W sierpniu gwiazdy spadają, marzenia o dzieciach spełniają🌠
-
WIADOMOŚĆ
-
problemik wrote:Cena kosmos.
Hania, jeśli miałaś już cb to koniecznie heparyna.
Mojej bety jak nie było tak nie ma. Pojawiły się plamienia, więc @ powinna pojawić się.
Obawiam się, że zgubili moją krewkę
Może zadzwoń do nich i zapytaj. Plamienia w ciąży sie zdarzają. Mam nadzieję, że wszystko jest w porządku✊😊24.03.21 ➡️ poronienie zatrzymane 8/12 tydz.
13.10.22 ➡️ II kreski
27.06.22 ➡️ Moja tęczowa Maja jest już z nami💓 3760g/57cm
01.03.23 ➡️ zaczynamy starania o rodzeństwo👨👩👧👧❤
08.10.23 ➡️ II kreski 🍀
11.12.23 ➡️ prenatalne: zdrowy bobas👶
17.06.24➡️ Mikołaj 3680g/59cm♥️ -
Hania, kreska zdecydowanie moim zdaniem bardziej widoczna niż wczoraj! ❤️
Ja acard brałam właśnie w tym cyklu od owulacji tak na wszelki wypadek i teraz cały czas biorę razem z dupkiem. Masz możliwość iść dzisiaj na betę??Tęczowa dzidzia, którą bardzo chcemy poznać 🌈
-
nick nieaktualny_Hania wrote:Nie mam czasu zrobić tego porównania wiec wrzucam na razie zdjęcie dzisiejszego ale możecie nie widzieć ze ściemniał ale na żywo naprawdę widać mocniej.
Mam jednak takiego stracha ze to kolejny biochem i jest coś ze mną nie tak
https://zapodaj.net/670ef14a0b960.jpg.html
Ciemnieje 😍 -
Mojej bety jak nie było tak nie ma. Pojawiły się plamienia, więc @ powinna pojawić się.
Ja bym tam zadzwoniła, niech sobie jaj nie robią.
Plamienie jak jest delikatne to niekoniecznie na @.
Czekam na wieści ! -
nick nieaktualny_Hania wrote:Cieszę się. Trzymam mocno kciuki, ale musisz dać Wam czas zobaczyć na ile to chęci a na ile może się udać. Ale
Nawet jak będą chęci a nie Brdzie się udawać to zawsze możecie skorzystać z pomocy by zaszła zamiana na lepsze
❤️
Haniu, problem jest i jeszcze jakiś czas będzie stanowił dla nas barierę. Mianowicie - jestem po rozwodzie cywilnym i w trakcie procesu kościelnego o stwierdzenie nieważności małżeństwa. Ten temat jest świeży i wywołuje wiele skrajnych emocji zarówno we mnie jak i w obecnym partnerze, on dlatego czuje się zagrożony i zazdrosny.
I z jednej strony Go rozumiem z drugiej jednak próbuje przemówić mu, że to przeszłość, która będzie wracać mimo woli.
Dajemy radę, staramy się wspólnie we wszystkich dziedzinach życia
BTW: mam nadzieję, ze to ciemnienie to będzie za dwa dni wyraźna gruba krechaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2021, 08:38
-
Dzięki dziewczyny. Strasznie mi jednak trudno uwierzyć w pozytywny scenariusz, nawet nie wiem który mam dpo tylko liczę od seksu ostatniego.
Jak znam swoje facelle to beta dziś maks 10, może powinnam iść żeby w razie czego była udokumentowana ale trochę nie mam na to siły. ZobacZe czy w okolicy biura mam jakiś lab blisko.syn 2019
____
03.2021 wpadka - biochem
06.2021 - starania czas start!
07.2021 - biochem
08.2021 - przerwa
11.2021 - ? -
nick nieaktualny_Hania wrote:Dzięki dziewczyny. Strasznie mi jednak trudno uwierzyć w pozytywny scenariusz, nawet nie wiem który mam dpo tylko liczę od seksu ostatniego.
Jak znam swoje facelle to beta dziś maks 10, może powinnam iść żeby w razie czego była udokumentowana ale trochę nie mam na to siły. ZobacZe czy w okolicy biura mam jakiś lab blisko. -
conte wrote:Haniu, problem jest i jeszcze jakiś czas będzie stanowił dla nas barierę. Mianowicie - jestem po rozwodzie cywilnym i w trakcie procesu kościelnego o stwierdzenie nieważności małżeństwa. Ten temat jest świeży i wywołuje wiele skrajnych emocji zarówno we mnie jak i w obecnym partnerze, on dlatego czuje się zagrożony i zazdrosny.
