Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne W październiku fiku-miku, latem bobas na kocyku🌞👶
Odpowiedz

W październiku fiku-miku, latem bobas na kocyku🌞👶

Oceń ten wątek:
  • Siasi Ekspertka

Wysłany: 1 października, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny!

Nadrabiam zaległości, gratuluję wszystkich ⏸️ ! Trzymam kciuki za piękne przyrosty i cudownie nam się ten październik zaczął!

Co do poczasiakow. Ja w 1cs nie wyrzuciłam testu który pokazał bieli bieli w dniu spodziewanej 🐒.
    Nie było nic, po godzinie wyciągnęłam z szafki i pojawiła się na nim druga krecha. Wsiadłam w samochód i pojechałam po kolejne testy. Płakałam ze szczęścia i nie wierzyłam, że wydarzył się dosłownie cud. Kupiłam 3 testy i wszystkie pokazały biel Vizira. Czułam się wtedy okropnie.
    Dlatego teraz jak już testuję to sprawdzam w określonym czasie przez producenta i jak pokazuje biel to wyrzucam i nie patrzę.
    Rozczarowanie było duże i chyba nigdy nie zapomnę tej euforii, która zmieniła się w stypę. Nigdy więcej 🤯

Darrika, Elena20, Pokahontaz26, DreamBee, Ilka96, NinaB lubią tę wiadomość

🧩 6cs naturalnych 🩸15.11 ⏸️x0
    ✅ 5cs monitorowany+badania 3dc, 7dpo, tsh, ft3, ft4, antyTPO, antyTg, witaminy
    ✅ szczęśliwa żona
    💊 suplementacja: foliany, centrum complex, b6+b12, C1000, D4000, magnez, A+K. Od tego cyklu fertistim.
    ✅ Zdrowy styl życia i życiowy wyuczony optymizm!
    ⚠️ "W życiu nigdy nie jest za późno na trzy rzeczy: miłość, naukę i spełnianie marzeń"
  • Darrika Autorytet

Wysłany: 1 października, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KarolinaJ0702 wrote:
    Hej, ja się czuję oszukana bo owulke zawsze miałam 15 dnia cyklu a dzisiaj dopiero mam Ciemna krechę na teście i to nawet nie jest pik😆 dzisiaj mam 15 dzień cyklu a od 3 dni czuję ból w dole pleców I kłucie jajników. I weź tu zaplanuj kiedy ❤️ 😅

Ja myślałam, że miałam owulke w okolicy 15 dc właśnie, a finalnie się okazuje, że miałam ja dopiero na bólu jajnika 21 dc 😅 a słuz płodny to w ogóle był gdzieś na wychodnym pomiędzy jakoś w 18-19 dc 😆 tyle dobrego, że były chcęci i możliwości działać często w tym miesiącu

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października, 18:57

Siasi, NinaB, KarolinaJ0702 lubią tę wiadomość

33👧 37🧑 🐈🐈‍⬛🐈
    💕2014👰‍♂️🤵2018
    👨‍👩‍👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)

9 cs!🤞⏳️do kwietnia

💊 naturell: folian, B12, omega-3, koenzym Q10; d3 i k2, selen, chrom complex, mleczko pszczele

🔬08.2024 - morfo, mocz, transaminaza, ferrytyna(55,94), glukoza, cholesterol hdl, ldl ✅️kwas foliowy(15,96), b12(393) ☑️ cholesterol całkowity❌️

🔬11.2024 TSH 2,09❌️ T4 1,06✅️anty TPO, anty TG ✅️ badania 2-5dc ✅️
    Badanie nasienia✅️

🗓 08.24 usg piersi✅️cytologia płynna✅️

Nadwaga - dieta i ćwiczenia (do tej pory -6 kg)

🔜26.11 Wit D3
    🔜28.11 endo konsultacja
    🔜04 12 wizyta u gina
  • siesiepy Autorytet

Wysłany: 1 października, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Cel, oczywiście że Cię pamiętam. ;)

Ja zaczęłam się starac jeszcze w wieku 26, teraz 29 na karku od paru dni, bogatsza jestem o kolejne wizyty w szpitalu jak widać oraz o dodatkowe pokłady zrezygnowania, sceptyzmu i rezygnacji. Polecanko, super jest to przeobrażenie się w zgorzkniałą babę. 😅

