W październiku fiku-miku, latem bobas na kocyku🌞👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Revolutionary wrote:Czyli po cichu gratulujemy? 🥹
Będziesz sprawdzać przyrost? Robiłaś też proga?
Będę sprawdzać przyrost, ale chyba uda mi się dopiero w poniedziałek:( Bo jutro chyba nie ma sensu powtarzać?
Myślę, że sprawdzę wtedy też proga.
Jestem w 9dpo, myślicie że nie jest zbyt niska ta beta? Jest szansa, że będzie rosła? -
Pani Lis wrote:Dziewczyny, mam wynik bety😭 https://zapodaj.net/plik-Dh7Tpdqzf4
Pani Lis lubi tę wiadomość
-
Nadziejka26 wrote:Dziś 35 dzien cyklu, więc 5 dni spóźniony okres, test nadal bielutki, więc nadziei już nie mam 😞
Trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny 🍀🍀Starania o pierwszego maluszka 🩷
♀️28
- po odstawieniu AH brak owulacji ok.6 msc, PCOS, aktualnie wyrównane niedobory, wdrożona suplementacja, aktywność fizyczna, dieta niski IG
- 1 stymulacja - 2 pęcherzyki ❌️
- 2 stymulacja - w toku ⏳️
nowy cykl 🩸 5.11
owulacja 🥚 ? -
Dziewczyny, powiedźcie mi, czy ja dobrze widzę?
Bo test robiłam wczoraj, byłam po badaniach u okulisty który kropił mi oczy, ale może ten cień cienia już był.
Niestety nie mam opcji pójścia na betę.
(Na teście mega żółto bo biorę suplementy które barwią mocz na taki🙈)
Tutaj zdjęcie: https://zapodaj.net/plik-GHt8u4n4oR
Pani Lis, moje gratulacje🤍Pani Lis lubi tę wiadomość
-
Basiakla wrote:U mnie lekarz podejrzewa PCO, bo jajnik mu się nie podoba i nie mam @ od czterech miesięcy, pojawiła się dwa miesiące po odstawieniu i teraz cisza.
Głównie właśnie na podstawie tego jajnika dał mi skierowanie. Ja coś płaciłam za te badania pani zrobiła bałagan przy płatności więc nie wiem ile finalnie wyszło, ale razem z prolaktyna w granicach 40zł.Sarka94 lubi tę wiadomość
Starania o pierwszego maluszka 🩷
♀️28
- po odstawieniu AH brak owulacji ok.6 msc, PCOS, aktualnie wyrównane niedobory, wdrożona suplementacja, aktywność fizyczna, dieta niski IG
nowy cykl 🩸 5.11
owulacja 🥚 ? -
SupiOli wrote:Dziewczyny, powiedźcie mi, czy ja dobrze widzę?
Bo test robiłam wczoraj, byłam po badaniach u okulisty który kropił mi oczy, ale może ten cień cienia już był.
Pani Lis, moje gratulacje🤍Rudka, Pokahontaz26 lubią tę wiadomość
♀️28
nowy cykl 🩸 5.11
owulacja 🥚 ? -
Sarka94 wrote:Nigdy nie spotkałam się jeszcze z powiedzeniem "Narobić siupy" musiałam aż wygooglować 😅
Aż mi się przypomniał pierwszy obiad u teściowej.
T: Chcesz kucha?
Ja: Ale, że o co Pani pyta co to jest?
U mojej teściowej była identyczna sytuacja! Też nie miałam pojęcia co to jest kuch i musiał mi mąż tłumaczyć 🤣Sarka94 lubi tę wiadomość
-
Pani Lis wrote:Będę sprawdzać przyrost, ale chyba uda mi się dopiero w poniedziałek:( Bo jutro chyba nie ma sensu powtarzać?
Jestem w 9dpo, myślicie że nie jest zbyt niska ta beta? Jest szansa, że będzie rosła?
Ja się aż tak nie znam, bo dopiero sama zaczynam tą drogę ale wydaje mi się że złapałaś sam początek, to i beta niska ☺️ Przyrost prawdę powie. A nie dasz radę w sobotę zrobić powtórki? 🤔2cs 🤞
7dpo:
- Progesteron: 15,30 ng/ml
- Estradiol: 288 pg/ml
17.10.2024 ⏸️🍀
18.10.2024 - 16dpo: Beta 381,000 mIU/ml, Progesteron 33,40 ng/ml ✊
21.10.2024 - 19dpo: beta 1067,000 mIU/ml 🍀
29.10.2024 - CRL 2,8mm, widać cień serduszka 🥹
06.11.2024 - CRL 1,03cm małego żelka 🥹 pięknie bijące ❤️
20.11 - 22.11 - szpital, podejrzenie CMV, wynik negatywny 🙏
22.11 - 2,14cm żelka Haribo, 180 uderzeń❤️
👩 30s
🧑 34
🐶 3
A journey of a thousand miles begins with a single step...
-
SupiOli wrote:Dziewczyny, powiedźcie mi, czy ja dobrze widzę?
