W październiku fiku-miku, latem bobas na kocyku🌞👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Pani Lis wrote:Poraz kolejny jesteście niezawodne, z innej przegladarki po wpisaniu kodu pojawil się wynik bety 🤗
407,8 według kalkulatora sredni dwudniowy przyrost to 216% 🥹🥹
Pięknie! 🥰
Pani Lis, KarolinaJ0702 lubią tę wiadomość
👩-38 l.
👦-42 l.
Starania od 2021 r.
06.2023 - cb💔
04.2025 - poronienie zatrzymane (10 tydz.)💔
Tsh - 1,9
Ferrytyna - 49
💊luteina, euthyrox 25
💊Nac, kwas foliowy, witamina D3, MgB6, B2, B1, B12, biotyna, koenzym q10, inozytol, L-karnityna, acetyl-L-karnityna, kwasy omega3 ultra, cholina. -
Dziewczyny ja chyba oszaleje zrobiłam test rano pozytywny teraz negatywne dwa aż no i chyba jednak nici z ciąży : (((( dodam że przez ostatnie 4 dni były same pozytywne jestem tak smutna ale póki co nie ma @
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2024, 19:33
-
Standardowo to co zawsze, letrozol 5mg + ovi + luteina 2x200, ale wysłałam kilka pytań koordynatorce do zadania lekarzom, więc zobaczymy czy czegoś nie dodadzą albo nie zmienią.Namisa wrote:Przytulam 🫶 Za kolejną okazję🤞Macie jakieś plany na ten cykl?
Za fotę dzięki, zapisuje 😊
Jak sobie pomyślę o tej kolejnej okazji to przyznam się szczerze, że zaczyna mnie trochę w środku skręcać... 🙈
Ta publikacja nazywa się "obrazowanie ultrasonograficzne w niepłodności" Roger A. Pierson, jakbyś była zainteresowana. Jest tam ogrom fajnej wiedzy i fotek USG.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2024, 19:35
Namisa lubi tę wiadomość
walka o pierwsze 🦕 od 7.2022, bez zabezpieczenia od 2019
01.24 LEEP szyjki macicy (CINIII i HPV)
07.24 puste jaja płodowe 💔💔
9 x letrozol ❌
30♀️34♂️
◾PCOS, mała tarczyca, arytmia, łuszczyca, APCA i Castle, hiperlipoproteinemia
◾KIR AA, PAI hetero, MTHFR C677 hetero
◾crossmatch 25,3%
◾MSOME: 0% + 1%
03.25 IMSI 💉13MII →1❄️ 5BB
04.25 FET beta 10dpt <0,1
05.25 IMSI + FertileChip💉14MII→1❄️ 3AB
🌈naturals po scratchingu
30.07 ⏸️
accofil, neoparin, acard, encorton, luteina →neoparin 0,6
łożysko częściowo przodujące

-
Super że mogłam pomóc i się udało 🥰 piękny przyrost 🥹❤️ od wczoraj nie dawało mi to spokoju ale czułam że to plamienie to nic takiego 🤞Pani Lis wrote:Poraz kolejny jesteście niezawodne, z innej przegladarki po wpisaniu kodu pojawil się wynik bety 🤗
Pani Lis lubi tę wiadomość
-
Rudka wrote:Super że mogłam pomóc i się udało 🥰 piękny przyrost 🥹❤️ od wczoraj nie dawało mi to spokoju ale czułam że to plamienie to nic takiego 🤞
Dziękuję kochana, Wasze wsparcie tu na forum dużo mi daje ❤️
Revolutionary , Rudka, Siasi, Olisska, Slava lubią tę wiadomość
-
Jejku ale tu szalejecie dziewczyny 🤭
Lisiczka, piękna ta beta, cudownie 😍🥹wiedziałam, że tak będzie ❤️
Sisiepy, jeszcze raz tulę 🫂 trzymam kciuki za kolejny cykl 🤞🤞🤞
Mi dzisiaj nogi w tylek włażą, 12 tysięcy kroków, ale super, lubię takie zmęczenie. Odebrałam młoda z przedszkola z buta, mamy taki kilometr tam więc spacerek fajny, potem na plac zabaw i do sklepu. Mam nadzieję, że ładnie pójdzie spać j będę miała chwilę na książkę.
