W sierpniu gwiazdy spadają, marzenia o dzieciach spełniają🌠
-
WIADOMOŚĆ
-
milam wrote:Oj oj żeby to pozamaciczna nie była tfu tfu. Nie masz normalnego krwawienia tylko plamienie, beta minimalnie większa... koniecznie musisz zrobić jeszcze za 48 godzin, oby sobie spadała
A nazwa na nowy watek...boska! Moje pierwsze szczescie powstalo we wrzesniu...w samej koncowce....❤❤❤ na urodziny tatusia sie dowiedzielismy w pazdzierniku i w dzien ojca zrobila piekna niespodzianke. ❤😍
Hania sikalas?????
milam lubi tę wiadomość
23.06.2015- Maja 😍👧
2.09.2021- CP💔
15.10.2021- II
21.10.2021- beta 1001,01
Mały Cud.😍
4.11.2021- mamy serduszko❤ 6mm szczęścia🍀
13.01.2022- będzie Syn ❤👶 (16tc)
10.06.2022- Bartłomiej 😍👨 -
nick nieaktualny
-
Na zdjeciu możecie nie zauważyć tej różnicy. Ale jak wczoraj ten cień musiałam wypatrywać bo od razu po spojrzeniu nie rzucał się w oczy tak dziś widzę od razu. Lekarka mówiła żeby acard włączyć po pozytywnym teście (chyba przez te biochemy) ale sama nie wiem…syn 2019
____
03.2021 wpadka - biochem
06.2021 - starania czas start!
07.2021 - biochem
08.2021 - przerwa
11.2021 - ? -
nick nieaktualnyabrakadabra wrote:Hania wrzuć ten test tutaj, nie kaz nam czekać :p
Anka rozumiem, ale organizm czasem plata figle. Trzymam dalej kciuki żeby jednak @ nie przyszła
Przynajmniej wystąpiła owulka u Ciebie bez leków
Ja i tak pogodzilam sie z faktem ze naturalnie sie nie uda 😊
-
nick nieaktualny_Hania wrote:Na zdjeciu możecie nie zauważyć tej różnicy. Ale jak wczoraj ten cień musiałam wypatrywać bo od razu po spojrzeniu nie rzucał się w oczy tak dziś widzę od razu. Lekarka mówiła żeby acard włączyć po pozytywnym teście (chyba przez te biochemy) ale sama nie wiem…
-
Ogarnę syna bo niania wpada za pol h a my wszyscy w piżamach i wyjmę te paski i pokaże wam na zdjeciu jaka różnica, bo widać ja gołym okiem to może uchwycę
Grażyna1820, Gwiazdeczka 93 lubią tę wiadomość
syn 2019
____
03.2021 wpadka - biochem
07.2021 - biochem
08.2021 - przerwa
11.2021 - ? -
Czytam i czytam i trudno za Wami nadążyć, jesteście dziewczyny niesamowite
Hania - kciuki żeby kreseczki ciemniały.
Dorka - czekamy na wynik, będzie piękny przyrost ❤️
PoprostuM, Gabs - cudowne bety ❤️
Miska... Strasznie mi przykro
Ja się tak Was naczytałam, że zatestowalam dziś, myślę że jestem 10dpo, bo w 12dc był marny pęcherzyk na USG, potem już nie poszłam, a kłucie jajnika czułam w 17dc. W każdym razie dziś biały test jak śnieg.
Może jeszcze zatestuję bliżej @, ale już myślę że kolejny raz trzeba się pogodzić z tym, że się nie udało.
KaJa piękny tytuł na wrzesień 🙂 mam nadzieję, że poprowadzisz wątek
Ściskam Was wszystkie mocno ❤️ -
Hania ja wiem, że jesteś sceptyczna po tych biochemach ale na tak wczesnym etapie ta kreska nie zrobi się nagle bordowa a najważniejsze że ciemnieje 😊
-
Hania, wstawiaj testy😁
Cieszę się, że tytuł sie podoba a wątek chętnie poprowadzę z waszą pomocą😋
Ja obudziłam sie w nocy z bólem brzucha ale to dlatego, że sie objadłam cebuli na noc🤣 już mam chyba wymyślone ciążowe zachcianki 😆 nakładam tej cebuli grubiej niż pomidora na kanapke 🤣
Cieszę sie z waszych pięknych bet😍
Miśka, życzę dużo siły i pamiętaj że masz w nas wsparcie ❤Zagadka919, Izi, Gwiazdeczka 93 lubią tę wiadomość
24.03.21 ➡️ poronienie zatrzymane 8/12 tydz.