I z jednej strony Go rozumiem z drugiej jednak próbuje przemówić mu, że to przeszłość, która będzie wracać mimo woli.
Dajemy radę, staramy się wspólnie we wszystkich dziedzinach życia
BTW: mam nadzieję, ze to ciemnienie to będzie za dwa dni wyraźna gruba krecha
Ojej rozwód kościelny to długi i niełatwy proces. Nie ma się co dziwić, że z partnerem jesteście podenerwowani. Życzę aby Wam się ułożyło. U mnie z mężem też ciężko się dogadać. Okropnie ciężki człowiek 🙄
Hania widać że kreska jest ciemniejsza ☺☺ trzymam kciuki ✊💚
U mnie dzisiaj temp o 0.7 stopnia w dół i 11 dpo. Myślę że @ zbliża się wielkimi krokami💍 05.08.2018
👰🤵 01.06.2019
08.2019 - odstawienie tabletek anty i rozpoczęcie starań o pierwsze dziecko
10.11.2019 - ⏸
07.07.2020 - 👶 córeczka
05.2021 - rozpoczęcie starań o drugie dziecko
14.02.2022 - ⏸
29.10.2022 - 👶 córeczka -
Conte, Mgdra - chyba w każdym związku są jakieś problemy, grunt to jakoś próbować się dogadać.
Mój na wieść o ciąży najpierw się ucieszył, a teraz widzę, że chodzi zdenerwowany i przeżywa. Oczywiście nie powie co go gryzie, bo to taki typ z kolei z którego wszystko trzeba wyciągać.
A ja jestem spokojna, przynajmniej na razie -
https://zapodaj.net/9c38e73d90915.jpg.html
Owulak dzis tez ciemniejszy.
Może pójdę jutro jak kreska ściemnieje, bije się z myślami. Bardziej mnie korci żeby progesteron sprawdzić bo przy pierwszym biochemie miałam 6, ale przy drugim prawie 14.Mgdra, milam lubią tę wiadomość
syn 2019
____
03.2021 wpadka - biochem
07.2021 - biochem
08.2021 - przerwa
11.2021 - ? -
Mgdra wrote:Ojej rozwód kościelny to długi i niełatwy proces. Nie ma się co dziwić, że z partnerem jesteście podenerwowani. Życzę aby Wam się ułożyło. U mnie z mężem też ciężko się dogadać. Okropnie ciężki człowiek 🙄
Hania widać że kreska jest ciemniejsza ☺☺ trzymam kciuki ✊💚
U mnie dzisiaj temp o 0.7 stopnia w dół i 11 dpo. Myślę że @ zbliża się wielkimi krokami
Tak, rozwód kościelny to mega długo proces i wciągają w to cała rodzine. U mnie w rodzinie tak było, ze musiała zeznawać matka, brat, szwagierka Pana młodego. Bardzo długo to trwało i było dla nich trudne.
Ale jeżeli Ci na tym zależy to musisz mieć wsparcie partnera żeby lepiej to znieśćsyn 2019
____
03.2021 wpadka - biochem
07.2021 - biochem
08.2021 - przerwa
11.2021 - ? -
Mam nadzieje ze to nie @. Ja bym zadzwoniła się zorientować co z tym wynikiemsyn 2019
____
03.2021 wpadka - biochem
07.2021 - biochem
08.2021 - przerwa
11.2021 - ? -
Jest wynik, ciąży brak 💔[/url]
07.2016 Crio
II ICSI - ⛄⛄⛄⛄⛄⛄
11.2016 et 4tc
02;07;09.2017 crio
11.2017 leczenie immuno
12.2017 crio ☃☃4tc
III ICSI ⛄⛄
4.2018 crio
07.2018 pożegnanie z Novum
10.2018 telefon do OA (tylko tel...)
