W sierpniu przy gwiazdach wypowiem życzenie, na wiosnę spełni się moje marzenie 🌠✨🍼🩷
-
WIADOMOŚĆ
-
Sagi wrote:hope♥ masz najpiękniejszy avatar jaki kiedykolwiek widziałam na tym forum.
Czy tylko ja teraz szukam wpisu Hope żeby zobaczyć jej awatar? 😅Gnom, Martt95, kikix0o, kleopatr4, Luna11, Ananabanana, Gipsowka93, ŚWIEŻYNKA97, Bubu04, hope♥ lubią tę wiadomość
👩 33 l.
🧔🏻 36 l.
👱♀️ 6 l.
/ 5 cykl starań o drugiego małego człowieka
/ wczesne owulacje
07/25 cb 💔 -
Kitkat wrote:Macie doświadczenie z Alabem? Dostałam dwa kody kreskowe i o ile ten pierwszy działa- pokazuje mi listę badań i jest komunikat, że są w realizacji - o tyle te drugie, które robiłam prywatnie czyli beta i progesteron maja inny kod i jak go wpisuje to mam komunikat, że jest błędny... 🫣
Miałam Tak przez ok godzinę po pobraniu krwi, później już normalnie kod przechodził. Wydaje mi się że w tym czasie poprostu próbki pobrane sobie czekały a jeszcze nie były dodane do systemuKitkat lubi tę wiadomość
Starania 02.2024
Na poważnie od 11.2024
01.2025 beta 20 💔
03.2025 HyFoSy-prawy jajowod drożny, lewy udrozniono
04.2025 wyniki biopsji-duże przewlekle zapalenie endometrium
(Leczenie antybiotykami)
AMH 1.98
Ilość plemników 91 mln
Koncentracja 45.5 mln/ml
Ruch PR 0.2%, ruch PS 14.29% NP 20.61%
Morfologia 4%
Suplementacja TenFertil ON -
Astraa wrote:Przepraszam, że tak Wam wbijam w wątek. Ale czy mogłabyś mi napisać tutaj lub na priv nazwisko tej Pani doktor. Szukam właśnie dobrego ginekologa w Rzeszowie lub okolicach 😊
-
Monia• wrote:Ja mam 1h do Rzeszowa 😀 pewnie w Rzeszowie będą lepsi lekarze niż ta co u niej byłam, bo ja mieszkam na zadupiu i w mojej miejscowości to jest najlepszy lekarz 😆 Ale pewnie ze mogę podać nazwisko . Jest to Aneta Kowalska
O, to my z jednego regionu Polski 🫢Monia• lubi tę wiadomość
👩 33 l.
🧔🏻 36 l.
👱♀️ 6 l.
/ 5 cykl starań o drugiego małego człowieka
/ wczesne owulacje
07/25 cb 💔 -
Ja też z Rzeszowa! 😁
Ja polecam dr Kamilę Wojtowicz ☺️Monia• lubi tę wiadomość
🙎🏼♀️ 27 🙋🏼♂️34
Starania od 09/23
Główny problem po odstawieniu AH: długie plamienia przed i po miesiączce
Z pomocą medyczną od 01/25
06/24 histeroskopia, podwyższone komórki NK
06/25 endometrioza ❌
07/25 stymulacja
💊 Siofor, omega 3, olej z wiesiołka, inozytol, NAC, resweratrol, olej z czarnuszki
Mąż ✅
Badania:
Prolaktyna, testosteron, ferrytyna✅
AMH: 5,5 - PCOS
MUCh✅
Drożność ✅
Pasożyty ❔ -
Kitkat wrote:Czy tylko ja teraz szukam wpisu Hope żeby zobaczyć jej awatar? 😅
Martt95, Kitkat, malrzrz, hope♥ lubią tę wiadomość
👫🏻 93&94 👩❤️💋👨 2013
🐈⬛🐈⬛🐈⬛🦮
🧒🏼 L. 05.2020 AuADHD 🤰niepowściągliwe wymioty ciężarnych (hyperemesis gravidarum) 🤢🤮
💔01.2025 biochem
💔02.2025 biochem
03-06.2015 przerwa na uzupełnienie niedoborów i odstawienie encortonu
😞 07.2025
Reumatyzm, PCOS, POTS, niedobór kwasu foliowego, B6, B12, żelaza, cynku, miedzi, selenu -
Kitkat trzymam mocno kciuki za dzisiejszą betę!! ⭐️❤️
Kitkat, cukrzyk1991 lubią tę wiadomość
K. 28 👩🏼❤️👨🏼 A. 29 + 🐶
🍼 starania od 01.2025
• 06.25 - cb 💔
• 05.25 - 6+4 tc – 💔🪽
· · · · · · · ·
ZDROWIE 🏩
▫️hashimoto & niedoczynność
▫️POTS, hipotonia & ortostatyczna ❤️🩹
▫️zaburzenie lękowe
▫️migreny
▫️niedobory (ferrytyna, B12, D3, kwas foliowy) – w trakcie suplementacji
_____
Tiny miracle in progress… 🍼⏳🤍 -
Kitkat wrote:Czy tylko ja teraz szukam wpisu Hope żeby zobaczyć jej awatar? 😅
Kitkat, hope♥ lubią tę wiadomość
-
4 strona
piękny ❤️
hope♥ lubi tę wiadomość
