W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
No te roboty drogowe na przełomie jesień-zima to mnie zawsze rozwalały, tyle że akurat im pogoda dopisuje..
ZUS rządzi, znaleźli błąd u mojej koleżanki, masakra, już mi się nie chce słuchać jej załamki (że to błąd wiedziałam od początku jak to robiła - ale młodych głupich koleżanek po studiach prawniczych się nie słucha, bo młode i nic nie wiedzą - mam delikatną satysfakcję, ale słuchać biedolenia mi się nie chce). Teraz ciąg dalszy kontroli moich papierzysków, zobaczymy co tam, na razie do niczego mi się nie przyczepiła, ale odpukać, jeszcze nie kończy.. -
A pieron tą babę wie ile ma zamiar siedzieć W tym tygodniu jest pierwszy raz, ale coś tam w domu robiła, a ogólnie może być chyba do 24 listopada, bo jakoś tak mają terminy, że dłużej być nie może..
Ciekawe jak tam Mika Patrzyłam na listopadowe mamy i już się sporo rozpakowałozizia_a lubi tę wiadomość
-
Moje zasiłki przeszły bez problemu Mam nadzieję, ze więcej nie będzie chciała.. ZUS mi sprawdziła, macierzyńskie też, składki itd. Jeszcze ewentualnie ZFŚS i w sumie do mnie się już chyba nie bardzo ma o co przyczepić Zresztą chyba już nawet nie ma ochoty skoro taką złotą kurę znalazła u koleżanki
zizia_a lubi tę wiadomość
-
Dzięki, śmiać mi się chce Jakaś premia by się przydała, ale u nas najwyżej stwierdzą, że przecież to mój obowiązek więc o mi chodzi.. Ale przynajmniej mam satysfakcję z tego jak mądra jestem ;P Hehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2014, 14:50
zizia_a lubi tę wiadomość
-
Czesc Mam takie pytanko
Czy jak mam miesiaczke a temperatura mi wrosla do 37 czy to cos oznacza?
W poprzednim cyklu nie mialam tak?
Co to moze oznaczac?Domcia
❤Nadal czekamy na Ciebie słoneczko
Zamrożone nasienie 21.10.2015r.
HSG 16.11.2015r.
Kolejna wizyta u profesora 27.11.2015
Po 6 tygodniach ponowne badanie nasienia po zastrzykach i witaminach. Wyniki znacznie sie poprawiły 8.01.2016r.
17.11.2016r. I IUI
5.02.2017r. II IUI:-(
-
olka30 wrote:A nie jesteś np. przeziębiona?Domcia
❤Nadal czekamy na Ciebie słoneczko
Zamrożone nasienie 21.10.2015r.
HSG 16.11.2015r.
Kolejna wizyta u profesora 27.11.2015
Po 6 tygodniach ponowne badanie nasienia po zastrzykach i witaminach. Wyniki znacznie sie poprawiły 8.01.2016r.
17.11.2016r. I IUI
5.02.2017r. II IUI:-(
-
hej laski moj cykl doprowadza mnie do szalu.
dzisiaj jak wstalam to normalnie sutkow dotknac nie moge a jak mi chlusnela wodnista wydzielina to az na pizamce mega plama zostala
nigdy tak nie mialam
co sie dzieje?
od owulacji mi nie dobrze non stop lewy jajnik ciagnie, mam takie jakby wymioty bez wymiotow a wczoraj na papierze przy podcieraniu zobaczylam taka malusia jak lepek szpilkei plamke blado rozowa
POMOZCIE o co tu chodzi?
z tego cyklu nici bo brak temp ciazowej.
moze to po clo i pregnylu? co myslicieBliźniaki
Najprawdpodobniej Parka