W październiku fiku-miku, latem bobas na kocyku🌞👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Pani Lis wrote:Poraz kolejny jesteście niezawodne, z innej przegladarki po wpisaniu kodu pojawil się wynik bety 🤗
407,8 według kalkulatora sredni dwudniowy przyrost to 216% 🥹🥹
Pięknie! 🥰Pani Lis, KarolinaJ0702 lubią tę wiadomość
👧🏻 - 37 l.
👦🏻 - 41 l.
38 cs. 🙏🏻🍀
06.2023 - cb💔
Tsh - 1,7
Ferrytyna - 27
💊dostinex, luteina, glucophage, siofor, ferrum
💊kwas foliowy, witamina D3, MgB6, B2, B1, B12, biotyna, koenzym q10, inozytol, L-karnityna, acetyl-L-karnityna. -
Dziewczyny ja chyba oszaleje zrobiłam test rano pozytywny teraz negatywne dwa aż no i chyba jednak nici z ciąży : (((( dodam że przez ostatnie 4 dni były same pozytywne jestem tak smutna ale póki co nie ma @
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października, 19:33
-
Namisa wrote:Przytulam 🫶 Za kolejną okazję🤞Macie jakieś plany na ten cykl?
Za fotę dzięki, zapisuje 😊
Jak sobie pomyślę o tej kolejnej okazji to przyznam się szczerze, że zaczyna mnie trochę w środku skręcać... 🙈
Ta publikacja nazywa się "obrazowanie ultrasonograficzne w niepłodności" Roger A. Pierson, jakbyś była zainteresowana. Jest tam ogrom fajnej wiedzy i fotek USG.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października, 19:35
Namisa lubi tę wiadomość
walka o pierwsze 🦕 od 7.2022
♀️29
◾PCOS - długie cykle, często bezowulacyjne;
mała tarczyca i niedoczynność;
◾01.2024 elektrokonizacja szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
◾PAI hetero, MTHFR C677 hetero - acard i heparyna 💉
◾1,5 roku z Rządowym Programem Zdrowia Prokreacyjnego 🔚
◾6 stymulacji letrozolem (5 x ❌, 1 x poronienie: puste jaja płodowe 💔💔); 7 ⌛ ; 8 🔜
◾wór supli, leków i ziół...
♂️ 33
◾HBA 49%
🔜 2025 IVF - mamy dość
"Do you ever get a little bit tired of life?
Like you're not really happy but ya don't wanna die.
Like you're hanging by a thread 'cause you gotta survive.
'Cause you gotta survive." ❤️🩹👎 -
Pani Lis wrote:Poraz kolejny jesteście niezawodne, z innej przegladarki po wpisaniu kodu pojawil się wynik bety 🤗
407,8 według kalkulatora sredni dwudniowy przyrost to 216% 🥹🥹Pani Lis lubi tę wiadomość
-
Rudka wrote:Super że mogłam pomóc i się udało 🥰 piękny przyrost 🥹❤️ od wczoraj nie dawało mi to spokoju ale czułam że to plamienie to nic takiego 🤞
Dziękuję kochana, Wasze wsparcie tu na forum dużo mi daje ❤️Revolutionary , Rudka, Siasi, Olisska, Slava lubią tę wiadomość
-
Jejku ale tu szalejecie dziewczyny 🤭
Lisiczka, piękna ta beta, cudownie 😍🥹wiedziałam, że tak będzie ❤️
Sisiepy, jeszcze raz tulę 🫂 trzymam kciuki za kolejny cykl 🤞🤞🤞
Mi dzisiaj nogi w tylek włażą, 12 tysięcy kroków, ale super, lubię takie zmęczenie. Odebrałam młoda z przedszkola z buta, mamy taki kilometr tam więc spacerek fajny, potem na plac zabaw i do sklepu. Mam nadzieję, że ładnie pójdzie spać j będę miała chwilę na książkę.