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października, 19:03

Siasi, Zbuntowana, Alysa, NinaB, Slava lubią tę wiadomość

♀️29
    ◾PCOS - długie cykle, często bezowulacyjne;
    mała tarczyca i niedoczynność;
    ◾01.2024 elektrokonizacja szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
    ◾PAI hetero, MTHFR C677 hetero - acard i heparyna 💉
    ◾7.2024 puste jajo płodowe + nierozwijający się pęcherzyk - IV stymulacja 💔💔
    ◾9-10.2024 prawdopodobnie brak owulacji który sama wykryłam mimo stymulacji
    ◾11-12.2024 walczę, stymulacje

♂️ 33
    ◾HBA 49%

walka o pierwsze 🦕 od 7.2022
    🩺Rządowy Program leczenia niepłodności do końca 2024r. 🔚

✅kariotyp ja
    🔜kariotyp męża, HSG
    🔜 2025 IVF

"Do you ever get a little bit tired of life?
    Like you're not really happy but ya don't wanna die.
    Like you're hanging by a thread 'cause you gotta survive.
    'Cause you gotta survive." ❤️‍🩹👎
  • Darrika Autorytet

Wysłany: 1 października, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siasi wrote:
    Cześć dziewczyny!

Nadrabiam zaległości, gratuluję wszystkich ⏸️ ! Trzymam kciuki za piękne przyrosty i cudownie nam się ten październik zaczął!

Co do poczasiakow. Ja w 1cs nie wyrzuciłam testu który pokazał bieli bieli w dniu spodziewanej 🐒.
    Nie było nic, po godzinie wyciągnęłam z szafki i pojawiła się na nim druga krecha. Wsiadłam w samochód i pojechałam po kolejne testy. Płakałam ze szczęścia i nie wierzyłam, że wydarzył się dosłownie cud. Kupiłam 3 testy i wszystkie pokazały biel Vizira. Czułam się wtedy okropnie.
    Dlatego teraz jak już testuję to sprawdzam w określonym czasie przez producenta i jak pokazuje biel to wyrzucam i nie patrzę.
    Rozczarowanie było duże i chyba nigdy nie zapomnę tej euforii, która zmieniła się w stypę. Nigdy więcej 🤯

No to rozczarowanie boli, ja chyba zacznę te testy wywalać od razu do kubła na dwór, to mnie nie skusi wyciągać, bo nie będę w śmieciach nurkować 🤣

Siasi, Kc1234 lubią tę wiadomość

33👧 37🧑 🐈🐈‍⬛🐈
    💕2014👰‍♂️🤵2018
    👨‍👩‍👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)

9 cs!🤞⏳️do kwietnia

💊 naturell: folian, B12, omega-3, koenzym Q10; d3 i k2, selen, chrom complex, mleczko pszczele

🔬08.2024 - morfo, mocz, transaminaza, ferrytyna(55,94), glukoza, cholesterol hdl, ldl ✅️kwas foliowy(15,96), b12(393) ☑️ cholesterol całkowity❌️

🔬11.2024 TSH 2,09❌️ T4 1,06✅️anty TPO, anty TG ✅️ badania 2-5dc ✅️
    Badanie nasienia✅️

🗓 08.24 usg piersi✅️cytologia płynna✅️

Nadwaga - dieta i ćwiczenia (do tej pory -6 kg)

🔜26.11 Wit D3
    🔜28.11 endo konsultacja
    🔜04 12 wizyta u gina
  • Suzie Autorytet

Wysłany: 1 października, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cel95 wrote:
    Miło mi Cię poznać. Fajnie, że owulacja się pojawiła! Ja zauważyłam po diecie pod fazy cyklu i jodze mocniejsze owulacje w kwestii objawów więc może warto spróbować jak nie próbowałaś do tej pory :) mi na razie motywacja do tych wielu działań spadła ale może do tego wrócę bo w sumie ogólne samopoczucie to poprawia

Jestem na diecie od czerwca. :)

👩29👨30
    👶starania od 01/2024 (8cs), od kwietnia do sierpnia cykle bezowulacyjne
    ✅ podstawowe badania (morfologia, lipidogram, próby wątrobowe, ferrytyna, elektrolity)
    ✅ wyrównane niedobory witaminowe
    ✅ niedoczynność tarczycy chwilowo unormowana, aktualnie bez leków
    ❌ PCOS oraz długie i bezowulacyjne cykle - podwyższone androgeny, wysoki stosunek LH:FSH, w trakcie stymulacji owulacji
    ❌ hiperinsulinizm - zbyt wysoka insulina po obciążeniu, która nie chce spadać
    ✅ obydwa jajowody drożne
    ✅ podstawowe badania nasienia
    ❌ IO, nadciśnienie, jelito drażliwe i łysienie androgenowe u męża

