W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolinka myślę, że miałaś cykl bezowulacyjny, może temu taki długi..
Sana odp. ci na innym forum NaTemat..
Haj Tynka, hej Butter. Co tam u was słychać??
Ja się męczę z przeziębieniem i nie jest ciekawie, bo domowe sposoby nie chcą działać. Na razie bez L-4, wybieram nadgodziny, ale jak nic nie pomoże to chyba będę musiała wziąć. Jeszcze przyplątała się mi anemia i muszę brać żelazo, czyli problemie z zaparciami witaj Ale czego się nie robi dla dzidziusia. Chciałabym już wiedzieć jaka płeć, żeby kupić troszkę rzeczy, a nie potem wszystko na hurra.. Może 10 się dowiem, w urodzinki..
Miłego dnia wszystkim.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2014, 12:42
Mika85 lubi tę wiadomość
-
Hej hej
No u mnie kilka zmian. Zmienilam lekarza, teraz jezdze do poznania bo moja gin sie poddala. Ta nowa pierwsze wrazenie sprawila swietne. Wszystko mowila, wyjasniala, pokazywala. Pod koniec listopada ide do szpitala porobic wszystkie badania u niej na oddziale.
I mam nadzieje ze wtedy sie dowiem co jest nie takWiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2014, 17:40
Mika85, zizia_a, olka30 lubią tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny!!!!!
Olka jak tam zdrówko? Co stosujesz na to przeziębienie? Tynka powodzenia u nowego lekarza!
A ja moje drogie mam dziś termin porodu według ostatniej miesiączki. Nie wiem kiedy to zleciało, pamiętam jak pisałam tutaj, że się nie udaje z ciążą itd. A teraz...teraz moje dziecko nie chce jakoś opuszczać ciepłego brzuszka
Mała już niewiele się rusza, bo ma pewnie kiepsko z miejscem, także ja radzę jej wychodzić, łóżeczko czeka
Nie wiem kiedy mnie chwyci poród, w każdym razie odezwę się i przekażę ciociom dobre wieści. Może faktycznie moja Ola czeka na 10.11. tak jak nasza Olka z forum
Buziaki Dziewczyny, idę się zdrzemnąć, bo potem może być różnie
Pozdrowionka!Tynka1990, zizia_a, olka30 lubią tę wiadomość
-
Tynka super wieści, najważniejsze trafić na rozgarniętego lekarza, to co najmniej połowa sukcesu
Mika tak czuję, że już niedługo cię ta Ola przytrzyma Szczęśliwego i szybkiego rozwiązania ci życzę
Na przeziębienie stosuję: czosnek, herbatkę z lipy z sokiem malinowym, mleko z imbirem i miodem, ale jakoś szczególnie nie pomaga No cóż mam nadzieję, że samo minie..
Zizia odp. ci, sorki że dopiero teraz, ale cały dzień nie wchodziłam.Mika85 lubi tę wiadomość
-
U mnie niestety problem tkwi już od lat w zatokach, gardło boli, bo ścieka z zatok
Dziś się znowu gorzej czuję, niestety pogoda nie pomaga, a choćbym nie chciała wychodzić z domu to akurat w tym tyg. albo miałam jakieś badania, albo wizyty u lekarzy i tak w zasadzie co dzień
Mika jeszcze dzień i będziesz mieć kochanego listopadowego skorpionika ;P Byle cię jutro nie wzięło..