Ja póki co żadnego plamienia, pewnie mi to daje zludna nadzieję, poprzedni cykl już 5 dni przed małpa plamiłam, wcześniej zwykle z 2-3 dni przed, a tu cisza. Termin na 10, ech zżera mnie ciekawość, ale testu nie mam. Pojadę kupić w czwartek jak odwiozę młoda do przedszkola, o ile małpa mnie nie zaskoczy szybciej. Ale jakoś tak nie potrafię sobie wyobrazić i uwierzyć w to, że mogłoby się udaćPani Lis, Rudka, DreamBee lubią tę wiadomość
33👧 37🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
9 cs!🤞⏳️do kwietnia
💊 naturell: folian, B12, omega-3, koenzym Q10; d3 i k2, selen, chrom complex
🔬08.24 - morfo, mocz, transaminaza, ferrytyna(55,94), glukoza, cholesterol hdl, ldl ✅️kwas foliowy(15,96), b12(393) ☑️ cholesterol całkowity❌️
🔬08.24 - usg piersi✅️cytologia płynna✅️
🔬11.24 - TSH 2,09❌️ T4 1,06✅️anty TPO, anty TG ✅️ badania 2-5dc ✅️ Wit. D3 52✅️ Badanie nasienia✅️
Glukoza + insulina homa ir❌️ IO
Nadwaga - dieta i ruch (do tej pory -6 kg)
27.11 endo konsultacja ➡️dieta, dieta, dieta za 3 mc kontrola glukoza, insulina, tsh
🔜03.12 prog + estradiol 8 dpo
🔜04.12 wizyta u gina -
Katrina.aaa wrote:Dziewczyny ja chyba oszaleje zrobiłam test rano pozytywny teraz negatywne dwa aż no i chyba jednak nici z ciąży : (((( dodam że przez ostatnie 4 dni były same pozytywne jestem tak smutna ale póki co nie ma @
Może jeszcze beta jest niska i nie wykrywa w teście z nie pierwszego moczu. Zrób jutro ranoDarrika lubi tę wiadomość
-
siesiepy wrote:
wow super zdjęcia, dzięki że wrzuciłaś!siesiepy lubi tę wiadomość
👫 29 & 29
▪️starania na luzie od 01.2024
▪️z pomocą medyczną od 08.2024
👩🏻PCOS + IO + niedoczynność
💊 Euthyrox + Glucophage + dieta z niskim IG
▪️naturalne cykle b. długie - 70 dni, częsty brak owulacji
🧔🏼obniżone parametry nasienia - listopad 2024:
- łagodna oligospermia (10,61)
- niska ruchliwość (a+b 13,5 ; a+b+c 23)
- morfologia 0% 😑
stymulacja Lametta + Ovitrelle 💉 + duphaston + utrogestan
🔹1 cs (sierpień'24) - LUF
🔹2 cs (wrzesień) - lametta + ovitrelle ❌
🔹3 cs (październik) - lametta + ovitrelle ❌
🔹listopad - przerwa na badania i dla głowy
📆 plan listopad/grudzień:
▪️MUCHa - czekam na wyniki ⏳
▪️badania męża - hormony
▪️androlog/urolog
▪️drożność jajowodów
suple:
Fertistim, Sanprobi IBS, Prenatal Uno, Omega 3, Laktoferryna, NAC 1200 (5-9 dc) -
3erin wrote:My w tym cyklu pierwszy raz zrobiliśmy maraton jajeczkowanie było w sobotę (i te extra pewnie z niedzieli na poniedziałek) a my w środę / czwartek/piątek/ sobota 2 razy 😂 i w niedzielę. Jak to kurwa nie podziała to już nie wiem …
Szanuję ten maraton U mnie w tym cyklu tylko raz w dni płodne, 2 dni przed owulacją, bo potem dostałam zapalenie pęcherza i nie byłam w stanie Jedyne co mnie pociesza to to, że z córką też się udało za jednym strzałem... Ale jak będzie test negatywny, to zapisuję się na pełną diagnostykę mucha i do urologa, bo czuję, że te nawracające zapalenia pęcherza mogą być problemem przy staraniach3erin, Belia lubią tę wiadomość
-
Darrika wrote:Jejku ale tu szalejecie dziewczyny 🤭
Mi dzisiaj nogi w tylek włażą, 12 tysięcy kroków, ale super, lubię takie zmęczenie. Odebrałam młoda z przedszkola z buta, mamy taki kilometr tam więc spacerek fajny, potem na plac zabaw i do sklepu. Mam nadzieję, że ładnie pójdzie spać j będę miała chwilę na książkę.
