W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny kto może niech drukuje, podpisuje i daje znajomym do podpisu.
Zbieramy podpisy między innymi o zmianę ustawy obniżającej wiek szkolny. Nie chcemy żeby 6 latki musiałam rozpoczynać edukację w Polskiej szkole. Chcemy żeby decyzję o wcześniejszym wysłaniu dziecka, pozostawiono rodzicom.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e30aaf6b85b4.png
olka30, Kisieńka lubią tę wiadomość
-
Hej, witam dziewuszki..
Mika 17 już Czuję już kopniaczki tylko takie delikatne Byłam dziś u lekarza, usg nie miałam, tylko tętno dziecka zmierzyła i dała mi skierowanie na badania, bo coś paskudnie się ostatnio czuję. Chyba się minerały powypłukiwały, bo brakuje mi energii Jeszcze mnie przeziębienie zbiera.
Z dzidzią poczekaj do listopada Październikowe skorpiony to wredne istotki, żądliwe, nie to co listopadowe A już z 10 listopada to cud nie ludzie Żartuję oczywiście (no nie do końca, ale troszkę), ale z tego co pamiętam ma być moja imienniczka, więc 10 to już będzie podwójna zbieżność
U nas zima za oknem tylko bez śniegu, jest tak zimno, że sobie poszłam i kupiłam rękawiczki, a wczoraj się przeprosiłam z szalikiem. Zazdroszczę słońca gdziekolwiek teraz jest.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2014, 11:26
zizia_a, Mika85 lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:Dziewczyny kto może niech drukuje, podpisuje i daje znajomym do podpisu.
Zbieramy podpisy między innymi o zmianę ustawy obniżającej wiek szkolny. Nie chcemy żeby 6 latki musiałam rozpoczynać edukację w Polskiej szkole. Chcemy żeby decyzję o wcześniejszym wysłaniu dziecka, pozostawiono rodzicom.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e30aaf6b85b4.png
Świetna akcja -
nick nieaktualny
-
Zizia patrzę na twój wykres regularnie Powiem tak - nic nie mówię bo nie chcę zapeszać, ale brzydki nie jest. Niestety nie ma z czym porównać, żeby wiedzieć czy takie masz często, czy być może ten jest ciut lepszy Sama miałam tyle pięknych wykresów, z których jedynie dupa blada była, ale ten ostatni miałam wyjątkowy
zizia_a lubi tę wiadomość
-
Nie nastawiamy się pesymistycznie! Na to przyjdzie pora jak będzie szaro-buro i ponuro na polu.. Wtedy psychika sama siada.. Mi lutka w cale nie zawyżała temp. więc uważam że to mit, tyle że cykle bezowulacyjne są właśnie bardziej płaskie, a z tego co pamiętam to tamten taki był. Po wykresie widać, że teraz owulacja była na 120 % więc nic już więcej nie zrobisz prócz czekania Nie ma się co nastawiać ani dołować póki nie ma @, a nóż widelec.. W tym mies. tyle dziewczyn zaszło, które tu Bóg wie od kiedy siedziały i też nie miały żadnej nadziei, że może taki jakiś magiczny ten październik ??
zizia_a lubi tę wiadomość