W sierpniu gwiazdy spadają, marzenia o dzieciach spełniają🌠
-
WIADOMOŚĆ
-
miska997 wrote:Kaja no jestes ! Jak cudownie ze sie odezwalas co u Was? Jak tam sie czujesz kochana? My we dwie zostaniemy na koniec takie sierotki hehehe 😂🙈 jak tam u Ciebie opowiadaj
U mnie średnio przez skracającą sie szyjke i rozwarcie 😬 ale poza tym to czuje sie dobrze😊 leże w domu na szczęście i jeśli w czwartek na usg nie bedzie gorzej to zostane w domu w łóżku a jak bedzie źle to szpital 😖
Dobrze, że u Ciebie synek grzeczny😁😊 nawet Ci troche zazdrościłam tego ogarniania i szykowania wyprawki ostatnio, ja już mam wszystko ale za to nie mam jak tego poprać, ułożyć po swojemu itd😅🙈 męczę chłopa, już ma dość😅24.03.21 ➡️ poronienie zatrzymane 8/12 tydz.
13.10.22 ➡️ II kreski
27.06.22 ➡️ Moja tęczowa Maja jest już z nami💓 3760g/57cm
01.03.23 ➡️ zaczynamy starania o rodzeństwo👨👩👧👧❤
08.10.23 ➡️ II kreski 🍀
11.12.23 ➡️ prenatalne: zdrowy bobas👶
17.06.24➡️ Mikołaj 3680g/59cm♥️ -
KaJa wrote:U mnie średnio przez skracającą sie szyjke i rozwarcie 😬 ale poza tym to czuje sie dobrze😊 leże w domu na szczęście i jeśli w czwartek na usg nie bedzie gorzej to zostane w domu w łóżku a jak bedzie źle to szpital 😖
Dobrze, że u Ciebie synek grzeczny😁😊 nawet Ci troche zazdrościłam tego ogarniania i szykowania wyprawki ostatnio, ja już mam wszystko ale za to nie mam jak tego poprać, ułożyć po swojemu itd😅🙈 męczę chłopa, już ma dość😅KaJa lubi tę wiadomość
23.06.2015- Maja 😍👧
2.09.2021- CP💔
15.10.2021- II
21.10.2021- beta 1001,01
Mały Cud.😍
4.11.2021- mamy serduszko❤ 6mm szczęścia🍀
13.01.2022- będzie Syn ❤👶 (16tc)
10.06.2022- Bartłomiej 😍👨 -
Kaja, trzymaj się i niech szyjka się też trzyma i nie skraca ❤ na pewno to ciężka sytuacja dla Ciebie i bardzo dobrze, że partner ma okazję się wykazać wyprawkowo ja mojemu dałam kilka rzeczy do wybrania, ale nie zdążyłam nawet wytłumaczyć co do czego służy
Mój update: nie wyjdę aż do porodu, więc swieta spędzam w szpitalu. Nerka boli non stop dosc mocno, a przy atakach jak cholera 😅 pojawiły się jednak regularne skurcze po południu na ktg, rozwarcie niestety tylko na palec więc czekamy. Mogę dostawać kroplówki rozkurczowe poza nospa forte na zawolanie przy silnym bolu, ale lekarz radził ograniczać jeśli bol jest znośny. Czuję jakbym już 4 dni rodziła bez efektu 😂Tęczowa dzidzia, którą bardzo chcemy poznać 🌈
-
PoprostuM wrote:Kaja, trzymaj się i niech szyjka się też trzyma i nie skraca ❤ na pewno to ciężka sytuacja dla Ciebie i bardzo dobrze, że partner ma okazję się wykazać wyprawkowo ja mojemu dałam kilka rzeczy do wybrania, ale nie zdążyłam nawet wytłumaczyć co do czego służy
Mój update: nie wyjdę aż do porodu, więc swieta spędzam w szpitalu. Nerka boli non stop dosc mocno, a przy atakach jak cholera 😅 pojawiły się jednak regularne skurcze po południu na ktg, rozwarcie niestety tylko na palec więc czekamy. Mogę dostawać kroplówki rozkurczowe poza nospa forte na zawolanie przy silnym bolu, ale lekarz radził ograniczać jeśli bol jest znośny. Czuję jakbym już 4 dni rodziła bez efektu 😂
Ja czuje, że niedługo już urodzisz i oby tak było😁 w Twojej sytuacji to akurat byłoby lepiej już nie czekać do terminu bo ciąża donoszona a Ty sie tak męczysz z tymi nerkami 🥴 szkoda, że święta czekają Cie w szpitalu ale jak wyjdziesz to już z dzieciątkiem ❤24.03.21 ➡️ poronienie zatrzymane 8/12 tydz.