💊 wit. D3, jod, fertistim, omega-3, wit. B12, magnez, glucophage xr 1000 mg, lametta

👶starania „na poważnie” z pomocą medyczną od 08/2024 (4cs)
    💊11/2024 - 4cs z Lamettą (pęcherzyk 23mm w lewym jajniki, bliski pęknięcia)

🩸5/11
    🥚20/11

📆 Kalendarz wizyt
    listopad - badania krwi
  • Siasi Ekspertka

Wysłany: 1 października, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Darrika wrote:
    No to rozczarowanie boli, ja chyba zacznę te testy wywalać od razu do kubła na dwór, to mnie nie skusi wyciągać, bo nie będę w śmieciach nurkować 🤣

O to , to!
    Ja mam jeszcze drugi sposób kupuję te a’la paseczki z facelle i jak pokazuje biel to zwijam w „kuleczkę” i spłukuje. Wtedy nie kusi.
    Ja na tym poczasiaku miałam nie cień cienia tylko solidną krechę. Jak ryczałam w aucie ze szczęścia jadąc po kolejne testy to już układałam w głowie jak powiem mężowi, jak mamie. Emocje piękne…
    I później to rozczarowanie. Później sprawdzanie czy nie był to biochem. Nie polecam 🙈

Belia, Slava lubią tę wiadomość

🧩 6cs naturalnych 🩸15.11 ⏸️x0
    ✅ 5cs monitorowany+badania 3dc, 7dpo, tsh, ft3, ft4, antyTPO, antyTg, witaminy
    ✅ szczęśliwa żona
    💊 suplementacja: foliany, centrum complex, b6+b12, C1000, D4000, magnez, A+K. Od tego cyklu fertistim.
    ✅ Zdrowy styl życia i życiowy wyuczony optymizm!
    ⚠️ "W życiu nigdy nie jest za późno na trzy rzeczy: miłość, naukę i spełnianie marzeń"
  • Majlen Autorytet

Wysłany: 1 października, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Cel 😉
    My się się znamy, ale również podczytywałam wątek sierpniowy 😛
    Na moim koncie już 28 lat, po 8 latach odstawiłam tabletki antykoncepcyjne, zaczęliśmy starania w marcu, a tak naprawdę dopiero we wrześniu miałam pierwszą prawdziwą owulację, bo po drodze, gdy porobiłam badania, to przyszedł do mnie pcos, ale też ta 1 owulacja, która przyszła natutalnie. Podejrzewam, że dzięki temu, że wyszłam z niedoborów witaminowych i jestem na diecie o niskim IG.
    Wczoraj testowałam i niestety biel, do piątku biorę duphaston i teoretycznie w sobotę dopiero miałam testować- dla lekarza, wiec dla zasady siknę jeszcze, ale nie spodziewam się cudu.
    Z ginekolog jestem umówiona, że jeśli w tym cyklu negatywny będzie , to mam odstawić dupka, poczekać na okres i zaczynam 1 stymulację lamettą 🙂

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października, 19:06

Starania o pierwszego maluszka 🩷

♀️28
    - po odstawieniu AH brak owulacji ok.6 msc, PCOS, aktualnie wyrównane niedobory, wdrożona suplementacja, aktywność fizyczna, dieta niski IG

- 1 stymulacja - 2 pęcherzyki ❌️
    - 2 stymulacja - w toku ⏳️
    nowy cykl 🩸 5.11
    owulacja 🥚 ?
  • Cel95 Autorytet

Wysłany: 1 października, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suzie wrote:
    Jestem na diecie od czerwca. :)

To widzisz może ma to wplyw na ten efekt właśnie!

👰🏻‍♀️29 👨‍💼32

Starania od '23, cb marzec -> przerwa ponad rok, wznowienie 06'24 2cs cb..

