W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Natu jeszcze wczas na temp. ciążową.. Ona pojawia się dopiero po zagnieżdżeniu, które mogło być dziś sądząc po tej plamce krwi, ale bym się nie nastawiała. A co do sutków, wydzielina z piersi świadczy o podwyższonej prolaktynie, która blokuje owulacje, zagnieżdżenie i jest z nią ogólnie problem. Początkiem cyklu zrób sobie badanie na prolaktynę i jak wyniki będą złe to polecam wizytę u endokrynologa, bądź ewentualnie u gna.
-
Hej! Oleńka jest z nami. Urodziła się 3.11. o 6:20. 53 cm, 2840 gram i 10 pkt. Od środy jesteśmy w domku. Mała jest słodka tylko jeszcze musi załapać rytm dzień i noc cycuś to jej cały świat buziaki dla cioć! Wrzucę fotę w wolnej chwili.
zizia_a, olka30 lubią tę wiadomość
-
Nie wiem co u reszty, mało kto tu się odzywa niestety.. U mnie katar, a za mną okropny tydzień.. Najpierw zdechło mi zwierzątko - taki prezent na rocznicę, potem mój brat skasował samochód, wioząc mojemu zapominalskiemu M narzędzia do pracy - bo mi się nie chciało jechać z katarem.. A dziś myślałam, że po wyborach posiałam dowód, ale całe szczęście jednak się znalazł, bo byłby gwóźdź do trumny gdybym musiała wyrabiać nowy..
Masakra, cieszę się że tamten tydzień się już skończył..
A co u ciebie Zizia??