👩30 - 34 👨🦱
Starania od styczeń 2024 ❤️ 25dc
Pod kontrolą lekarza styczen 2025🩺
Prolaktyna, tsh ok (marzec 2025) 🗒️
08.05.25 histeroskopia (polip) 😷
Od lipca 25 stymulacja aromek+utrogestan (2/3 cykl)
05.08.2025 - 🩸 -
Dziewczyny czy testy owulacyjne z dnia na dzień mogą być jaśniejsze, a później nagle będzie pik? Testuję od 9dc, dzisiaj 12dc i kreski jaśnieją. Testuję 2 miesiąc, ale teraz wklejam do zeszytu i sprawdzam też w apce👩34l 👨32l
2cs
Hashimoto od 10lat, Letrox125
Cykle 27-34 dni
Pueria UNO, Czysty Magnez, staram się Niski IG -
Monia• wrote:Miesiączek nie miałam bolesnych ale za to bardzo bardzo obfite. Chyba nie miałam innych objawów 🤔 to jest drugi ginekolog który mi powiedział to samo
Monia• lubi tę wiadomość
#2026jestmój
Starania o #2 (częste kp, czy są ovu?, co z pco?, długie cykle, co suplementować?)
#1 Wrzesień 2024 po diagnozie PCO i 2cs z inozytolem, który aktywował owulację -
Nowa1991 wrote:Dziewczyny czy testy owulacyjne z dnia na dzień mogą być jaśniejsze, a później nagle będzie pik? Testuję od 9dc, dzisiaj 12dc i kreski jaśnieją. Testuję 2 miesiąc, ale teraz wklejam do zeszytu i sprawdzam też w apce
Może pik byl 8/8,5dc a tego 9 już było po i nie wykazało. Wtedy każdy kolejny “pik” się nie liczy. Ciężko powiedzieć. A zwykle kiedy miewasz ovu? Miałaś może monitoring?#2026jestmój
Starania o #2 (częste kp, czy są ovu?, co z pco?, długie cykle, co suplementować?)
#1 Wrzesień 2024 po diagnozie PCO i 2cs z inozytolem, który aktywował owulację -
kleopatr4 wrote:Mika1992, strasznie mi przykro z powodu biochema😔
Remedios, wykres trójfazowy? Przybliżysz temat? Ale wiesz… choroba to może być dobry znak🙊
Kleopatr4, chodzi o kolejny wzrost temperatury już w trakcie fazy lutealnej. Podobno bywa spowodowany implantacją. Ale może też być po prostu naturalny i zdarzyć się w zwykłym cyklu. Wg fertility friend występuje w 12% cyklów ciążowych i 4% nieciążowych
https://www.fertilityfriend.com/Faqs/Triphasic-Pattern-and-Pregnancy.html
No więc to żaden pewnik tylko jakiś drobny dobry znak, ale moja głowa już odleciała, brajan na pełnej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia, 13:47
kleopatr4 lubi tę wiadomość
29 lat
Hashimoto(Euthyrox 112), dłuższe cykle
4 cs o pierwszą 🤰
Inozytol, Omegamed Optima Start, olej z wiesiołka, selen, magnez, wit. B6, melatonina
30.07 progesteron 7dpo 15,23 ng/ml -
Kitkat wrote:Na razie testują moją cierpliwość i ciągle pokazują, że kod jest nieprawidłowy 🫣
Moze sprobuj zadzwonić i powiedz ze masz problem z logowaniem. Moze akurat od razu podadzą Ci wynik 🫣🤞🏻Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia, 13:52
Ounai lubi tę wiadomość
30♀️ PCOS, IO
35♂️
Czas zostać mamą po raz trzeci- 2cs
A👧 10.10.2018
J👧🏼 29.04.2021 -
kleopatr4 wrote:Tak, ale czy w tym przypadku tak będzie to nie wiem.
Może pik byl 8/8,5dc a tego 9 już było po i nie wykazało. Wtedy każdy kolejny “pik” się nie liczy. Ciężko powiedzieć. A zwykle kiedy miewasz ovu? Miałaś może monitoring?
Zazwyczaj 14-17 dzień (z moich wcześniejszych obserwacji), cykle 28-33/34 dni. Monitoringu jeszcze nie robiłam, to mój 2cs, z czego jak podjęliśmy decyzję że zaczynamy starania to ten 1 też był jakiś zaburzony, musiałam brać duphaston żeby wywołać okres i chyba był bezowulacyjny- nie było objawów owulacji, ciemniejacego testu.👩34l 👨32l
2cs
Hashimoto od 10lat, Letrox125
Cykle 27-34 dni
Pueria UNO, Czysty Magnez, staram się Niski IG