W październiku fiku-miku, latem bobas na kocyku🌞👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Nieprzejrzysta wrote:Cześć dziewczyny, witam was w październiku 🙂 Niestety tak się złożyło, że znowu do was dołączam 😟.Beta nie rosła prawidłowo. I kropek ze mną nie został.
Jak będę mieć pewność kiedy będę mieć owulacje to dam znać, kiedy będę testować 🙂
Mam pytanie do dziewczyn, które już poroniły. Mój okres teoretycznie spóźnił się jakieś 10 dni przez ciąże. Myślicie, że 1 dzień poronienia mogę traktować jako 1 dzień okresu? Czytałam, że niektórym dziewczynom okres przychodził po paru dniach od poronienia... Ale z drugiej strony u mnie ciąża nie trwała zbyt długo bo jakieś 5 tygodni z hakiem. Więc teoretycznie mogę to traktować jako normalny okres?
Myślicie, żeby się starać od razu? Oczywiście mam zamiar iść na usg, sprawdzić czy się wszystko dobrze oczyściło. 🙂
Ja 1 dzień poronienia traktowałam jako 1 dzień cyklu/okresu. Tak mi kazali to w szpitalu traktowac. Niestety cykl ten był bezowulacyjny, zakończył się sam po 43 dniach i przyszedł 12 dniowy okres z wielkimi skrzepami (czytałam, że tak może być a na USG wszystko było ok). I teraz jestem tu gdzie jestem. Nie jest powiedziane, że w cyklu od razu po poronieniu nie będziesz miała owulacji. Wiele kobiet tak ma.Nieprzejrzysta lubi tę wiadomość
♀️29
◾PCOS - długie cykle, często bezowulacyjne;
mała tarczyca i niedoczynność;
◾01.2024 elektrokonizacja szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
◾PAI hetero, MTHFR C677 hetero - acard i heparyna 💉
◾7.2024 puste jajo płodowe + nierozwijający się pęcherzyk - IV stymulacja 💔💔
◾9-10.2024 prawdopodobnie brak owulacji który sama wykryłam mimo stymulacji
◾11-12.2024 walczę, stymulacje
♂️ 33
◾HBA 49%
walka o pierwsze 🦕 od 7.2022
🩺Rządowy Program leczenia niepłodności do końca 2024r. 🔚
✅kariotyp ja
🔜kariotyp męża, HSG
🔜 2025 IVF
"Do you ever get a little bit tired of life?
Like you're not really happy but ya don't wanna die.
Like you're hanging by a thread 'cause you gotta survive.
'Cause you gotta survive." ❤️🩹👎 -
siesiepy wrote:Ja 1 dzień poronienia traktowałam jako 1 dzień cyklu/okresu. Tak mi kazali to w szpitalu traktowac. Niestety cykl ten był bezowulacyjny, zakończył się sam po 43 dniach i przyszedł 12 dniowy okres z wielkimi skrzepami (czytałam, że tak może być a na USG wszystko było ok). I teraz jestem tu gdzie jestem. Nie jest powiedziane, że w cyklu od razu po poronieniu nie będziesz miała owulacji. Wiele kobiet tak ma.
😯 O kurcze ten 12 dniowy okres ze skrzepami mnie przeraził. Mam nadzieję, że nie będę mieć drugiego okresu...
Dobrze, że mi to napisałaś, w razie Wu będę przygotowana.
Dziękuję dziewczyny za informację, już wiem na czym stoję 🙂
Zdrówka dla wszystkich!Rudka, siesiepy lubią tę wiadomość
-13.12-3 wizyta
-22.11- 2 wizyta (6+2) mamy serduszko ❤️
-14.11.- 1 wizyta(5+3)pęcherzyk ciążowy
-8 ms ( 28 październik II kreski) 🌱🍀👣
-7 ms (wrzesień) 💔 ciąża biochemiczna 💔
-Podejrzenie Hashimoto, guzki na tarczycy,Niedowaga, od dzieciństwa problemy z serduchem 💔💉
ASD II,arytmia od 2021r. anemia (Czerwiec 2024r.)
👱♀️29🧑29 -
Nieprzejrzysta przykro mi że cię to spotkało. Życzę Ci żeby już żadne nieprzyjemności cię nie dotknęły i żeby ten cykl był spokojny. To przede wszystkim. A jeśli ma przynieść bobaska to już byłoby wspaniale. Trzymam kciuki.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października, 19:26
Nieprzejrzysta lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, melduję że ja już po owulacji także zaczynamy najdłuższe dni w cyklu 😅 wysłałam też już wymaz na trombofilie. Teraz lecę na kilka dni urlopu do Włoch odciąć głowę, bo ostatnio trochę za bardzo starania wpływają na mój nastrój.