13.10.22 ➡️ II kreski
08.10.23 ➡️ II kreski 🍀
PoprostuM kochana mam nadzieje ze w końcu urorzisz jak najszybciej ! I ze ten cholerny bol boli....najgorzej ze to przed samym porodem. Mozesz sie zrazic bo faktycznie jakbys juz ktorys dzien rodzila bez efektu bo to taki bol tyle dobrze ze jestes pod kontrolą w szpitalu. W razie bolu distajesz kroplowki bo w domu bys sie meczyla ale mam nadzieje ze Ty bedziesz tuz za Tari ! 😘
Wracaj szybko do domu ale juz z maluszkiem ! 🤗
Mala wojowniczka uparta jednak nie chce wyjsc no. Ale mogliby wywolac już czy cokolwirk bo ty biedna sie meczysz23.06.2015- Maja 😍👧
2.09.2021- CP💔
15.10.2021- II
21.10.2021- beta 1001,01
Mały Cud.😍
Dziewczyny, dziękuję Wam wszystkim za miłe słowa 🥰
Uczymy się z Olusiem siebie nawzajem. Od pierwszej chwili dossał się do piersi i kontynuujemy cały czas tą przygodę. Piersi bolą, przez to że święta to w szpitalu nie ma obecnie położnej laktacyjnej. Działam na intuicje po prostu ☺ cukry nas obojga super więc wielka pociecha. Od pionizacji (12h po cięciu) robię wszystko sama wokół synka i powiem Wam, że czuje się serio dobrze. Za nami ciężka noc bo zamiast spać chciał cały czas ssać i być przy mnie 😅 mam nadzieję, że maks wtorek wyjdziemy do domku bo odpukać wszystko jest dobrze. Nawet nie szkodzi, że całe święta w szpitalu. Świętujemy we dwoje ☺
Dawajcie znać jak u Was. PoprostuM trzymam kciuki byś niedługo trzymała swoje dzieciątko w ramionach. Będę zerkać na pewno gdy Aleksander pozwoli 😘15.04.2022 Aleksander 🥰 -
Dziewczyny napisze tylko, że od wczoraj przytulam mojego świątecznego kurczaczka ❤
Długo poród ale daliśmy radę.Tari, KaJa, 910608, Blondyna.B, miska997, Zagadka919, PoprostuM, MałaMi* lubią tę wiadomość
♥ starania od 2021
♥ ja 26 lat, cykle zwykle 34-40 dni, lub dłuższe, na razie polecenie wyluzowania, z koleżanką prolaktyną różnie się dogadujemy, raczej nie jest przyjaźnie nastawiona
♥ mąż 29 lat, leczenie i suplementacja pod okiem androloga, teratozoospermia
♥11.08 beta 137,70
♥13.08 beta 446,20
-
Izi gratulacje 💐 no to teraz już falowo będziecie rodzić wszystkie 😁😊
Zdrówka dla Was 😘🐣Izi lubi tę wiadomość
24.03.21 ➡️ poronienie zatrzymane 8/12 tydz.
