W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
No niestety ja też muszę Jeszcze koleżanka cały czas na mnie kaszle jak gruźlik, a mnie cholera trafia. Nawet gęby nie zasłoni
Ja znam.. Niedaleko term w Bukowinie, super widoczki, ładne pokoiki.. Ale w domu mam tel. i adres.. Wybieram się tam, ale pewnie przed świętami, jak będzie śniegzizia_a lubi tę wiadomość
-
To ci napiszę My sobie tam zawsze jeździliśmy na termy wieczorkiem, potem zaraz jest karczma z zajebistym żarełkiem i autem do tego domu może max. z 10 min. (przypuszczam, że mniej, ale zawsze było sporo śniegu, więc trzeba było wolno jechać).
zizia_a lubi tę wiadomość
-
Natu pasowała by owulacja tak jak masz teraz..
Zizia 50 zł od os. i była opcja dokupienia takiego śniadania, które wyglądało jak obiad i nie dało się go zjeść w całości za chyba 15 zł.. Ale też będziesz musiała zadzwonić i zapytać, bo górale to mają nieograniczoną wyobraźnię jeśli chodzi o ceny.. -
Zizia dziś wieczór ci napiszę te namiary na nocleg w Bukowinie, bo wczoraj po pracy tak mi śmignął dzień, że zupełnie o tym zapomniałam Składaliśmy pierwszy zakup dla dzidziorka - szafkę i jakoś tak mi wyleciało z głowy, żeby popatrzeć na tę wizytówkę
W ogóle miłego dnia wszystkim. Dziś piękna pogoda i ciepło i wieje ciut mniej Ale jutro już się ma pogoda psuć, więc niech z niej korzysta kto nie siedzi pół dnia w pracy. Ja mogę jedynie popodziwiać zza oknazizia_a lubi tę wiadomość
-
a u mnie droge robią od 2 tygodni i w koncu maja skonczyć..ojciec mi mowi dzisiaj ze droga jest zamknieta i bedzie zamknieta jeszcze dwas dni..a ja do pracy musze jezdzic!!!wiec troszke zdenerwowana poszlam sobie pogadac z kierownikiem budowy- czy grogi czy jak on sie tam nazywa...ładnie mnie przywital..powiedzial ze dzis mozna jedzic i jak bede wracała ok 16 to bedzie gites, a jutro najlepiej jakbym ok 18 byla w domu...wylumaczył co i jak..ukoił moje nerwy i zyczył milego dnia...
to ja czekam na namiary dziewczynki:)
Sana wczoraj Ci wyslalam zaproszenie zeby sie przypomniec z adresem..bo inaczej nie mogę Ci napisać wiadomości..ale super ze pamietasz:)jeszcze raz dziekuje:)olka30 lubi tę wiadomość