Trzymam za Was mocno kciuki, będę podczytywać 🧘♀️Sanana, Lusia90, Rudka, Darrika, Azjak, Elena20 lubią tę wiadomość
-
Nieprzejrzysta wrote:Cześć dziewczyny, witam was w październiku 🙂 Niestety tak się złożyło, że znowu do was dołączam 😟.Beta nie rosła prawidłowo. I kropek ze mną nie został.
Jak będę mieć pewność kiedy będę mieć owulacje to dam znać, kiedy będę testować 🙂
Mam pytanie do dziewczyn, które już poroniły. Mój okres teoretycznie spóźnił się jakieś 10 dni przez ciąże. Myślicie, że 1 dzień poronienia mogę traktować jako 1 dzień okresu? Czytałam, że niektórym dziewczynom okres przychodził po paru dniach od poronienia... Ale z drugiej strony u mnie ciąża nie trwała zbyt długo bo jakieś 5 tygodni z hakiem. Więc teoretycznie mogę to traktować jako normalny okres?
Myślicie, żeby się starać od razu? Oczywiście mam zamiar iść na usg, sprawdzić czy się wszystko dobrze oczyściło. 🙂Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października, 19:32
👧 29 l. 🧔♂️ 34 l.
18.11.2024 Ważę już 864 g i śmiało kopię w brzuszku 😍
15.10.2024 Ważę już 386 g i jestem Chłopcem 💙
06.09.2024 Wyniki PAPP-A ➡️ niskie ryzyka
06.08.2024 Mam już 3,12 cm i mama usłyszała pierwszy raz moje serduszko ❤️
11.07.2024 Jest ❤️
25.06.2024 ⏸️
09.05.2024 Wykryty ok 0,5 cm mięśniak - do kontroli ➡️ nie powiększa się 👍
04.05.2024 💔 poronienie samoistne 4tc 4dz
24.10.2023 💔 poronienie samoistne 5tc 3dz
💉 Neoparin 60 mg 💊 Acard 150
🗓 28.11 wizyta gin prywatnie
🗓 09.12 wizyta gin NFZ
🧬 19.12 prenatalne III trymestru
-
Dziewczyny potrzebuję pilnie pomocy, bo miałam mieć IUI w pt ale dzisiaj na badaniach wyszło że mam pęcherzyk 17,1mm na prawym jajniku który się odezwał po conajmniej 7 cyklach (a może i dłużej, 7 cykli wczesniej nie miałam monitoringu) i teraz do mnie lekarka dzwoniła że LH dużo ponad 30 (nie podała dokładnie a nie miałam głowy dopytać) a estradiol 268 (tu była dokładna) i pewnie będę mieć owulację teraz albo nad ranem. Ostatnio miewałam estradiol tak max 180, w zeszłym miesiącu 110. A teraz z prawego 268. Niestety jutro jest u nas święto państwowe i nic nie jest czynne nawet klinika.
Pytanie: kiedy Ovitrelle byście zrobiły?
Lekarka mówiła żeby najlepiej teraz zrobić jak mogę a ja mam wątpliwości czy nie lepiej jutro? Czy jak bedzie po owu to i tak bez sensu.
Nie wiem czy pęcherzyk do tego nie za mały jak tylko 17.1mm (ale to było koło południa).