13.10.22 ➡️ II kreski
08.10.23 ➡️ II kreski 🍀
Izi super kochana idziecie jak burze!!!! Baaaardzo gratuluję sciskam najmocniej ❤❤❤❤ dbajcie o siebie i wracajcie szybko z Tari razem do zdrowka i do domku z maluszkami ❤❤
Izi urodzilas naturalnie? Dzielne dziewczyny jesteście 😘
Izi lubi tę wiadomość
23.06.2015- Maja 😍👧
2.09.2021- CP💔
15.10.2021- II
21.10.2021- beta 1001,01
Mały Cud.😍
Izi!!!! Gratulacje dla Was 🥰
Rozczulił mnie ten świąteczny kurczaczek 🐣
Regenerujcie się i odpoczywajcie ❤️❤️❤️
Ja mam jutro wywołanie, bo nerka nie odpuszcza. Miałam kolejne ataki w nocy, a że jest to mechaniczny ucisk to nie mają mi nawet co poradzić poza porodem. Ciąża donoszona z zapasem więc jeszcze tylko dziś ból nerki, a jutro już ból porodu
Trzymajcie kciuki dziewczyny 🥰Tęczowa dzidzia, którą bardzo chcemy poznać 🌈
-
PoprostuM, kciuki ogromne trzymam🤞🤞🤞 pomęczysz sie ale i też pewnie będzie ulga z nerką😊
PoprostuM lubi tę wiadomość
13.10.22 ➡️ II kreski
08.10.23 ➡️ II kreski 🍀
PoProstuM będzie dobrze 😘😘😘
Tari ❤❤❤
Tak, naturalniePoprostuM lubi tę wiadomość
♥ starania od 2021
♥ ja 26 lat, cykle zwykle 34-40 dni, lub dłuższe, na razie polecenie wyluzowania, z koleżanką prolaktyną różnie się dogadujemy, raczej nie jest przyjaźnie nastawiona
♥11.08 beta 137,70
♥13.08 beta 446,20
-
Tari miałam czas poczytałam i aż mam ciarki ❤
Cieszę się Waszym szczęściem ❤Tari lubi tę wiadomość
♥ starania od 2021
♥11.08 beta 137,70
♥13.08 beta 446,20
-
PoprostuM więc dzis masz pewnie nocke z glowy nawet jesli nie bedzie ataku....ale mimo wszystko probuj sie wyspac. Pamietam ostatnią nocke przed wywolaniem....stres i ekscytacja... jutro zobaczysz swoje cudowne szczescie już bez odwolania ! Cudowne wiesci ze wkoncu cos zrobią. I trzymamy od razu kciuki. Czuje ze jutro kolejna z Was doprowadzi mnie do lez szczęścia ! 😍😍
Ostatnio same cudowbe wiesci. Trzymamy kciuki i aby poszlo Jak Najszybciej ! 😘😘PoprostuM lubi tę wiadomość
23.06.2015- Maja 😍👧
2.09.2021- CP💔
15.10.2021- II
21.10.2021- beta 1001,01
Mały Cud.😍
Czytałam Was na bieżąco w miarę dziewczyny ale wiadomo, czasu malutko.
Izi gratuluję 😍 cieszę się, że udało się naturalnie. Daj znać jak się oboje czujecie.
PoprostuM - czekamy na wieści czy udała się indukcja. Mam nadzieję, że już tulasz dzieciątko ☺
My dziś o 14 byliśmy w domu. Mąż zakochany niesamowicie w synku, nie chce go odstępować ani na krok. Ja miałam małe problemy z karmieniem bo chociaż udało mi się rozchulać laktacje to dość nieumiejętnie przystawiałam. W końcu w szpitalu pojawiła się doradczyni laktacyjna i od tamtej pory idzie nam znacznie lepiej. Nawał się pojawił dzisiaj, trochę boli ale jestem pozytywnie nastawiona. Jutro już pierwsza wizyta naszej położnej środowiskowej i mam wielką nadzieję, że maluch ładnie przybrał.
Oluś jest idealny 🥰 ta fala uczuć jakie przypłynęły.. Nie spodziewałam się tego dziewczyny. 😊
Miska, jak się czujesz? Jeszcze masz trochę czasu na spotkanie z synkiem ale bądź tu z nami 😘
KaJa - ja czytam Wasz wątek regularnie i trzymam kciuki za Was wszystkie tam. ☺ oby leżenie w domu przyniosło dobre skutki. Opłaca się trochę pocierpieć dla maleństwa 🙂KaJa lubi tę wiadomość
15.04.2022 Aleksander 🥰 -
Dziewczyny, dziękuję za wsparcie od samego początku do końca ❤️
19.04 o 14:30 przeszła na świat nasza tęczowa dzidzia, a ja naprawdę uwierzyłam, że ją mamy 🥰
niestety po 6 godzinach walki o poród naturalny i niesamowity ból okazało się, że szyjka nie chce puścić. Oxy powodowala coraz wieksze skurcze, ale nie bylo postepu porodu, a ktg wykazywalo mala aktywnosc Neli. Miałam w koncu zrobioną cesarkę i na razie jest mi z tym bardzo źle nie wiem kto ustalil takie chore zasady, że po cesarce dostajesz dziecko i sobie radz. Nie wiem Tari jak Ty sobie poradziłaś?? Jakoś będę musiała to sobie przepracować, ale końcówka ciazy mnie dojechała po całości. Kolka nerkowa, potem walka o poród naturalny i na końcu walka o wstanie z łóżka po cesarce.