Pogłębiona diagnostyka po pierwszej cb:
    - APS 3+ i Sjörgen (brak objawów, wyniki przeciwciał lepsze)
    - allo mlr, cross match, wymazy ok; kir Bx (1 impl.)
    - celowana suplementacja, ładne amh
    - hashimoto w remisji, h.pyroli leczone 1,5msc naturalnie
    - stale letrox,hydroxychloroquina, acard
    - wyniki nasienia ok (ładna fragmentacja 12%, morfo 4%); problemy ze stawami u męża od 08'24

Wznowienie starań 09'24
    1cs ⏸️ 🎉13/10 Beta 56.3 -> 160.4 -> 414.5 🍀
    21/10 beta 2384 🍀
    Wizyta 24/10 - pęcherzyk i struktury zarodka🍀
    Wizyta 6/11 - jest 💗 147/ min CRL 9,3mm🍀
    10/11 plamienia, IP, żyjemy🍀
    18/11 9+0, CRL 2,44 💗 178/min 🍀🌈
    Wizyta 5/12 🙏🍀

preg.png
  • Suzie Autorytet

Wysłany: 1 października, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majlen wrote:
    Cześć Cel 😉
    Na moim koncie już 28 lat, po 8 latach odstawiłam tabletki antykoncepcyjne, zaczęliśmy starania w marcu, a tak naprawdę dopiero we wrześniu miałam pierwszą prawdziwą owulację, bo po drodze, gdy porobiłam badania, to przyszedł do mnie pcos, ale też ta 1 owulacja, która przyszła natutalnie. Podejrzewam, że dzięki temu, że wyszłam z niedoborów witaminowych i jestem na diecie o niskim IG.
    Wczoraj testowałam i niestety biel, do piątku biorę duphaston i teoretycznie w sobotę dopiero miałam testować- dla lekarza, wiec dla zasady siknę jeszcze, ale nie spodziewam się cudu.
    Z ginekolog jestem umówiona, że jeśli w tym cyklu negatywny będzie , to mam odstawić dupka, poczekać na okres i zaczynam 1 stymulację lamettą 🙂

To bierzemy to samo 😁

Majlen lubi tę wiadomość

👩29👨30
    ✅ podstawowe badania (morfologia, lipidogram, próby wątrobowe, ferrytyna, elektrolity)
    ❌ PCOS oraz długie i bezowulacyjne cykle - podwyższone androgeny, wysoki stosunek LH:FSH, w trakcie stymulacji owulacji
    ✅ obydwa jajowody drożne

💊 wit. D3, jod, fertistim, omega-3, wit. B12, magnez, glucophage xr 1000 mg, lametta

🩸5/11
    🥚20/11

📆 Kalendarz wizyt
    listopad - badania krwi
  • Cel95 Autorytet

Wysłany: 1 października, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    siesiepy wrote:
    Cześć Cel, oczywiście że Cię pamiętam. ;)

Ja zaczęłam się starac jeszcze w wieku 26, teraz 29 na karku od paru dni, bogatsza jestem o kolejne wizyty w szpitalu jak widać oraz o dodatkowe pokłady zrezygnowania, sceptyzmu i rezygnacji. Polecanko, super jest to przeobrażenie się w zgorzkniałą babę. 😅

Ehh właśnie jak się w taką nie zamienić.. ciężka sprawa 😅

Widzę że u Was wiek podobny jak u nas

👰🏻‍♀️29 👨‍💼32

- wyniki nasienia ok (ładna fragmentacja 12%, morfo 4%); problemy ze stawami u męża od 08'24

Wznowienie starań 09'24
    21/10 beta 2384 🍀
    Wizyta 5/12 🙏🍀

preg.png
  • Belia Autorytet

Wysłany: 1 października, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Ufff nadrobiłam. Ale poszalałyście dziś z tematami i pięknymi wynikami testów! Nie jestem w stanie się do wszystkiego odnieść ale gratuluję każdej z was i czekam na update bet 🤞🏼
    @Cel95 pamiętam cię z sierpnia a nawet ostatnio się zastanawiałam czy wrócisz szczególnie, że niestety miałyśmy wtedy podobną historię… super że jesteś 🙂
    Ja ciągle czekam na owulację. Przebieram nogami i nie mogę się doczekać. Ale patrząc na poprzednie cykle raczej będzie późno. Wcześniej się nad tym nie zastanawiałam ale pewnie taka moja uroda.

