W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
No niestety dzieciaki chorują.. Znowu walczymy z rota.. Tym razem mam kombo, bo chwyciło obydwóch, ale całe szczęście już mija. Nie nadążałam z praniem
A co u was?? Ja się cieszę, bo pomału dnia przybywa, za niedługo już dni nie będą takie smętne, a tylko się zrobi trochę cieplej ruszam na spacerki, bo już świra w domu dostaję..Tynka1990 lubi tę wiadomość
-
U nas nawet dobrze. Mały zdrowy. Czasem katar go złapie ale szybko mija. Fifi jest spory jak na swój wiek. Przed świętami miał 7.600 i 74cm.teraz to już ponad 8 będzie ważył. Rośnie niesamowicie. Fakt, już tak szybko nie robi się ciemno. I dobrze.
Zdrówka dla dzieciaczków.olka30 lubi tę wiadomość
-
a ja dziś mam 26 dc
staramy się od Ponad 2 lat
w tym cyklu pierwszy raz miałam zastrzyk z Pregnylu
nakręcam się że się udało
bo mam cały czas ból podbrzusza
czytałam na forach że często pierwszym objawem ciąży są bolące piersi
u mnie piersi ani nie są bolące, ani nic się z nimi nie dzieje
hmmmm sama już nie wiemczekając na nasz Cud -
Też mi się podobają. Ja kupiłam używany za parę groszy bo szkoda mi było na nowy. A po drugie z moim odnośnie zakupów ciężko się dogadać. Najlepiej nic by nie kupił bo na wszystko przyjdzie czas. A jak nagle jest potrzebne to lata jak głupi.
U nas dzisiaj pierwszy ząbek. -
Ja też kupiłam używkę, za 400 zł Teraz będę miała podwójny od koleżanki za 200 Uważam, że można sensownie wydać kasę niż na nowy wózek. Zresztą zauważyłam, że nówki kupują ci, którzy potem mało co chodzą z dziećmi na spacer..
Mówisz, że już pierwszy ząbek? No to szybciutko poszło U nas Robert miał pierwszy na pół roku, a mała zjada piąstki w całości, ale jakoś nic tam nie widzę, żeby się coś miało wykluć