Co byscie zrobiły? Teoretycznie mogłabym w ogóle nie robić zastrzyku ale mam historię Lufów i wolę nie ryzykować…
Ona 34l: AMH 1,27, LUF
On 34l: ok 👌
Starania od 04.2024
Cykl 1 cb
Cykl 2 ❌
Cykl 3 i 4 Luf
Cykl 5 Ovi ❌
Cykl 6 IUI (6.09),Ovi, prog ❌(17.09)
Cykl 7 Lametta 1x2.5 (5-9dc), Ovi, Prog , cb
Cykl 8 Lametta 1x2.5 (5-9dc), zakaz starań 3 pęcherzyki ❌
Cykl 9 Lametta 1x2.5 (5-?dc), NAC 4-9dc 600 -
Może lepiej zapytać na
Inseminacji tam dziewczyny mogą mieć dużo większe doświadczenie?🧍♀️92 🧍♂️92 + 🐕 🐕
Starania od 04/24
Ona:
Niedowaga ❌, ferrytyna 26 ❌, b12 50% normy ❌ (4/09)
AMH 2,0
Monitoring owulacji ✅, cykle regularne ✅, histeroskopia z hp bez stanu zapalnego endo✅,
jajowody drożne ✅, hormony5dc+tarczyca ✅, hormony 7dp (prog 27,8, estradiol 165) ✅, cytologia ✅, wymazy zwykle+MUCHa (przeleczona ureaplasma) ✅, bad. kału (w tym giardia, helikobakter, owsiki) ✅, pozostałe badania krwi ✅
On:
Test hba 54% ❌
Stres oksy. 1,6 ❌
Reszta ✅
Oboje:
Suplementacja+żel ✅
I iui : 11/24
Plan na ten miesiąc: obie krzywe? +? -
Kc1234 wrote:Może lepiej zapytać na
Inseminacji tam dziewczyny mogą mieć dużo większe doświadczenie?Ona 34l: AMH 1,27, LUF
Starania od 04.2024
Cykl 1 cb
Cykl 2 ❌
Cykl 3 i 4 Luf
Cykl 5 Ovi ❌
Ale się tu dużo u was dzieje, wiele tematów dzisiaj było poruszanych i to skarbnica wiedzy, dziękuję w imieniu tych co jeszcze „raczkują” w tematach okołostaraniowych 💕
Darrika lubi tę wiadomość
🙎🏼♀️28🙎🏼♂️28
👰🏼🤵🏼2023
Starania o 1 bobasa 🍼
Starania na luzie od 08.23
Świadome starania od 05.24 👶🏻
Cykl start 30.10🩸
11/24- 1 cykl stymulowany Lametta +Ovitrelle💊
Owulacja 13.11 (15dc)🥚
Badania 27.09
TSH 1,677
AMH 2,78
Letrox 50, Siofor 1000 -
Slava wrote:Tak zrobię w sumie nie pomyślałam, ale jakby któraś z Was miała jakieś doświadczenia z Ovitrelle to byłabym wdzięczna za zaopiniowanie
Ogólnie powinno zbadać się 3 hormony, LH, E2 i proga, każdy musi miescic się w jakichs tam widełkach żeby trafić w moment idealny, żeby użycie ovi miało swój w pełni sens. Tak wyczytałam gdzież w jakimś artykule ale nie chcę mi się tego szukac.
Ale to trochę za dużo zachodu i lekarze lubią opierać się na samym USG, biorąc pod uwagę jakiś tam margines błędu przez to.
Podanie teraz ovi jak najbardziej ma jakiś sens, jednak IUI na pękniętym pecherzyku w życiu bym nie robiła. A pojutrze już raczej będzie pęknięty.Slava lubi tę wiadomość
♀️29
♂️ 33
◾HBA 49%
✅kariotyp ja
🔜kariotyp męża, HSG
🔜 2025 IVF
Oo tak forum to złoto. Wiedza teoretyczna to jedno, konsultacje z lekarzem drugie, ale możliwość zaczerpnięcia z doświadczenia innych i czytania o tak wielu różnych przypadkach jest bezcenne 👌🏼
Vergeet, Slava, eta176 lubią tę wiadomość
👫 29 & 29
PCOS + IO + niedoczynność
💊 Euthyrox + Glucophage
▪️naturalne cykle b. długie - 70 dni, częsty brak owulacji
▪️starania na luzie od 01.2024
▪️z pomocą medyczną od 08.2024
stymulacja Lametta + Ovitrelle 💉 + duphaston + utrogestan
🔹1 cs - LUF
🔹2 cs - lametta + ovitrelle
potwierdzona owulacja ale nic z tego ❌
🔹3 cs - lametta + ovitrelle ❌
🔹4 cs🤞🏻
badania I etapu ✅ 🔜seminogram
ferrytyna do podwyższenia
suple:
Fertistim, Sanprobi IBS, Prenatal Uno, Omega 3, Laktoferryna, NAC 1200 (5-9 dc) -
siesiepy wrote:Ogólnie co do samego Ovi... To jak się poda go za wcześnie, to nie podziała "pękająco", jedynie wyboostuje pecherzyk. Jak za późno to również go wspomoże, a pik LH to własnie już jest za późno, bo ovi ma zadziałać właśnie jak pik LH.
