W sierpniu przy gwiazdach wypowiem życzenie, na wiosnę spełni się moje marzenie 🌠✨🍼🩷
-
WIADOMOŚĆ
-
kikix0o wrote:Ja mam mindfucka o co chodzi, że tak szybko wyszły Ci takie mocne kreski 😅
Witynja, mon08kow, assialbnn lubią tę wiadomość
SYN 2015
CÓRKA 2020
CP 2025 💔 7tc -
Ounai po tych testach to u Ciebie serio ten biochem to był jednak zdrową ciążą. Aż poszłam siknąć na test, bo miałyśmy w tym samym czasie te biochemy i przestraszyłam się żeby zaraz nie przegapić ewentualnej ciąży, ale u mnie wszystko książkowo jak cykl normalny przebiega bez objawów ciąży, także wynik mnie nie zaskoczył 🤣 Może miałaś jakąś torbiel i pękła? Może były dwa zarodki ? Umawiaj się do lekarza już powinno być ❤️ i trzymam mocno kciuki za Kropeczka 🥰Remedios, Witynja, kleopatr4 lubią tę wiadomość
-
Truskawkowykompot wrote:My też się staramy o 3 i w sumie to bardziej ja chcę, bo mężowi to tak nie zależy. Ja to bym chciała 5 dzieci ale lata już lecą a chcę też zrobić coś dla siebie i na to też jest określony czas.
Trzeba było działać jak miałam 20 lat, ale wtedy miałam pstro w głowie i z tamtym partnerem wariatem nie wytrzymałabym 🤣
Do tej pory też myślałam, że to ja bardziej naciskałam, bo ja już wcześniej chciałam, mąż mówił, że nie ma opcji. W końcu powiedziałam, że nie wiem ile czasu mi jeszcze zostało (mama miała menopauzę dość szybko), mamy najlepszy okres w życiu, nie chce dłużej czekać i tkwić w pracy która chce zmienić, a jestem w niej, bo on się ciągle waha i w sumie zgodził się, ale nie czułam tego, że chce. Chyba dopiero po tym biochemie do niego dotarło, że chce 😅 pogadaliśmy i w końcu poczułam, że jesteśmy w tym razemMa już nawet plany jak poukładać mieszkanie, przegląda samochody🤣
-
Ounai gratulacje. 🥳🥳🥳
Dziewczyny wszystkie się kiedyś doczekamy !!
Jak kiedyś tak napisałam to Siesiepy mi napisała że nie wszystkie i co ? Mówiłam że wszystkie !!🥳Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia, 16:35
kikix0o, Mardotka, Ounai, Remedios, krolik, Mika1992, ŚWIEŻYNKA97 lubią tę wiadomość
✨ 32 lata 🎀 | On 34 – wyniki OK🦸♂️✨
🌿 Hashimoto & niedoczynność tarczycy – tarczyca leń, ale ogarniamy!
💛 12 miesięcy starań i nigdy dwóch kresek – misja: 🍼👶
💊
• 🦋 T4: 50 / 75 mcg (na zmianę)
• 📉 Dostinex – w 1 miesiąc prolaktyna z 23 → 11 ng/mL
• ☀️ Wit. D, 💪 B12 (zastrzyki – z 250 → wyżej)
• 🧠 DHEA, NAC, ubichinol, melatonina – na lepszą owulację
• 💊 Acard 100 mg w II fazie
🎯 Cel: Baby loading… ⏳💖
✅ Sprawdzone:
Profil antyfosfolipidowy – OK
Helicobacter & pasożyty – brak
MUCHA & cytologia – w normie 🧫💖
🔄 Owulacja: endometrium 9–10 mm, śluz płodny 🧻, pęcherzyki pękają 🥚💥
🌬️ Jajowody drożne – przepływ potwierdzony ✅
🟡 Faza lutealna: 12 dni, progesteron 13 ng/mL 🌕
📅 3. dzień cyklu:
Estradiol 40 pg/mL 💧
FSH 6 mIU/mL 🌱
LH 6 mIU/mL 🔁 -
Ssilvia wrote:Ounai gratulacje. 🥳🥳🥳
Jak kiedyś tak napisałam to Siesiepy mi napisała że nie wszystkie i co ? Mówiłam że wszystkie !!🥳
Dopóki się nie poddamy, to ja też myślę że wszystkie ❤️Ssilvia, Kameleon lubią tę wiadomość
K. 28 👩🏼❤️👨🏼 A. 29 + 🐶
🍼 starania od 01.2025
w trakcie diagnostyki 💉
⚠️ PAI-1 homo - trombofilia
⚠️ ANA 1:320, ziarnisty z dodatnimi strefami chromosomowymi (AC-2,29,30)
· · · · · · · ·
• 08.25 - cb 💔
• 06.25 - cb 💔
• 05.25 - 7tc – 💔🪽
· · · · · · · ·
ZDROWIE 🏩
▫️tsh: 1 💚
▫️ferrytyna: 50 💚
▫️B12: 400 💚
▫️kwas foliowy: 17 💚
▫️D3: 144 💚 zbijam!