Ja póki co żadnego plamienia, pewnie mi to daje zludna nadzieję, poprzedni cykl już 5 dni przed małpa plamiłam, wcześniej zwykle z 2-3 dni przed, a tu cisza. Termin na 10, ech zżera mnie ciekawość, ale testu nie mam. Pojadę kupić w czwartek jak odwiozę młoda do przedszkola, o ile małpa mnie nie zaskoczy szybciej. Ale jakoś tak nie potrafię sobie wyobrazić i uwierzyć w to, że mogłoby się udać
Pani Lis, Rudka, DreamBee lubią tę wiadomość
34👧 38🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs 💔
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
12 cs 💔
14 cs start! Ostatnia próba ->🩸
Ufam, że życie zna dla mnie właściwy moment. Oddycham spokojnie i z miłością przyjmuję to, co się wydarza. -
Katrina.aaa wrote:Dziewczyny ja chyba oszaleje zrobiłam test rano pozytywny teraz negatywne dwa aż no i chyba jednak nici z ciąży : (((( dodam że przez ostatnie 4 dni były same pozytywne jestem tak smutna ale póki co nie ma @
Może jeszcze beta jest niska i nie wykrywa w teście z nie pierwszego moczu. Zrób jutro rano
Darrika lubi tę wiadomość
-
siesiepy wrote:
wow super zdjęcia, dzięki że wrzuciłaś!
siesiepy lubi tę wiadomość
👫 30 & 30
starania naturalne od 01.2024
z pomocą medyczną od 08.2024
👩🏻PCOS + IO + niedoczynność (ogarnięta)
💊 Euthyrox + Glucophage + dieta niski IG + suple
▪️naturalne cykle b. długie - 60-70 dni, przeważnie bezowulacyjne
▪️prawy jajowód niedrożny
🧬 PAI1 i V R2 tylko hetero; zespół antyfosfolipidowy - Acard
🧔🏼obniżone parametry nasienia
▪️Żylaki powrózka III st. - operowane 04.'25
▪️seminogram pooperacyjny 08.'25 - mamy poprawę ilości i ruchu 🪱
➡️ kolejna kontrola grudzień 🤞🏻
▪️cytologia + MUCHa ➡️ histeroskopia
▪️kariotypy
▪️konsultacja ginekolog-onkolog -
3erin wrote:My w tym cyklu pierwszy raz zrobiliśmy maraton jajeczkowanie było w sobotę (i te extra pewnie z niedzieli na poniedziałek) a my w środę / czwartek/piątek/ sobota 2 razy 😂 i w niedzielę. Jak to kurwa nie podziała to już nie wiem …
Szanuję ten maraton
U mnie w tym cyklu tylko raz w dni płodne, 2 dni przed owulacją, bo potem dostałam zapalenie pęcherza i nie byłam w stanie
Jedyne co mnie pociesza to to, że z córką też się udało za jednym strzałem... Ale jak będzie test negatywny, to zapisuję się na pełną diagnostykę mucha i do urologa, bo czuję, że te nawracające zapalenia pęcherza mogą być problemem przy staraniach
3erin, Belia lubią tę wiadomość
-
Darrika wrote:Jejku ale tu szalejecie dziewczyny 🤭
Mi dzisiaj nogi w tylek włażą, 12 tysięcy kroków, ale super, lubię takie zmęczenie. Odebrałam młoda z przedszkola z buta, mamy taki kilometr tam więc spacerek fajny, potem na plac zabaw i do sklepu. Mam nadzieję, że ładnie pójdzie spać j będę miała chwilę na książkę.
Ja póki co żadnego plamienia, pewnie mi to daje zludna nadzieję, poprzedni cykl już 5 dni przed małpa plamiłam, wcześniej zwykle z 2-3 dni przed, a tu cisza. Termin na 10, ech zżera mnie ciekawość, ale testu nie mam. Pojadę kupić w czwartek jak odwiozę młoda do przedszkola, o ile małpa mnie nie zaskoczy szybciej. Ale jakoś tak nie potrafię sobie wyobrazić i uwierzyć w to, że mogłoby się udać
Solidaryzuje sie z Tobą ja mam jeszcze 4 testy ale nie tykam schowałam i nie patrzę na nie ani one na mnie 😂 też mam planowana @ 10
Razem raźniej 🙌
-
Darrika wrote:Jejku ale tu szalejecie dziewczyny 🤭
niezmiennie trzymam kciuki! ✊
2cs 🤞
17.10.2024 ⏸️🍀
18.10.2024 - 16dpo: Beta 381,000 mIU/ml, Progesteron 33,40 ng/ml ✊
21.10.2024 - 19dpo: beta 1067,000 mIU/ml 🍀
29.10.2024 - CRL 2,8mm, widać cień serduszka 🥹
06.11.2024 - CRL 1,03cm małego żelka 🥹 pięknie bijące ❤️
20.11 - 22.11 - szpital, podejrzenie CMV, wynik negatywny 🙏
22.11 - 2,14cm żelka Haribo, 180 uderzeń❤️
17.12.2024 - prenatalne, prawie 7 cm uparciucha, wszystko ok, chłopczyk (?) 💙 🥹
06.02.2025 - połówkowe, 370gram synusia 💙 😍
03.04.2025 III prenatalne - 1409g tłuścioszka 🤭
27.05.2025 - 36+1 - 3360g synusia 😶💪
25.06.2025 - N. 3530g, 58cm 💙
👩 30🧑 34 🐶 4
A journey of a thousand miles begins with a single step...