07.2021 IV ICSI nowa nadzieja
07.2021 💔🥺
08.2021 💔🥺
10.2021💔💔🥺
12.2021 V ICSI ⛄⛄⛄
01.2022 ET... czekamy
7dpt - 27,5
10dpt - 151
16dpt - 1478
27dpt
04.2022 - poznaliśmy płeć - synek
05.2022 - 21tc usg połówkowe 340g
09.2022 💙🤱3500g 55cm zdrowy synek 🥰❤️🍼 -
nick nieaktualnyMgdra - to prawda, musimy uzbroić się w cierpliwość i mieć nerwy ze stali. Niestety każde pismo czy bezwiedna wzmianka na temat ex prowadzi do spięć, nie dziwię sie więc narzeczonemu, też miałabym dość i pewnie zachowywałabym się jak furiatka...
poza tym mamy też wiele innych problemów, on w UK ja w PL i ciężko nam wszystko zgrać i ogarnąć. Teraz zaczynamy walkę o jego widzenia z synem z poprzedniego związku bo "mama" od listopada nie pozwala się im widywać. To jest dramat... No ale, wszędzie dobrze gdzie nas nie ma podobno ...
Jedyny plus w tym wszystkim to to, że latać można już nie tylko w "uzasadnionych przypadkach" więc co weekend praktycznie się widzimy, co drugi to maks bo 3 tyg osobno jest nie do zaakceptowania -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hania....jest cien. Nie trzeba sie wpatrywac w niego dlugo. A wiadomo ze na zdjeciu widac gorzej. Po biochemach nie szla bym na bete. Zeby nie stresowac sie jak okaze sie biochem znow.....po swoim doświadczeniu z teraz nigdy wiecej testow przed miesiaczka i zadnych bet. Dopiero te 5dni po terminie @ bede testowac i ew robic bete. Nie wczesniej. nie zaszkodzi jak zrobisz bete .....potem przyrost. Moze teraz sie uda. ❤ i fasolak bedzie zdrowo i szybko rósł 😍❤❤❤❤🙏
problemik nie teraz to za miesiąc ❤😍 trzeba mieć nadzieje.
Ja sie ladnie oczyszczam powiem wam...jedynie jakis dyskomfort jak na miesiączke....od nowego cyklu zadnych testow wczesniej niz termin malpy jak tylko skoncze krwawic biore starego w obroty bo mam taka chcice ze szok. Nie moge juz wytrzymac hahahahha takze nie mige sie doc3zekac juz az ta straszna historia sie skonczy i zaczniemy nowy rozdzial. Nowy cykl. ❤🙏Frosch87 lubi tę wiadomość
23.06.2015- Maja 😍👧
2.09.2021- CP💔
15.10.2021- II
21.10.2021- beta 1001,01
Mały Cud.😍
4.11.2021- mamy serduszko❤ 6mm szczęścia🍀
13.01.2022- będzie Syn ❤👶 (16tc)
10.06.2022- Bartłomiej 😍👨 -
miska997 wrote:Hania....jest cien. Nie trzeba sie wpatrywac w niego dlugo. A wiadomo ze na zdjeciu widac gorzej. Po biochemach nie szla bym na bete. Zeby nie stresowac sie jak okaze sie biochem znow.....po swoim doświadczeniu z teraz nigdy wiecej testow przed miesiaczka i zadnych bet. Dopiero te 5dni po terminie @ bede testowac i ew robic bete. Nie wczesniej. nie zaszkodzi jak zrobisz bete .....potem przyrost. Moze teraz sie uda. ❤ i fasolak bedzie zdrowo i szybko rósł 😍❤❤❤❤🙏
problemik nie teraz to za miesiąc ❤😍 trzeba mieć nadzieje.
Ja sie ladnie oczyszczam powiem wam...jedynie jakis dyskomfort jak na miesiączke....od nowego cyklu zadnych testow wczesniej niz termin malpy jak tylko skoncze krwawic biore starego w obroty bo mam taka chcice ze szok. Nie moge juz wytrzymac hahahahha takze nie mige sie doc3zekac juz az ta straszna historia sie skonczy i zaczniemy nowy rozdzial. Nowy cykl. ❤🙏
Dzięki. Ja właśnie odwrotnie, bo biochemię robię betę przy cieniu bo lekarz tylko wtedy uznaje ciąże a jak się powtarzają biochemy to trzeba odpowiednią diagnostykę wprowadzić. Nie wiem czy przy 3 biochemach nje ma za darmo jakichś badań?
O 11 mam spotkanie, nie wiem czy iść do lab mam 20 min a nie wiem co na miejscu.
Jeny jestem taka niedecyzyjna…
syn 2019
____
03.2021 wpadka - biochem
07.2021 - biochem
08.2021 - przerwa
11.2021 - ?