▫️insulina: 8 💚
• hashimoto & niedoczynność
• POTS, hipotonia ortostatyczna
🙎🏼♂️ - nasienie okej ✔️
_____
Tiny miracle in progress… 🍼⏳🤍 -
Dziewczyny a myślicie, że jeśli w 25dc w ogóle nie czuję piersi, to jest jakaś szansa na to, że może jednak się udało? U mnie tkliwe 🍒 to coś co zawsze się pojawia, dlatego jestem zdziwiona, że nic nie czuję 🤔
W sumie to tak wygląda, jakbym się ani na ciążę, ani też na okres nie szykowała xdWiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia, 16:45
K. 28 👩🏼❤️👨🏼 A. 29 + 🐶
🍼 starania od 01.2025
w trakcie diagnostyki 💉
· · · · · · · ·
• 08.25 - cb 💔
• 06.25 - cb 💔
• 05.25 - 7tc – 💔🪽
· · · · · · · ·
ZDROWIE 🏩
🙎🏼♂️ - nasienie okej ✔️
_____
kikix0o wrote:Dziewczyny a myślicie, że jeśli w 25dc w ogóle nie czuję piersi, to jest jakaś szansa na to, że może jednak się udało? U mnie tkliwe 🍒 to coś co zawsze się pojawia, dlatego jestem zdziwiona, że nic nie czuję 🤔
W sumie to tak wygląda, jakbym się ani na ciążę, ani też na okres nie szykowała xd
Jest szansa. Czytałam mnóstwo komentarzy gdzie dziewczyny opisywały i to nie ma nic wspólnego.
Ja miałam cykle gdzie miałam wysoki progesteron i brak bólu piersi a w innym, niski o był ból piersi. Zależy też od estradiolu. Mnóstwo czynników, ale na pewno nie powsinnas tylko na to patrzeć 😉
kikix0o lubi tę wiadomość
💊
✅ Sprawdzone:
📅 3. dzień cyklu:
Estradiol 40 pg/mL 💧
FSH 6 mIU/mL 🌱
LH 6 mIU/mL 🔁 -
Ounai tak sobie jeszcze cicho mysle... historia lubi sie powtarzać. Twojej mamie x czasu temu lekarz nie wypatrzył ciazy a teraz podobna sytuacja wychodzi ze jest z tobą 🫣✊🏼❤️30♀️ PCOS, IO
35♂️
Czas zostać mamą po raz trzeci- 29.08 SĄ! ⏸️🥹
A👧 10.10.2018
J👧🏼 29.04.2021 -
kikix0o wrote:Dziewczyny a myślicie, że jeśli w 25dc w ogóle nie czuję piersi, to jest jakaś szansa na to, że może jednak się udało? U mnie tkliwe 🍒 to coś co zawsze się pojawia, dlatego jestem zdziwiona, że nic nie czuję 🤔
W sumie to tak wygląda, jakbym się ani na ciążę, ani też na okres nie szykowała xdkikix0o lubi tę wiadomość
SYN 2015
CÓRKA 2020
CP 2025 💔 7tc -
W sumie to tak wygląda, jakbym się ani na ciążę, ani też na okres nie szykowała xd -
W sumie to tak wygląda, jakbym się ani na ciążę, ani też na okres nie szykowała xd
No pewnietrzymam kciuki, kiedy testujesz? 😏
-
👩39 l. 🧔♂️40 l.
👶 Wrzesień 2024 córeczka ( udało się w 2 cs ) Nasz mały cud ❤️
Starania o drugie dziecko 🤞👶 zaczynamy 5 cs
Czekamy na nasz drugi cud -
Dobra, czyli gdyby to krwawienie bylo rzeczywiscie cb, to dzis mialabym 17dc, no to kurcze nie ma szans na takie ciemne testy z popoludniowego moczu. Tamten cykl zaczal sie 21 czerwca czyli co? Jestem jak te patomatki co nie zaczajają, że są w ciąży? Wg tego wychodzi mi tp na 28 marca i jestem w 6+1.