-
Pani Lis wrote:Poraz kolejny jesteście niezawodne, z innej przegladarki po wpisaniu kodu pojawil się wynik bety 🤗
To już super wynik, cieszę się razem z Tobą 😍
Pani Lis lubi tę wiadomość
-
ja właśnie kupiłam na diagnostyce badania progesteronu i estradiolu, jutro 7dpo jeśli wierzyć wszystkim znakom, więc zobaczymy co się tam dzieje

To dopiero 2cs więc nigdy nie robiłam i jestem ciekawa...
Darrika, DreamBee lubią tę wiadomość
2cs 🤞
17.10.2024 ⏸️🍀
18.10.2024 - 16dpo: Beta 381,000 mIU/ml, Progesteron 33,40 ng/ml ✊
21.10.2024 - 19dpo: beta 1067,000 mIU/ml 🍀
29.10.2024 - CRL 2,8mm, widać cień serduszka 🥹
06.11.2024 - CRL 1,03cm małego żelka 🥹 pięknie bijące ❤️
20.11 - 22.11 - szpital, podejrzenie CMV, wynik negatywny 🙏
22.11 - 2,14cm żelka Haribo, 180 uderzeń❤️
17.12.2024 - prenatalne, prawie 7 cm uparciucha, wszystko ok, chłopczyk (?) 💙 🥹
06.02.2025 - połówkowe, 370gram synusia 💙 😍
03.04.2025 III prenatalne - 1409g tłuścioszka 🤭
27.05.2025 - 36+1 - 3360g synusia 😶💪
25.06.2025 - N. 3530g, 58cm 💙
👩 30🧑 34 🐶 4
A journey of a thousand miles begins with a single step...

-
Rudka wrote:Solidaryzuje sie z Tobą ja mam jeszcze 4 testy ale nie tykam schowałam i nie patrzę na nie ani one na mnie 😂 też mam planowana @ 10
Razem raźniej 🙌
Wow to masz dobra wolę, ja jakbym miała test ti już bym sikałam dzisiaj na bank 🤣 ale cieszę się, że nie będziemy same tego 10, tak jak mówisz, razem raźniej, to już tylko jeden dzień przed nami i się dowiemy Co jest grane 🤞
Rudka, Vergeet lubią tę wiadomość
34👧 38🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs 💔
12 cs 💔
Ufam, że życie zna dla mnie właściwy moment. Oddycham spokojnie i z miłością przyjmuję to, co się wydarza. -
Darrika wrote:Wow to masz dobra wolę, ja jakbym miała test ti już bym sikałam dzisiaj na bank 🤣 ale cieszę się, że nie będziemy same tego 10, tak jak mówisz, razem raźniej, to już tylko jeden dzień przed nami i się dowiemy Co jest grane 🤞
Zazdroszczę Wam, że 10 tak blisko 🤣
Darrika, Rudka, Siasi, Vergeet lubią tę wiadomość
-
@Jvvliett halo halo my tu czekamy i czekamy, co tam jak tam dziewczyno dawaj znać 😁🤞
Rudka, Olisska lubią tę wiadomość
34👧 38🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs 💔
12 cs 💔
Katrina.aaa wrote:Dziewczyny ja chyba oszaleje zrobiłam test rano pozytywny teraz negatywne dwa aż no i chyba jednak nici z ciąży : (((( dodam że przez ostatnie 4 dni były same pozytywne jestem tak smutna ale póki co nie ma @
Może powtórz test jeszcze rano, żeby był z pierwszego moczu. Trzymam za Ciebie kciuki 🤞🏻🍀👩-38 l.