👩🏼&👨🏽 30 &🐶 2
    7 cs o pierwsze 👶🏼
    08.2024 (4cs) ciąża biochemiczna 💔
    10.2024 (6cs) ciąża biochemiczna 💔
    11.2024 przerwa na reagenerację 😴
  • Zbuntowana Autorytet

Wysłany: 1 października, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Cel nie znamy się podcztywalam wątek sierpniowy ... mam więcej lat niz ty... pierwsze dziecko po 5 latach starań.. ,które jest cudem...bo pewien lekarz stwierdził że tylko cud albo inv.. a tu cud naturalny... oczekuje na drugi cud może marzenie się spełni... więc podobno wszystko jest możliwe...?!... życzę powodzenia i spełnienie marzenia...

Majlen, Cel95, Wojcinka lubią tę wiadomość

mięśniak macicy usunięty 2017
    drożność jajowodów 2018
    niedoczynność tarczycy
    nadwaga
    euthyrox N 25
    ona&on 2016
    naturalny cud boy 2021
    poronienie 2023
    poronienie 2024
    staramy się o drugi cud..07.2023
    po drodze torbiele mięśniaki..
    wiek ah ten wiek..

nadzieja zawsze umiera ostatnia...
  • ConteBis Autorytet

Wysłany: 1 października, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majlen wrote:
    Cześć Cel 😉
    Niestety po anty, organizm musi dojść do siebie a same tabsy, zagłuszają inne problemy, które wychodzą na jaw po odstawieniu. W moim przypadku też tak było. Śmiałam się, że wydłubałam gena bo większość kobiet w rodzinie ma pcos, io, tarczycę chora a ja nie miałam, dopóki nie odstawiłam tabletek 😆 więc nie wydłubałam gena.
    Ale pociesze Cie może, mówiąc, że w pierwsza ciążę zaszłam tylko po wdrożeniu metforminy i to w pierwszym cyklu po 8 msc starań.
    Teraz taramy sie o rodzeństwo i zaczęłam drugi stymulowany cykl ale nie nastawiam się na fajerwerki...
    Jakoś w pierwszym czułam jak jajniki pracują od razu a teraz nic. Także pewnie owu będzie późno lub w ogóle 😂 bo myk jest taki, że monitoring nie wykazał owu ani w natarciu ani "przebytej". Z moich jedynie obserwacji była ona późna i zaliczyłam 39 dniowy cykl 🙈

Staramy się o rodzeństwo od 06.2024
    2 cykl stymulowany aromkiem
    24.10.2024 <3
    18.11.2024 CRL 1.07cm i 147 bpm 🥰
    preg.png
  • Suzie Autorytet

Wysłany: 1 października, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ConteBis wrote:
    Niestety po anty, organizm musi dojść do siebie a same tabsy, zagłuszają inne problemy, które wychodzą na jaw po odstawieniu. W moim przypadku też tak było. Śmiałam się, że wydłubałam gena bo większość kobiet w rodzinie ma pcos, io, tarczycę chora a ja nie miałam, dopóki nie odstawiłam tabletek 😆 więc nie wydłubałam gena.
    Ale pociesze Cie może, mówiąc, że w pierwsza ciążę zaszłam tylko po wdrożeniu metforminy i to w pierwszym cyklu po 8 msc starań.
    Teraz taramy sie o rodzeństwo i zaczęłam drugi stymulowany cykl ale nie nastawiam się na fajerwerki...
    Jakoś w pierwszym czułam jak jajniki pracują od razu a teraz nic. Także pewnie owu będzie późno lub w ogóle 😂 bo myk jest taki, że monitoring nie wykazał owu ani w natarciu ani "przebytej". Z moich jedynie obserwacji była ona późna i zaliczyłam 39 dniowy cykl 🙈

Metformine biorę od czerwca i cóż 😂 zobaczymy co endo zdecyduje w grudniu

👩29👨30
    ✅ obydwa jajowody drożne

🩸5/11
    🥚20/11

📆 Kalendarz wizyt
    listopad - badania krwi
  • Cel95 Autorytet

Wysłany: 1 października, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Belia wrote:
    Hej dziewczyny. Ufff nadrobiłam. Ale poszalałyście dziś z tematami i pięknymi wynikami testów! Nie jestem w stanie się do wszystkiego odnieść ale gratuluję każdej z was i czekam na update bet 🤞🏼
    @Cel95 pamiętam cię z sierpnia a nawet ostatnio się zastanawiałam czy wrócisz szczególnie, że niestety miałyśmy wtedy podobną historię… super że jesteś 🙂
    Ja ciągle czekam na owulację. Przebieram nogami i nie mogę się doczekać. Ale patrząc na poprzednie cykle raczej będzie późno. Wcześniej się nad tym nie zastanawiałam ale pewnie taka moja uroda.