Ja póki co żadnego plamienia, pewnie mi to daje zludna nadzieję, poprzedni cykl już 5 dni przed małpa plamiłam, wcześniej zwykle z 2-3 dni przed, a tu cisza. Termin na 10, ech zżera mnie ciekawość, ale testu nie mam. Pojadę kupić w czwartek jak odwiozę młoda do przedszkola, o ile małpa mnie nie zaskoczy szybciej. Ale jakoś tak nie potrafię sobie wyobrazić i uwierzyć w to, że mogłoby się udać
Solidaryzuje sie z Tobą ja mam jeszcze 4 testy ale nie tykam schowałam i nie patrzę na nie ani one na mnie 😂 też mam planowana @ 10
Razem raźniej 🙌Darrika lubi tę wiadomość
-
Darrika wrote:Jejku ale tu szalejecie dziewczyny 🤭
Ja póki co żadnego plamienia, pewnie mi to daje zludna nadzieję, poprzedni cykl już 5 dni przed małpa plamiłam, wcześniej zwykle z 2-3 dni przed, a tu cisza. Termin na 10, ech zżera mnie ciekawość, ale testu nie mam. Pojadę kupić w czwartek jak odwiozę młoda do przedszkola, o ile małpa mnie nie zaskoczy szybciej. Ale jakoś tak nie potrafię sobie wyobrazić i uwierzyć w to, że mogłoby się udać
niezmiennie trzymam kciuki! ✊Darrika lubi tę wiadomość
2cs 🤞
7dpo:
- Progesteron: 15,30 ng/ml
- Estradiol: 288 pg/ml
17.10.2024 ⏸️🍀
18.10.2024 - 16dpo: Beta 381,000 mIU/ml, Progesteron 33,40 ng/ml ✊
21.10.2024 - 19dpo: beta 1067,000 mIU/ml 🍀
29.10.2024 - CRL 2,8mm, widać cień serduszka 🥹
06.11.2024 - CRL 1,03cm małego żelka 🥹 pięknie bijące ❤️
20.11 - 22.11 - szpital, podejrzenie CMV, wynik negatywny 🙏
22.11 - 2,14cm żelka Haribo, 180 uderzeń❤️
👩 30s
🧑 34
🐶 3
A journey of a thousand miles begins with a single step...
-
407,8 według kalkulatora sredni dwudniowy przyrost to 216% 🥹🥹
To już super wynik, cieszę się razem z Tobą 😍Pani Lis lubi tę wiadomość
-
ja właśnie kupiłam na diagnostyce badania progesteronu i estradiolu, jutro 7dpo jeśli wierzyć wszystkim znakom, więc zobaczymy co się tam dzieje
To dopiero 2cs więc nigdy nie robiłam i jestem ciekawa...Darrika, DreamBee lubią tę wiadomość
2cs 🤞
7dpo:
- Progesteron: 15,30 ng/ml
- Estradiol: 288 pg/ml
17.10.2024 ⏸️🍀
18.10.2024 - 16dpo: Beta 381,000 mIU/ml, Progesteron 33,40 ng/ml ✊
21.10.2024 - 19dpo: beta 1067,000 mIU/ml 🍀
29.10.2024 - CRL 2,8mm, widać cień serduszka 🥹
06.11.2024 - CRL 1,03cm małego żelka 🥹 pięknie bijące ❤️
20.11 - 22.11 - szpital, podejrzenie CMV, wynik negatywny 🙏
22.11 - 2,14cm żelka Haribo, 180 uderzeń❤️
👩 30s
🧑 34
🐶 3
A journey of a thousand miles begins with a single step...
