W październiku fiku-miku, latem bobas na kocyku🌞👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Jvvliett wrote:A ile już spóźnia Ci się okres ?
Póki 🐒 nie ma to jest nadzieja 💪🏼
Kilka ostatnich cykli 29 dni, a ostatni 33, dziś jest 32 dzień, z tym że brzuch mnie cmi jak na okres już od 2 tygodni na pewno, kłucie jajników, bóle krzyża itp.
Tylko mnie piersi nie bolą w tym cyklu.
To mój pierwszy cykl z testami ovu, wiem na 99% kiedy był pik.
Nie czuję się najlepiej, więc jeśli nie ciąża to pewnie jakas torbiel. 😞👩25 👨 28
2021 - córeczka Niespodzianka 🌸
Od 06/2024 - starania o rodzeństwo 🍀
09/11 - ⏸️
12/11 - 787.23 🌱
14/11 - 1226.20 🤞
Wizyta 28/11 - ??? -
Pokahontaz26 wrote:A w ogóle jeszcze dzisiaj śniło mi się, że zrobiłam test i był pozytywny 🥹
Mi się 2 dni temu śniło, że trzymam w ramionach czarnowłosą dziewczynkę, jeszcze dziś potrafię sobie przypomnieć to uczucie i zapach jej włosków 🥹🥹 Strasznie mi było przykro po przebudzeniu, ale mówię sobie, że ta dziewczynka jeszcze do mnie przyjdzie 🥰🥰
Vergeet wrote:Słyszałam też o sposobie z ACC Opima żeby pić do owulacji, ponoć pomaga na rozrzedzenie śluzu, ktoś próbował?
I ja i mąż pijemy od końca miesiączki do owulacji, podobno rozrzedza śluz i spermęVergeet, Pokahontaz26, Darrika, DreamBee lubią tę wiadomość
-
Nadziejka26 wrote:Kilka ostatnich cykli 29 dni, a ostatni 33, dziś jest 32 dzień, z tym że brzuch mnie cmi jak na okres już od 2 tygodni na pewno, kłucie jajników, bóle krzyża itp.
Nie czuję się najlepiej, więc jeśli nie ciąża to pewnie jakas torbiel. 😞 -
Pokahontaz26 wrote:Dokładnie tak 🙈 Dlatego podchodzę z dystansem do niej, bo aż ciężko mi uwierzyć. Staram się nie nakręcać, zobaczymy jutro 🤷🏻♀️ Trzymam kciuki za Ciebie! Może jeszcze się pokaże 😍🍀
Czy zrobiłaś drugi ?Starania o pierwszego maluszka 🩷
♀️28
- po odstawieniu AH brak owulacji ok.6 msc, PCOS, aktualnie wyrównane niedobory, wdrożona suplementacja, aktywność fizyczna, dieta niski IG
- 1 stymulacja - 2 pęcherzyki ❌️
- 2 stymulacja - w toku ⏳️
nowy cykl 🩸 5.11
owulacja 🥚 ? -
Jvvliett wrote:To przetestuj jeszcze za dwa dni może coś się wydarzy ✊🏼🥰
Dziękuję za nieocenione wsparcie 🤍🤍Jvvliett lubi tę wiadomość
👩25 👨 28
09/11 - ⏸️
12/11 - 787.23 🌱
14/11 - 1226.20 🤞
Wizyta 28/11 - ??? -
Pani Lis wrote:I ja i mąż pijemy od końca miesiączki do owulacji, podobno rozrzedza śluz i spermę
Pani Lis lubi tę wiadomość
-
Od wczoraj robię testy owu póki co negatywne ale od wczoraj kują mnie jajniki liczę że owu tuż tuż zwłaszcza że to mój 29 dzień cyklu. W poprzednim właśnie w tym dniu miałam owu trzymajcie kciuki 🤞 bo męczę starego od dwóch dni 😜👩🏻96 🧔🏽♂️92
F 2014👦🏼
J 2016 👦🏽
3cs po krążku hormonalnym
💊 fertistim 4000j, omega 3+ dha, NAC, cytrynian magnezu, folian, wit d3 4000j, olej z wiesiołka, olej z czarnuszki, zioła 🌿 ojca sroki -
Nadziejka26 wrote:Kilka ostatnich cykli 29 dni, a ostatni 33, dziś jest 32 dzień, z tym że brzuch mnie cmi jak na okres już od 2 tygodni na pewno, kłucie jajników, bóle krzyża itp.