Miło że jesteś i mam nadzieję że też troszkę już lepiej się czujesz psychicznie po tym wszystkim 💗

Belia lubi tę wiadomość

👰🏻‍♀️29 👨‍💼32

Wznowienie starań 09'24
    21/10 beta 2384 🍀
    Wizyta 5/12 🙏🍀

preg.png
  • Majlen Autorytet

Wysłany: 1 października, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ConteBis wrote:
    A no właśnie taki minus tych anty :( , że jak odstawiasz, to wszystko Ci wyłazi i jest zderzenie ze scianą 🫣
    Ale spoko, już się oswoiłam z tym faktem, że mam pcos. Robię co w mojej mocy, aby mieć owulacje, tyle moge 🫡
    Co do metforminy, to krzywą glukozy mam w normie, więc ginekolog nie zaleciła.
    Teraz będą 3 stymulacje w planie i jeśli nam się nie uda, to drożność zaplanowana

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października, 19:37

♀️28
    - po odstawieniu AH brak owulacji ok.6 msc, PCOS, aktualnie wyrównane niedobory, wdrożona suplementacja, aktywność fizyczna, dieta niski IG

nowy cykl 🩸 5.11
    owulacja 🥚 ?
  • Cel95 Autorytet

Wysłany: 1 października, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zbuntowana wrote:
    Cześć Cel nie znamy się podcztywalam wątek sierpniowy ... mam więcej lat niz ty... pierwsze dziecko po 5 latach starań.. ,które jest cudem...bo pewien lekarz stwierdził że tylko cud albo inv.. a tu cud naturalny... oczekuje na drugi cud może marzenie się spełni... więc podobno wszystko jest możliwe...?!... życzę powodzenia i spełnienie marzenia...

Wspaniale, że się udało. Historie cudowe zawsze zapalają mały płomyczek nadziei. Mam nadzieję że trzeci raz będzie dla nas łaskawy..

👰🏻‍♀️29 👨‍💼32

Wznowienie starań 09'24
    21/10 beta 2384 🍀
    Wizyta 5/12 🙏🍀

preg.png
  • Suzie Autorytet

Wysłany: 1 października, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cel95 wrote:
    To widzisz może ma to wplyw na ten efekt właśnie!

Jestem na stymulacji, ale pocieszam się, że dieta miała wpływ na szybką reakcję i fazę lutealna odpowiedniej długości. A na pewno pomogła w wyrównaniu niedoborów, więc kto wie 😁

👩29👨30
    ✅ obydwa jajowody drożne

🩸5/11
    🥚20/11

📆 Kalendarz wizyt
    listopad - badania krwi
  • Majlen Autorytet

Wysłany: 1 października, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suzie wrote:
    Jestem na stymulacji, ale pocieszam się, że dieta miała wpływ na szybką reakcję i fazę lutealna odpowiedniej długości. A na pewno pomogła w wyrównaniu niedoborów, więc kto wie 😁
    Dieta to jest chyba ten klucz ,do prawidłowych cykli 😁

♀️28

nowy cykl 🩸 5.11
    owulacja 🥚 ?
  • Belia Autorytet

Wysłany: 1 października, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cel95 wrote:
    Miło że jesteś i mam nadzieję że też troszkę już lepiej się czujesz psychicznie po tym wszystkim 💗
    Wiesz co… ja to w ogóle miałam wrażenie za ja to bardzo dobrze przeszłam. Tak mi się zdawało, że przecież to nic takiego, że każdemu się zdarza. Ale teraz z perspektywy czasu widzę że byłam psychicznie zmasakrowana. Byłam na cudownych wakacjach a pamiętam z nich tylko okres, plamienie i myślenie co by było gdyby…
    Ale już jest dobrze. Podchodzę do tego wszystkiego dużo bardziej świadomo. Październik będzie nasz!

👩🏼&👨🏽 30 &🐶 2
    7 cs o pierwsze 👶🏼
    08.2024 (4cs) ciąża biochemiczna 💔
    10.2024 (6cs) ciąża biochemiczna 💔
    11.2024 przerwa na reagenerację 😴
‹‹ 20 21 22 23 24 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