-
Rudka wrote:Solidaryzuje sie z Tobą ja mam jeszcze 4 testy ale nie tykam schowałam i nie patrzę na nie ani one na mnie 😂 też mam planowana @ 10
Razem raźniej 🙌
Wow to masz dobra wolę, ja jakbym miała test ti już bym sikałam dzisiaj na bank 🤣 ale cieszę się, że nie będziemy same tego 10, tak jak mówisz, razem raźniej, to już tylko jeden dzień przed nami i się dowiemy Co jest grane 🤞Rudka, Vergeet lubią tę wiadomość
33👧 37🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs!🤞⏳️do kwietnia
🔬08.24 - morfo, mocz, transaminaza, ferrytyna(55,94), glukoza, cholesterol hdl, ldl ✅️kwas foliowy(15,96), b12(393) ☑️ cholesterol całkowity❌️
🔬11.24 - TSH 2,09❌️ T4 1,06✅️anty TPO, anty TG ✅️ badania 2-5dc ✅️ Wit. D3 52✅️ Badanie nasienia✅️
27.11 endo konsultacja ➡️dieta, dieta, dieta za 3 mc kontrola glukoza, insulina, tsh
🔜04.12 wizyta u gina -
Darrika wrote:Wow to masz dobra wolę, ja jakbym miała test ti już bym sikałam dzisiaj na bank 🤣 ale cieszę się, że nie będziemy same tego 10, tak jak mówisz, razem raźniej, to już tylko jeden dzień przed nami i się dowiemy Co jest grane 🤞
Zazdroszczę Wam, że 10 tak blisko 🤣Darrika, Rudka, Siasi, Vergeet lubią tę wiadomość
-
@Jvvliett halo halo my tu czekamy i czekamy, co tam jak tam dziewczyno dawaj znać 😁🤞
Rudka, Olisska lubią tę wiadomość
33👧 37🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs!🤞⏳️do kwietnia
🔜04.12 wizyta u gina -
Katrina.aaa wrote:Dziewczyny ja chyba oszaleje zrobiłam test rano pozytywny teraz negatywne dwa aż no i chyba jednak nici z ciąży : (((( dodam że przez ostatnie 4 dni były same pozytywne jestem tak smutna ale póki co nie ma @
Może powtórz test jeszcze rano, żeby był z pierwszego moczu. Trzymam za Ciebie kciuki 🤞🏻🍀👧🏻 - 37 l.
👦🏻 - 41 l.
38 cs. 🙏🏻🍀
06.2023 - cb💔
Tsh - 1,7
Ferrytyna - 27
💊dostinex, luteina, glucophage, siofor, ferrum
💊kwas foliowy, witamina D3, MgB6, B2, B1, B12, biotyna, koenzym q10, inozytol, L-karnityna, acetyl-L-karnityna. -
Katrina.aaa wrote:Dziewczyny ja chyba oszaleje zrobiłam test rano pozytywny teraz negatywne dwa aż no i chyba jednak nici z ciąży : (((( dodam że przez ostatnie 4 dni były same pozytywne jestem tak smutna ale póki co nie ma @walka o pierwsze 🦕 od 7.2022
♀️29
◾PCOS - długie cykle, często bezowulacyjne;
mała tarczyca i niedoczynność;
◾01.2024 elektrokonizacja szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
◾PAI hetero, MTHFR C677 hetero - acard i heparyna 💉
◾1,5 roku z Rządowym Programem Zdrowia Prokreacyjnego 🔚
◾6 stymulacji letrozolem (5 x ❌, 1 x poronienie: puste jaja płodowe 💔💔); 7 ⌛ ; 8 🔜
◾wór supli, leków i ziół...
♂️ 33
◾HBA 49%
🔜 2025 IVF - mamy dość
"Do you ever get a little bit tired of life?
Like you're not really happy but ya don't wanna die.
Like you're hanging by a thread 'cause you gotta survive.
'Cause you gotta survive." ❤️🩹👎 -
Matko jakie super zjęcia. Jestem w szoku jak to szybko postępuje.
siesiepy, Lauraa lubią tę wiadomość
👩🏼&👨🏽 30 &🐶 2
7 cs o pierwsze 👶🏼 🤞🏼acard 75 💊 Zioła Ojca Sroki 🌿
08.2024 (4cs) ciąża biochemiczna 💔
10.2024 (6cs) ciąża biochemiczna 💔 -
Tanashi wrote:Szanuję ten maraton U mnie w tym cyklu tylko raz w dni płodne, 2 dni przed owulacją, bo potem dostałam zapalenie pęcherza i nie byłam w stanie Jedyne co mnie pociesza to to, że z córką też się udało za jednym strzałem... Ale jak będzie test negatywny, to zapisuję się na pełną diagnostykę mucha i do urologa, bo czuję, że te nawracające zapalenia pęcherza mogą być problemem przy staraniach
Lauraa lubi tę wiadomość
👩🏼&👨🏽 30 &🐶 2
7 cs o pierwsze 👶🏼 🤞🏼acard 75 💊 Zioła Ojca Sroki 🌿
08.2024 (4cs) ciąża biochemiczna 💔
10.2024 (6cs) ciąża biochemiczna 💔