Ogólnie powinno zbadać się 3 hormony, LH, E2 i proga, każdy musi miescic się w jakichs tam widełkach żeby trafić w moment idealny, żeby użycie ovi miało swój w pełni sens. Tak wyczytałam gdzież w jakimś artykule ale nie chcę mi się tego szukac.
Ale to trochę za dużo zachodu i lekarze lubią opierać się na samym USG, biorąc pod uwagę jakiś tam margines błędu przez to.
Podanie teraz ovi jak najbardziej ma jakiś sens, jednak IUI na pękniętym pecherzyku w życiu bym nie robiła. A pojutrze już raczej będzie pęknięty.
Jeszcze raz bardzo bardzo dziękuję! 🙏Ona 34l: AMH 1,27, LUF
Starania od 04.2024
Cykl 1 cb
Cykl 2 ❌
Cykl 3 i 4 Luf
Cykl 5 Ovi ❌
Slava wrote:Bardzo dziękuję za taką wyczerpująca odpowiedź! iui nie będę miała na 100% bo własnie mam nie mieć na pękniętym, była w planach ale już jestem usunięta z listy zabiegowej na ten miesiąc. Czyli podałabyś Ovi teraz i nie czekała raczej do jutra? Właśnie tego proga mi nie badała samo LH 30cos i Estradiol 268
Jeszcze raz bardzo bardzo dziękuję! 🙏
"Tzw. właściwy „timing” owulacyjny, czyli wyrzut LH w odpowiednim czasie, jest kluczowy dla procesu zapłodnienia i dalszego rozwoju zarodka.
Z punktu widzenia przebiegu procesu owulacji możemy przyjąć, ze podanie hCG (Ovitrelle, Pregnyl) powinno nastąpić, kiedy poziom estradiolu jest wyższy niż 200 pg/ml, poziom LH jest niższy niż 15 U/l, a poziom progesteronu niższy niż 0,5 ng/ml. W pozostałych przypadkach albo podamy hCG zbyt wcześnie, albo pacjentka jest już w okresie własnego piku LH i nie wymaga dodatkowego wspomagania farmakologicznego.
Jeżeli podajesz hCG (Ovitrelle, Pregnyl) „w ciemno”, możesz trafić w następujące możliwe sytuacje:
podałeś preparat za wcześnie (co ma miejsce przy zbyt niskim poziomie estradiolu), co oznacza, że oocyt nie ma jeszcze kompetencji do osiągnięcia końcowej fazy dojrzewania,
podałeś idealnie – tuż przed lub w okolicy początku szczytu LH,
podałeś w trakcie szczytu LH bądź na ramieniu zstępującym – nic już nie zmienisz w dokonującej się owulacji, co najwyżej wzmocnisz pierwszą część drugiej fazy cyklu,
podałeś po pęknięciu pęcherzyka owulacyjnego (rano w badaniu USG widoczny był pęcherzyk owulacyjny, a zastrzyk pacjentka wykonała np. wieczorem) – stymulujesz Corpus Luteum do produkcji progesteronu."Slava, Sarka94, Sarka94, Kc1234 lubią tę wiadomość
♀️29
♂️ 33
◾HBA 49%
✅kariotyp ja
🔜kariotyp męża, HSG
🔜 2025 IVF
siesiepy wrote:https://e-owulacja.pl/articles/assume-but-verify
"Tzw. właściwy „timing” owulacyjny, czyli wyrzut LH w odpowiednim czasie, jest kluczowy dla procesu zapłodnienia i dalszego rozwoju zarodka.
Z punktu widzenia przebiegu procesu owulacji możemy przyjąć, ze podanie hCG (Ovitrelle, Pregnyl) powinno nastąpić, kiedy poziom estradiolu jest wyższy niż 200 pg/ml, poziom LH jest niższy niż 15 U/l, a poziom progesteronu niższy niż 0,5 ng/ml. W pozostałych przypadkach albo podamy hCG zbyt wcześnie, albo pacjentka jest już w okresie własnego piku LH i nie wymaga dodatkowego wspomagania farmakologicznego.
