W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
chyba tak zrobie ..w sumie nic nie zmienie przeciez przez ten czas ;/ .. eh jak ja bym chciala zeby byly jakies plamniczki ..
rybka lubi tę wiadomość
-
Właśnie zobaczyłam, że Fedra jest w ciąży.. Może kojarzysz, ona wyniki miała ok, a mąż takie że do niczego się nie kwalifikowali.. Nie chcieli dawcy nasienia, więc się pogodzili z tym że nie doświadczą tego cudu.. Normalnie jak zobaczyłam że jest w ciąży to aż mi się łezka zakręciła.. Widać 1 spryciarz się uchował
Ania_84, rybka lubią tę wiadomość
-
Tak wiem Dojrzała tez zaszła a tez ich nawet na inseminacje nie chceli
olka30, rybka lubią tę wiadomość
-
Ja myślę, że po prostu nie jest łatwo wstrzelić się w dobry moment i trzeba tylko cierpliwie czekać, a każdej z nas się uda Oczywiście każda chce jak najszybciej, ja też.. Najlepiej teraz w lecie kiedy słońce dodaje mi skrzydeł, bo na jesieni znów złapię doły i będzie trudniej.. Właśnie zobaczyłam, że Przedszkolanka też
Ania_84, rybka lubią tę wiadomość
-
Byłam i mam dylemat.. Nie jest to to o czym marzyłam i warunki mi proponują takie same jak tutaj mam + najpierw zlecenie co mi w ogóle nie pasuje.. Ale na razie dałam sobie czas na zastanowienie do końca miesiąca, bo jak tam zadzwonię i postawię swoje warunki, a oni się zgodzą to już trzeba będzie iść i nie ma że boli.. Z jednej str. zmieniłabym chętnie pracę, bo w sumie nudzi mi się trochę, z drugiej nikt mi nad głową nie stoi, sama sobie panią jestem, a tam tak na pewno nie będzie..
Czemu u ciebie kiepsko??rybka lubi tę wiadomość
-
Mika85 wrote:Hej Dziewczyny, podglądam Was tutaj co jakiś czas My byliśmy wczoraj na usg 4d, dziecko jest okazem zdrowia i uwaga: MAMY CÓRECZKĘ Mała Ola pozdrawia wszystkie ciocie waży 352 gramy
Mika85, rybka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć . Założyłam tutaj nie dawno konto .
Nie jestem na razie zaawansowana .. tutaj we wszystko.
Jedynie to mam takie pytania .. staram się z narzeczonym o dziecko lecz nie myślę o tym tak i staram się nie stresować.
Łykam kwas foliowy jem dużo warzyw,owoców .
Jestem 11 dni po owulacji .. i mam nadzieje że mi się uda .
Niestety nie mam pewności bo mam trochę komplikacje bo mam macicę dwurożną
Dodam też że jestem po 20 .
Są tutaj też takie osoby?
Pozdrawiam gorąco przyszłe mamusie i teraźniejsze -
olka30 wrote:
Czemu u ciebie kiepsko??
Oj to sama nie wiem co Ci doradzić ale coś mi się wydaje, że aktualna praca chyba jest lepsza
U mnie wszystko się sypie. Za 2-3 tyg. miałam mieć obronę pracy mgr ale mojego promotora odwołali za przekręty finansowe i nikt nie wie co będzie dalej. Kierowniczka chciała dać mi wypowiedzenie bo się nie uśmiecham
No i wczoraj badałam prl i przez ten stres prawdoposobnie znów za wysokarybka lubi tę wiadomość