No to teraz dam wam wiecej powpdow do wkrecania sobie, bo jednak mozna krwawic mocno i byc w ciazy hahaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia, 17:53
Remedios, Luna11 lubią tę wiadomość
SYN 2015
CÓRKA 2020
CP 2025 💔 7tc -
Ounai wrote:Dobra, czyli gdyby to krwawienie bylo rzeczywiscie cb, to dzis mialabym 17dc, no to kurcze nie ma szans na takie ciemne testy z popoludniowego moczu. Tamten cykl zaczal sie 21 czerwca czyli co? Jestem jak te patomatki co nie zaczajają, że są w ciąży? Wg tego wychodzi mi tp na 28 marca i jestem w 6+1.
No to teraz dam wam wiecej powpdow do wkrecania sobie, bo jednak mozna krwawic mocno i byc w ciazy haha
Szok. Ciekawa jestem co powie lekarz po usg. Twoja historia z ostatnich tygodni to niezły rollercoaster29 lat
Hashimoto(Euthyrox 112), dłuższe cykle, plamienia przed miesiączką 😕
5 cs o pierwszą 🤰
Inozytol, Prenacare complete, olej z wiesiołka, magnez, wit. B6, Mastodynon, melatonina
30.07 progesteron 7dpo 15,23 ng/ml
8.08 prolaktyna 17.8 ng/mL, po obciążeniu 243.8 ng/mL
29.08 progesteron 6? dpo 11,36 ng/ml, estradiol 148,6 pg/ml -
krolik wrote:No pewnie
trzymam kciuki, kiedy testujesz? 😏
W środę, bo to spodziewany dzień małpy a podejrzewam że owulacja była późno, bo pik albo moment przed pikiem wyłapałam na testach owu dopiero 26/27 lipcaK. 28 👩🏼❤️👨🏼 A. 29 + 🐶
🍼 starania od 01.2025
w trakcie diagnostyki 💉
· · · · · · · ·
• 08.25 - cb 💔
• 06.25 - cb 💔
• 05.25 - 7tc – 💔🪽
· · · · · · · ·
ZDROWIE 🏩
🙎🏼♂️ - nasienie okej ✔️
_____
Ounai wrote:Dobra, czyli gdyby to krwawienie bylo rzeczywiscie cb, to dzis mialabym 17dc, no to kurcze nie ma szans na takie ciemne testy z popoludniowego moczu. Tamten cykl zaczal sie 21 czerwca czyli co? Jestem jak te patomatki co nie zaczajają, że są w ciąży? Wg tego wychodzi mi tp na 28 marca i jestem w 6+1.
No to teraz dam wam wiecej powpdow do wkrecania sobie, bo jednak mozna krwawic mocno i byc w ciazy haha
Kuzynka męża krwawiła bardzo mocno, przez krwiaka, ale ciążę utrzymała, moze i tak jest u CiebieW sumie nie mam pojęcia na jakim etapie ciąży mogą wychodzić takie mocne krechy
👩 33 l.
🧔🏻 36 l.
👱♀️ 6 l.
07/25 ktoś chciał być 💔
💛 marzenia są początkiem wszystkiego... -
Ssilvia wrote:Ounai gratulacje. 🥳🥳🥳
Jak kiedyś tak napisałam to Siesiepy mi napisała że nie wszystkie i co ? Mówiłam że wszystkie !!🥳Belia, aszin, cukrzyk1991 lubią tę wiadomość
walka o pierwsze 🦕 od 7.2022, bez zabezpieczenia od 2019
01.24 LEEP szyjki macicy (CINIII i HPV)
07.24 puste jaja płodowe 💔💔
9 x letrozol ❌
29♀️34♂️
◾PCOS, mała tarczyca, arytmia, łuszczyca, APCA i Castle, hiperlipoproteinemia
◾KIR AA, PAI hetero, MTHFR C677 hetero
◾crossmatch 25,3%
◾MSOME: 0% + 1%
03.25 IMSI 💉13MII →1❄️ 5BB
04.25 FET beta 10dpt <0,1
05.25 IMSI + FertileChip💉14MII→1❄️ 3AB
🌈naturals 🙈 accofil, neoparin, acard, encorton, luteina
30.07⏸️12dpo - beta 45,9→4.08 beta 559→6.08 beta 1326
11.08 GS 7,7mm YS 2,2mm
20.08 4mm 🥨 i 💓
-
siesiepy wrote:Ale ja mam dużo znajomych które dalej łapią się pod "nie wszystkie" i niestety część z nich ma jeszcze mniejsze szanse albo starają się już dużo dłużej. 😔 Więc wciąż podtrzymuje. 😵
Hehe wiem, ja jak narazie też się łapie w to ale pozytywne nastawienie pomaga 🙂
💊
✅ Sprawdzone:
📅 3. dzień cyklu:
Estradiol 40 pg/mL 💧