Nie czuję się najlepiej, więc jeśli nie ciąża to pewnie jakas torbiel. 😞
Nie pamiętam, czy już to pisałaś, ale jaką masz zazwyczaj długość fazy lutealnej i ile dzisiaj mija dni od owu? Ja bym się nie sugerowała długością cykli, bo na własnym przykładzie widzę, że czasem coś się może poprzesuwać - mam 32 dc (a zawsze miałam jak w zegarku 29), ale wiem że jeszcze dużo za wcześnie na testowanie, bo owu była opóźniona w 25 dc, czyli dopiero w poniedziałek mam termin 🐒 Jakbym nie znała długości fazy lutealnej i terminu owu to pewnie bym już po ścianach chodziła z nerwów 🤪
Trzymam kciuki za ten Twój cykl 💚Nadziejka26, Siasi lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny 😊 proszę o zapisanie mnie na 12 października.
U mnie prawdopodobnie 2dpo. Wczoraj po pracy, zaczęło mnie dusić w mostku, wzięłam Acard, a rano żywa krew w nosie. Ciekawe co to było 🤔
Trzymam kciuki za testujące i miłego dnia 💚Darrika, Kinia92, Siasi lubią tę wiadomość
Styczeń 2017 - Aniołek (7tc)
2018 👶
2019 👶
16.11.24 ⏸️
18.11.24 (15 dpo) beta 46,42
22.11.24 beta 348,15 ❤️
Rośnij maluszku ❤️❤️❤️ -
Vergeet wrote:Jejku nadrobiłam, gratuluję dziewczyny wszystkich waszych kreseczek i prawdopodobnie kresek, trzymam kciuki za ciemniejące kreski i bety! 😍 Po waszych zdjęciach też widzę te paski, więc może już pierwszego dnia nowego miesiąca będziecie mieć szczęście! 😀
@Rudka kupiłam na razie oeparol, tak jak ktoś polecił tutaj, bo nie wyobrażam sobie na razie dolać tego oleju do jedzenia 😂 jakiś taki mój odchył😂 ale jak nie zadziała to spróbuję twojego sposobu, skoro mówisz że działa takie cuda! 😀
Słyszałam też o sposobie z ACC Opima żeby pić do owulacji, ponoć pomaga na rozrzedzenie śluzu, ktoś próbował? -
awokado 🥑 wrote:Nie pamiętam, czy już to pisałaś, ale jaką masz zazwyczaj długość fazy lutealnej i ile dzisiaj mija dni od owu? Ja bym się nie sugerowała długością cykli, bo na własnym przykładzie widzę, że czasem coś się może poprzesuwać - mam 32 dc (a zawsze miałam jak w zegarku 29), ale wiem że jeszcze dużo za wcześnie na testowanie, bo owu była opóźniona w 25 dc, czyli dopiero w poniedziałek mam termin 🐒 Jakbym nie znała długości fazy lutealnej i terminu owu to pewnie bym już po ścianach chodziła z nerwów 🤪
Trzymam kciuki za ten Twój cykl 💚
Owu była 17 wrzesnia 🤍
Dziękuję za wsparcie🍀👩25 👨 28
09/11 - ⏸️
12/11 - 787.23 🌱
14/11 - 1226.20 🤞
Wizyta 28/11 - ??? -
Pokahontaz26 wrote:Drugi. Miałam jeszcze jeden w zapasie i mnie podkusiło 🤣
Wygląda obiecująco 😙Pokahontaz26 lubi tę wiadomość
Starania o pierwszego maluszka 🩷
♀️28
- po odstawieniu AH brak owulacji ok.6 msc, PCOS, aktualnie wyrównane niedobory, wdrożona suplementacja, aktywność fizyczna, dieta niski IG
nowy cykl 🩸 5.11
owulacja 🥚 ? -
Lkao19 wrote:Dziewczyny czy zawsze przy pozytywnych testach owu, albo ogólnie w cyklach macie typowy płodny śluz?Starania o pierwszego maluszka 🩷
♀️28
nowy cykl 🩸 5.11
owulacja 🥚 ? -
Sienia555 wrote:Dziewczyny pozytywny test po 2–3h jest nieważny prawda? Nie wiem po co ja na niego spojrzałam w tym śmietniku, nie było to mądre. Rano byłam załamana a teraz jestem poryta… Test Pink, 9 lub 10 dpo (nie jestem pewna).
Zrób kolejny test wieczorem, lub jutro ranoStarania o pierwszego maluszka 🩷
♀️28
nowy cykl 🩸 5.11
owulacja 🥚 ?