Pani Lis, moje gratulacje🤍
myśle jak Majlen, nie wygląda mi to na cień, bardziej testową? 🤔2cs 🤞
7dpo:
17.10.2024 ⏸️🍀
👩 30s
🧑 34
🐶 3
-
Pani Lis wrote:Dziewczyny, mam wynik bety😭 https://zapodaj.net/plik-Dh7Tpdqzf4
Bardzo baaardzo gratuluję!!! 🎉 Oby teraz kropek pięknie rósł 🍀💚 Ja nigdy w ciąży nie byłam, więc średnio się na tym znam, ale wydaje mi się, że 9 dpo to bardzo wcześnie, więc beta może być taka malutka i będzie sobie teraz rosnąćWiadomość wyedytowana przez autora: 3 października, 15:28
Pani Lis lubi tę wiadomość
-
@Pani Lis- to prawda, że począteczek, jak masz 9dpo, kciuki za przyrost 🤞
Pani Lis, pp2018 lubią tę wiadomość
♀️28
nowy cykl 🩸 5.11
owulacja 🥚 ? -
Pani Lis wrote:Będę sprawdzać przyrost, ale chyba uda mi się dopiero w poniedziałek:( Bo jutro chyba nie ma sensu powtarzać?
Jestem w 9dpo, myślicie że nie jest zbyt niska ta beta? Jest szansa, że będzie rosła?Pani Lis lubi tę wiadomość
PCOS, starania o drugiego 👶🏼 -
W sobotę niestety nie dam rady🥲 Do poniedziałku pewnie zwiariuję😅
Dziękuję Wam dziewczyny, jeszcze trochę nie dowierzam, że się udało i to w takim pokręconym cyklu🫣pp2018, Rudka, Płotka, Ilka96 lubią tę wiadomość
-
Pani Lis wrote:W sobotę niestety nie dam rady🥲 Do poniedziałku pewnie zwiariuję😅
Dziękuję Wam dziewczyny, jeszcze trochę nie dowierzam, że się udało i to w takim pokręconym cyklu🫣
to ja bym chyba zrobiła w poniedziałek i później w środę 🤔2cs 🤞
7dpo:
17.10.2024 ⏸️🍀
👩 30s
🧑 34
🐶 3
-
Jestem w 9dpo, myślicie że nie jest zbyt niska ta beta? Jest szansa, że będzie rosła?
9 dpo to wcześniutko, wręcz by było dziwne jakby beta była Wysoka, ona dopiero startuje, jutro nie ma sensu robić, to już lepiej w poniedziałek i potem w środę żeby przyrost sprawdzić 😁33👧 37🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
9 cs!🤞⏳️do kwietnia
💊 naturell: folian, B12, omega-3, koenzym Q10; d3 i k2, selen, chrom complex
🔬08.2024 - morfo, mocz, transaminaza, ferrytyna(55,94), glukoza, cholesterol hdl, ldl ✅️kwas foliowy(15,96), b12(393) ☑️ cholesterol całkowity❌️
🔬11.2024 TSH 2,09❌️ T4 1,06✅️anty TPO, anty TG ✅️ badania 2-5dc ✅️
Badanie nasienia✅️
🗓 08.24 usg piersi✅️cytologia płynna✅️
Nadwaga - dieta i ćwiczenia (do tej pory -6 kg)
🔜26.11 Wit D3
🔜28.11 endo konsultacja
🔜04 12 wizyta u gina -
nick nieaktualnyMajlen wrote:Nie dostałaś nic na wywołanie? Tyle czasu czekać na okres, współczuję...
Nie, najpierw zrobiłam te podstawowe badania, krew, mocz, krzywa - akurat tutaj dobrze że zrobiłam bo dziewczyny uświadomiły mi, że cukier 52 po glukozie to stanowczo za mało i już zaczęłam wdrażać "program naprawczy" 😅
Idę do lekarza w przyszły czwartek i będziemy patrzeć co dalej. Czekam miesiąc na wizytę, ale nie było co przyspieszać, bo dopiero przyszły wyniki cytologii, a chciałam je mieć gotowe przy tej właśnie wizycie ☺️ mam naprawdę dobrego lekarza, on jako jedyny (a badam się regularnie co roku od ponad 10lat) zobaczył, że mam takie pęcherzyki na jajniku i nawet JA to widziałam na USG, bo jajnik wygląda jak ser szwajcarski 😅 -
Wszystkim dziewczynom, które tak pięknie otwarły ten miesiąc gratuluje i bardzo mocno trzymam kciukI! 🤞💕
Frutelko - kojarzę Twoją historię, bo śledziłam niejeden wątek i niesamowicie cieszę się, że jest serduszko.
Ja w tym miesiącu już zgłupiałam troszkę. 25.09 miałam wizytę i moja pani doktor powiedziała, że obraz jajników wskazuje na to, że owulacja będzie dopiero za tydzień, nie wcześniej (pęcherzyki po 10mm). Więc zaczęłam testować 29.09. Wtedy i 30.09 robiłam po 1 teście na dobę wieczorem. 1.10 już robiłam po 2 razy na dobę, ale już wtedy pojawił się też ból jajnika, piersi i śluz płodny a dziś już po śluzie płodnym, a temperatura już podskoczyła i aplikacja wyznaczyła na jej podstawie owulację właśnie na 1.10. Znam swój organizm i objawy owulacji, a mimo to ten brak piku budzi we mnie taką obawę, że jeszcze tej owulacji po prostu nie było, albo , że w ogóle jej nie będzie. 🤷♀️👩30l.
🧔30l.
starania od 05.2023
08.2023 👼
feel, heal, and know you're not alone. -
Pani Lis - czyli twój sen o czarnowłosej dziewczynce był proroczy? 🤭 Większość kobiet nie widzi nic na testach 9 dpo, a tu taka kreseczka! Teraz niech ładnie przyrasta 🤞
Pani Lis, Siasi, DreamBee lubią tę wiadomość
👩30l.
🧔30l.
starania od 05.2023
08.2023 👼
feel, heal, and know you're not alone.