Jeżeli podajesz hCG (Ovitrelle, Pregnyl) „w ciemno”, możesz trafić w następujące możliwe sytuacje:
podałeś preparat za wcześnie (co ma miejsce przy zbyt niskim poziomie estradiolu), co oznacza, że oocyt nie ma jeszcze kompetencji do osiągnięcia końcowej fazy dojrzewania,
podałeś idealnie – tuż przed lub w okolicy początku szczytu LH,
podałeś w trakcie szczytu LH bądź na ramieniu zstępującym – nic już nie zmienisz w dokonującej się owulacji, co najwyżej wzmocnisz pierwszą część drugiej fazy cyklu,
podałeś po pęknięciu pęcherzyka owulacyjnego (rano w badaniu USG widoczny był pęcherzyk owulacyjny, a zastrzyk pacjentka wykonała np. wieczorem) – stymulujesz Corpus Luteum do produkcji progesteronu."Ona 34l: AMH 1,27, LUF
Starania od 04.2024
Cykl 1 cb
Cykl 2 ❌
Cykl 3 i 4 Luf
Cykl 5 Ovi ❌
cysterka95 wrote:Pytanie do dziewczyn, którym się udało - czy bolały was piersi tak jakby od boku? Zawsze przed @ były nabrzmiałe i bolały mnie sutki, a teraz tak dziwnie od boku 🤔
Jestem 6-7 dpo (z Ovitrelle), staram się nie nastawiać na nic zwłaszcza że jest jeszcze wcześnie, ale codziennie dochodzi mi jakiś nowy objaw - najpierw kłucia jajników i macicy, potem delikatne skurcze a od dzisiaj właśnie taki ból piersi. Ciężko mi to ignorować 😅
Wiem co mówię bo właśnie ostatni cykl moich 17 miesięcznych starań z byłym był na ovitrelle i jak nigdy byłam pewna że się udało i zaliczyłam potem mocne, bolesne zderzenie z rzeczywistością.
Trzymam kciuki żeby u Ciebie jednak był inny final tego cyklu 🫶cysterka95 lubi tę wiadomość
-
cysterka95 wrote:Pytanie do dziewczyn, którym się udało - czy bolały was piersi tak jakby od boku? Zawsze przed @ były nabrzmiałe i bolały mnie sutki, a teraz tak dziwnie od boku 🤔
Jestem 6-7 dpo (z Ovitrelle), staram się nie nastawiać na nic zwłaszcza że jest jeszcze wcześnie, ale codziennie dochodzi mi jakiś nowy objaw - najpierw kłucia jajników i macicy, potem delikatne skurcze a od dzisiaj właśnie taki ból piersi. Ciężko mi to ignorować 😅cysterka95 lubi tę wiadomość
-
siesiepy wrote:Ja 1 dzień poronienia traktowałam jako 1 dzień cyklu/okresu. Tak mi kazali to w szpitalu traktowac. Niestety cykl ten był bezowulacyjny, zakończył się sam po 43 dniach i przyszedł 12 dniowy okres z wielkimi skrzepami (czytałam, że tak może być a na USG wszystko było ok). I teraz jestem tu gdzie jestem. Nie jest powiedziane, że w cyklu od razu po poronieniu nie będziesz miała owulacji. Wiele kobiet tak ma.
Miałam dokładnie tak samo. I ginekolog powiedział mi, że jak będę silne krwawić to mam do niego jak najszybciej przyjść. Na szczęście tak nie było.
I kilka miesięcy później byłam ponowie w ciąży i to ze szczesliwym finałem 🥰 w końcu!
Żeby ta biologia była dla nas w tym miesiącu łaskawa..
siesiepy lubi tę wiadomość
Starania o pierwszego bobasa od I.2018
II - III.2020 - Clo 😥
X - XI.2020 - Aromek 😥
XII.2020 - cykl naturalny - ciąża biochemiczna 6tc [*] 😭💔
7.I (30dc) beta 68
11.I (34dc) beta 228
16.I (39dc) beta 22
III.2021 - Aromek III cykl 😥
IV.2021 - Aromek IV cykl🍀🥳🥰
11.V (26dc) beta 42
13.V (28dc) beta 114
17.V (32dc) beta 756
22.V (37dc) beta 7831
CÓRKA 31.12.2021 👧🍼❤️
Starania o drugiego bobasa... od VI.2023
VI - VIII.2024 - Aromek 😥
13.IX.2024 - Aromek IV cykl - 1 IUI ❌️
X - XI.2024 - IUI anulowane 🤨
XII. 2024 - nicość... -
Wojcinka wrote:Ovitrelle Może dawać przeróżne objawy, zwłaszcza takie bardzo przypominające ciążę. Nie znaczy to oczywiście że ciąży nie ma lub że jest. Niestety po ovitrelle trzeba po prostu cierpliwie czekać na termin @ i ignorować sygnały jakie ciałko wysyła.
