dochodzę do wniosku, że nie mam satysfakcji z pracy za biurkiem.. Chyba zostanę mniejszością narodową, skoro można za nic dostawać 2 tys. miesięcznie to ja tak mogę.. Będzie pełna satysfakcja.rybka lubi tę wiadomość
-
dziewczynki przesylam wam moj ostatnio ulubiony znak
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2014, 17:36
olka30, zizia_a, rybka lubią tę wiadomość
-
A ja odwiedziłam szpital, zrobiłam usg i mój pęcherzyk z 15 mm w poniedziałek urosną do 23,5 mm Niezłe tempo, no nie?? Myślę, że pękną by sam, ale profilaktycznie zapodałam Ovitrelle i mam zamiar bzykać się non stop (Tak tylko gadam, nie mam nawet za bardzo z kim, bo mój gdzieś pojechał, no ale pogadać można).
Boziu daj jednego pełnosprytnego plemnika, plisssss...Ania_84, zizia_a, zoosiaa, rybka lubią tę wiadomość
-
Hej wrocilismy
po baseniku super pozniej pojechalismy obejrzec deski do WC i plytki na przedpokoj ja kupilam nozyce do trawy mezu jakis obcinak do rur, teraz siedzi w piwnicy i segreguje zlom bo chce czesc wywiesc na skup
Wczesniej dzownilam do lodzi do lab.- okazuje sie ze mutacje juz sa ale jeszcze na kariotypy czekamy ale babka powiedziala ze to sie czeka od 8-10 tyg. wiec przed nami jeszcze 4 tyg czekania
ale nie zapytalam sie czy wyszlocos w tych mutacjach czy nie....tyle juz czekalismy to poczekamy po co mam sie stresowac wole miec pelen obraz
ehh no przedluzy sie ;/
ale teraz nie wiem jak uslyszalam ze sa juz te mutacje to teraz jestem ciekawa co tam wyszlo... nie wiem czy nie zadzwonie moze cos mi podadza przez tel..a z drugej strony boje siee ze cos zle uslyysze ze.. ze cos poprkrecam wyszukam w google i bede sie stresowac..
my kpilismy buty do biegania moze jutro z rana meza wyciagne :)skoro juz tak sie wzial za siebei i nawet na basen dzis mnie wyciagnal to musze kuc zelazo poki gorace
tone warzyw i owocow, kasze jecmienna i gryczana serek bialy
OLa to teraz prosim.. plemniczku kochany odnajdz ta piekna komoreczke
olka30, rybka lubią tę wiadomość