13.10.22 ➡️ II kreski
27.06.22 ➡️ Moja tęczowa Maja jest już z nami💓 3760g/57cm
01.03.23 ➡️ zaczynamy starania o rodzeństwo👨👩👧👧❤
08.10.23 ➡️ II kreski 🍀
11.12.23 ➡️ prenatalne: zdrowy bobas👶
17.06.24➡️ Mikołaj 3680g/59cm♥️ -
Nie mam czasu zrobić tego porównania wiec wrzucam na razie zdjęcie dzisiejszego ale możecie nie widzieć ze ściemniał ale na żywo naprawdę widać mocniej.
Mam jednak takiego stracha ze to kolejny biochem i jest coś ze mną nie tak
https://zapodaj.net/670ef14a0b960.jpg.htmlabrakadabra, Kate1811, Dorka, conte, Lexia, Ancalime, milam, MagdaN, Dominika96 lubią tę wiadomość
syn 2019
____
03.2021 wpadka - biochem
07.2021 - biochem
08.2021 - przerwa
11.2021 - ? -
nick nieaktualnyJa już krew upuściłam. Ale zbierałam szczękę z podłogi jak się okazało że w mojej przychodni beta kosztuje uwaga 61,00zl (miałam skierowanie od lekarza pierwszego kontaktu na morfologię i żelazo) a do tego krew pobierała mi Pani która poprosiła koleżankę żeby przy niej stała bo ona nie umie i zalała mi pół ręki krwią... Nie zaczęło się dobrze...
-
Frosch87 wrote:Ja już krew upuściłam. Ale zbierałam szczękę z podłogi jak się okazało że w mojej przychodni beta kosztuje uwaga 61,00zl (miałam skierowanie od lekarza pierwszego kontaktu na morfologię i żelazo) a do tego krew pobierała mi Pani która poprosiła koleżankę żeby przy niej stała bo ona nie umie i zalała mi pół ręki krwią... Nie zaczęło się dobrze...
O matko, współczuje🥺 a cena z kosmosu. Niestety w przychodniach często dają sobie takie ceny sami bo w sieciówkach raczej jest taniej. A co do Pani to czy ona w ogóle była pielegniarką? Masakra🙈24.03.21 ➡️ poronienie zatrzymane 8/12 tydz.
13.10.22 ➡️ II kreski
08.10.23 ➡️ II kreski 🍀
_Hania wrote:Nie mam czasu zrobić tego porównania wiec wrzucam na razie zdjęcie dzisiejszego ale możecie nie widzieć ze ściemniał ale na żywo naprawdę widać mocniej.
Mam jednak takiego stracha ze to kolejny biochem i jest coś ze mną nie tak
https://zapodaj.net/670ef14a0b960.jpg.html -
Hania, jest ładna już kreska. Bierz ten acard. Na pewno nie zaszkodzi 😊24.03.21 ➡️ poronienie zatrzymane 8/12 tydz.
13.10.22 ➡️ II kreski
08.10.23 ➡️ II kreski 🍀
nick nieaktualnyKaJa wrote:O matko, współczuje🥺 a cena z kosmosu. Niestety w przychodniach często dają sobie takie ceny sami bo w sieciówkach raczej jest taniej. A co do Pani to czy ona w ogóle była pielegniarką? Masakra🙈
No niby ubrana jak pielęgniarka i to wcale nie jakaś młoda tylko bym powiedziała że bardziej przed emeryturą. -
Frosch87 wrote:Ja już krew upuściłam. Ale zbierałam szczękę z podłogi jak się okazało że w mojej przychodni beta kosztuje uwaga 61,00zl (miałam skierowanie od lekarza pierwszego kontaktu na morfologię i żelazo) a do tego krew pobierała mi Pani która poprosiła koleżankę żeby przy niej stała bo ona nie umie i zalała mi pół ręki krwią... Nie zaczęło się dobrze...
A ja narzekałam, że zapłaciłam 49 zł Masakra z tym pobieraniem krwi, współczuję takich przejść. Oby chociaż wynik był w miarę szybko
_Hania - jest wyraźny cień! Wiem, że się boisz, ale trzymam kciuki aby tym razem wszystko było w porządku