Wiem co mówię bo właśnie ostatni cykl moich 17 miesięcznych starań z byłym był na ovitrelle i jak nigdy byłam pewna że się udało i zaliczyłam potem mocne, bolesne zderzenie z rzeczywistością.
Trzymam kciuki żeby u Ciebie jednak był inny final tego cyklu 🫶
Niby to wszystko wiem, staram się myśleć racjonalnie. Gorzej jak od czasu do czasu przebija się ta myśl "a może jednak?" i nie daje o sobie zapomnieć 😅 cóż, to mocny test cierpliwości. Dzięki dziewczyny za różne odpowiedzi 🫶🏼👫 29 & 29
PCOS + IO + niedoczynność
💊 Euthyrox + Glucophage
▪️naturalne cykle b. długie - 70 dni, częsty brak owulacji
▪️starania na luzie od 01.2024
▪️z pomocą medyczną od 08.2024
stymulacja Lametta + Ovitrelle 💉 + duphaston + utrogestan
🔹1 cs - LUF
🔹2 cs - lametta + ovitrelle
potwierdzona owulacja ale nic z tego ❌
🔹3 cs - lametta + ovitrelle ❌
🔹4 cs🤞🏻
badania I etapu ✅ 🔜seminogram
ferrytyna do podwyższenia
suple:
Fertistim, Sanprobi IBS, Prenatal Uno, Omega 3, Laktoferryna, NAC 1200 (5-9 dc) -
Hej dziewczyny! 🫡 Melduje się z opóźnieniem w tym pięknym - moim urodzinowym - wątku.
We wrześniu trochę wypadłam z gry, wybaczcie🫥 ale teraz chcę wrócić znów do Was, bo nikt tak nie rozumie jak Wy 🥹
Tytuł jest mega, sama na niego głosowałam, więc cieszę się że wygrał
Widzę lista na testowanie jest piękna, za wszystkie trzymam kciuki! 🫰
Zaraz będę nadrabiać, ale pewnie się już nie dam rady do wszystkich odnieść, przepraszam. Już będę na bieżąco! ✊
Jeśli o mnie chodzi to dziś 27dc i.... wygląda na to że owulacja za rogiem 🫣 Ten cykl będzie jeszcze dłuższy niż poprzednio na to wychodzi i zaczyna mnie to martwić... Czy któraś tutaj ma tak długie cykle? Czy to jest bardzo duży problem (pomijając to jak się to wszystko ciągnie w czasie🙄)? Ewentualnie co zbadać, sprawdzić żeby temu jakoś zaradzić?
Wydaje mi się że dopiero teraz mój organizm zaczyna się przestawiać po tabletkach branych 10 lat 😒 w styczniu odstawiłam, a te cykle coraz dłuższe...
Nawet zaczęłam pierwszy raz robić testy owu, no i dzisiaj trzeci dzień testu i chyba pik 🤔 ciekawa jestem jutrzejszej temperatury...
Jeśli chodzi o testowanie to dam znać, bo wszystko zależne czy ta owulka będzie czy nie 😄eta176 lubi tę wiadomość
2cs 🤞
7dpo:
- Progesteron: 15,30 ng/ml
- Estradiol: 288 pg/ml
17.10.2024 ⏸️🍀
18.10.2024 - 16dpo: Beta 381,000 mIU/ml, Progesteron 33,40 ng/ml ✊
21.10.2024 - 19dpo: beta 1067,000 mIU/ml 🍀
29.10.2024 - CRL 2,8mm, widać cień serduszka 🥹
06.11.2024 - CRL 1,03cm małego żelka 🥹 pięknie bijące ❤️
20.11 - 22.11 - szpital, podejrzenie CMV, wynik negatywny 🙏
22.11 - 2,14cm żelka Haribo, 180 uderzeń❤️
👩 30s
🧑 34
🐶 3
A journey of a thousand miles begins with a single step...
-
Hej, mam pytanko, czy wasi partnerzy też mają czasem problem z dojściem? W sobotę i poniedziałek serduszkowalosmy, chcieliśmy dzisiaj i bez "zakonczenia". Niepokoi mnie to bo mąż ma dopiero 31 lat. Jest zmęczony pracą, nogi mu wysiadają, wiadomo ja też się staram ale no nie dochodzi 😔👩2001
🧔♂️1993
8 cs
12.01.2024 ⏸️
24.01.2024 mamy pęcherzyk ciążowy
07.02.2024 następna wizyta pusty pęcherzyk
Poronienie chybione 6/8 tydz. ciąży