Tari. Jak masz jakieś zlote rady to mi napisz, będę wdzięczna ❤️KaJa lubi tę wiadomość
Tęczowa dzidzia, którą bardzo chcemy poznać 🌈
-
PoprostuM, ciesze sie że już po wszystkim i masz swoje dzieciątko w ramionach😊
Szkoda, że po tym ile przeleżałaś w szpitalu i sie nacierpiałaś to jeszcze nie masz pomocy ze strony położnych. To jest ich obowiązek żeby pomóc zwłaszcza po cc więc nie bój sie im zwrócić uwage. Masz prawo sie źle czuć i nie mieć siły zająć sie dzieckiem, to nie znaczy przecież że jesteś złą matką. Także niech zbierają dupska położne i pomagają.
Każdego dnia będzie co raz lepiej 🤞😊 a teraz cieszcie sie sobą 😍Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2022, 06:55
PoprostuM lubi tę wiadomość
13.10.22 ➡️ II kreski
08.10.23 ➡️ II kreski 🍀
Tari coesze sie ze wkoncu jesteście w domku wkoncu razem, cieszcie sie sobą, jak mozecie-odpoczywajcie i wiem, idzie sie zakochac w takim maluchu, milosc i uczucia nie do opisania 😍
Nasze swiateczne kurczaczki wątkowe 😍😍
Pamietam jakby to bylo kilka dni temu pisalo sie o testach udanych, nieudanych.....a malenstwa sA juz na swiecie. ❤ wkoncu z Wami to taka ulga ze wkoncu juz masz ze soba dziecko, mozesz przytulic ukochac.
Ja caaaaly czas podczytuje, czekałam az ktoras napisze wkoncu co slychac czy w domku, zostanę z Wami napewno 😁😁
A u mnie tylko 10tyg do samego terminu a licze ze wczesniej mnie pogoni jak to mówią....drugi porod, chlopiec tez luni szybciej być wiec sie nastawiam na te 2tyg przed terminem chociaz 😂 wiec zleci mi szybko tym bardziej ze juz cieplo troche w ogrodzie wczoraj chociaz tesciowa mnie goniła ale coś sie lekkiego zawsze porobi, wzielam sie za tamto pranie, poprasowalam, dzis druga pralka (a bedzie ich spokojnie z 5pralek w sumie) i tak powolutku bede robic i zaraz sie nie obejrze a bede sama na tej porodowce 😁Tari lubi tę wiadomość
23.06.2015- Maja 😍👧
2.09.2021- CP💔
15.10.2021- II
21.10.2021- beta 1001,01
Mały Cud.😍
PoprostuM wrote:Dziewczyny, dziękuję za wsparcie od samego początku do końca ❤️
19.04 o 14:30 przeszła na świat nasza tęczowa dzidzia, a ja naprawdę uwierzyłam, że ją mamy 🥰
niestety po 6 godzinach walki o poród naturalny i niesamowity ból okazało się, że szyjka nie chce puścić. Oxy powodowala coraz wieksze skurcze, ale nie bylo postepu porodu, a ktg wykazywalo mala aktywnosc Neli. Miałam w koncu zrobioną cesarkę i na razie jest mi z tym bardzo źle nie wiem kto ustalil takie chore zasady, że po cesarce dostajesz dziecko i sobie radz. Nie wiem Tari jak Ty sobie poradziłaś?? Jakoś będę musiała to sobie przepracować, ale końcówka ciazy mnie dojechała po całości. Kolka nerkowa, potem walka o poród naturalny i na końcu walka o wstanie z łóżka po cesarce.
Tari. Jak masz jakieś zlote rady to mi napisz, będę wdzięczna ❤️
Nela mala wojowniczka 🤔😍
Nie dala za wygraną. Kochana ja co do cesarki nie poradze bo sama jestem cykorem boje sie zabiegow operacji ale ból minie za kilka dni i bedzie z dnia na dzien lepiej. Najgorsze ze jednak sie meczylas, napewno sie zrazisz i w przyszlosci bedzie strach o kolejna coaza porod przez te cholerne nerki bo jednak to tak jakbys naprawde kilka dni rodzila z majka moja bylo tez to ze mala aktywnosc juz cesarke szykowali ale sie unormowalo po tej oksy, jednak nie zawsze chce to pojsc jak powinno ale dasz rade bo i tak duzo przeszlas i jestes cholernie silna i dzielna ! Podziwiam Cie bardzo ❤❤
A jak z odwiedzinami? Nie ma u Was? Czy jak to wygląda?23.06.2015- Maja 😍👧
2.09.2021- CP💔
15.10.2021- II
21.10.2021- beta 1001,01
Mały Cud.😍
10.06.2022- Bartłomiej 😍👨