👦-42 l.
Starania od 2021 r.
06.2023 - cb💔
04.2025 - poronienie zatrzymane (10 tydz.)💔
Tsh - 1,9
Ferrytyna - 49
💊luteina, euthyrox 25
💊Nac, kwas foliowy, witamina D3, MgB6, B2, B1, B12, biotyna, koenzym q10, inozytol, L-karnityna, acetyl-L-karnityna, kwasy omega3 ultra, cholina. -
Robiłaś betę? Czy same testy?Katrina.aaa wrote:Dziewczyny ja chyba oszaleje zrobiłam test rano pozytywny teraz negatywne dwa aż no i chyba jednak nici z ciąży : (((( dodam że przez ostatnie 4 dni były same pozytywne jestem tak smutna ale póki co nie ma @walka o pierwsze 🦕 od 7.2022, bez zabezpieczenia od 2019
01.24 LEEP szyjki macicy (CINIII i HPV)
07.24 puste jaja płodowe 💔💔
9 x letrozol ❌
30♀️34♂️
◾PCOS, mała tarczyca, arytmia, łuszczyca, APCA i Castle, hiperlipoproteinemia
◾KIR AA, PAI hetero, MTHFR C677 hetero
◾crossmatch 25,3%
◾MSOME: 0% + 1%
03.25 IMSI 💉13MII →1❄️ 5BB
04.25 FET beta 10dpt <0,1
05.25 IMSI + FertileChip💉14MII→1❄️ 3AB
🌈naturals po scratchingu
30.07 ⏸️
accofil, neoparin, acard, encorton, luteina →neoparin 0,6
łożysko częściowo przodujące

-
Matko jakie super zjęcia. Jestem w szoku jak to szybko postępuje.
siesiepy, Lauraa lubią tę wiadomość
16cs o pierwsze 👶🏼 🤞🏼
4cs: 08.24 cb 4tc💔
6cs: 10.24 cb 6tc💔
Ona 👩🏼 (31lat):
cykle regularne: 30-32dni 🗓️
2023 2x histeroskopia- wycięcie polipa
AMH 3,55 ✅
HSG dwa jajowody drożne ✅
Hormony, biochemia, homocysteina ✅
MUCH, biocenoza, cytologia ✅
🧬mutacja MTHFR a1298c hetero
On 👨🏽(31lat) - w trakcie leczenia
badanie nasienia 🪱(czerwiec): Ilość: 60,6 mln ✅ żywe: 69% ✅ koncentracja: 10,1 mln/ml🔻A+B: 43,5% ✅; morfo 1,8%🔻pH: 8,3🔻
🔜 kariotypy, rozszerzone badanie nasienia -
Kurde ja też się zarzekalam że będzie codziennie a w sumie było 3 razy w dni płodne w tym dwa dni pod rząd aż do dnia przed owulacja potem mnie tak rwał jajnik że nawet chodzić nie mogłam. Więc stwierdziliśmy że nic na siłę jak się ma udać to i przed owulacja pyknie. Najgorsza jest ta presja.Tanashi wrote:Szanuję ten maraton
U mnie w tym cyklu tylko raz w dni płodne, 2 dni przed owulacją, bo potem dostałam zapalenie pęcherza i nie byłam w stanie
Jedyne co mnie pociesza to to, że z córką też się udało za jednym strzałem... Ale jak będzie test negatywny, to zapisuję się na pełną diagnostykę mucha i do urologa, bo czuję, że te nawracające zapalenia pęcherza mogą być problemem przy staraniach 
Lauraa lubi tę wiadomość
16cs o pierwsze 👶🏼 🤞🏼
4cs: 08.24 cb 4tc💔
6cs: 10.24 cb 6tc💔
Ona 👩🏼 (31lat):
cykle regularne: 30-32dni 🗓️
2023 2x histeroskopia- wycięcie polipa
AMH 3,55 ✅
HSG dwa jajowody drożne ✅
Hormony, biochemia, homocysteina ✅
MUCH, biocenoza, cytologia ✅
🧬mutacja MTHFR a1298c hetero
On 👨🏽(31lat) - w trakcie leczenia
badanie nasienia 🪱(czerwiec): Ilość: 60,6 mln ✅ żywe: 69% ✅ koncentracja: 10,1 mln/ml🔻A+B: 43,5% ✅; morfo 1,8%🔻pH: 8,3🔻
🔜 kariotypy, rozszerzone badanie nasienia