W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej kochane
Dawno mnie nie było bo ciągle zabiegana jestem
U mnie w sumie po staremu. Zbliżam się wielkimi krokami do IUI. Badania mam już zrobione tylko muszę umowę podpisać.
W tym cyklu brałam jeszcze clo+ovitrelle+dupka.
Chociaż takich kombinacji miałam już kilka więc nie nastawiam się na nic.
Dajcie znać co u Was -
U nas choroba.. Wszyscy chorzy od prawie dwóch tygodni. Katar, kaszel itp. i nic nie pomaga Mały rośnie, zaczyna się puszczać na mniejsze odległości jak ma zrobić większego kroczka i widzi, że będzie się czego chwycić. Myślę, że w nowy rok wkroczy na dwóch nogach. Gadka też mu się puszcza, po prawdzie głównie bełkocze, ale jak chce to i mama potrafi wykrzyczeć, jak go np. próbuję zostawić. Ogólnie za nim nie nadążam, to prawdziwe małe adhd, nie potrafi siąść w miejscu i się zabawić.
-
kochane melduję, że ujrzałam dziś dwie krechy!!!!!!!!!!!!!
Najpierw zrobiłam teściora z allegro a później pink i na obu są widoczne.
Byłam dzisiaj u lekarza ale nie badał mnie bo za wcześnie.
W poniedziałek jade do swojej kliniki w Łodzi
Pozdrawiam gorąco i życzę szczęśliwego Nowego Roku
olka30, zizia_a, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
Tynka kochanie jak się cieszę No to zakończyłaś Stary Rok z przytupem
Życzę Ci szczęśliwych i bezproblemowych 9 miesięcy (no już 8 :*
Dawaj zdjęcie testa! Kurde, aż mi się łezka w oku zakręciła
Dla wszystkich, które tu zaglądają, życzę w Nowym Roku samych takich wiadomościWiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2016, 17:01
Tynka1990, zizia_a lubią tę wiadomość
-
Wrażenia super ale najpierw nie widziałam serducha. Doktorek skierował monitor w moja stronę i pyta czy widzę. Ja mówię, że widzę fasolkę a on do mnie co ta fasolka ma i dopiero pokazał serducho fasolka ma już prawie 5mm długości.
Ja już niestety w szpitalu. Ale tylko rano będą pobierać krew a później spokójolka30 lubi tę wiadomość