W styczniu🥂💏seksik dla rozgrzania, wrześniem dzidziuś do bujania👶🏼🤱🏼
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDomi_naturelover wrote:Kochane, nawet nie wiecie jak mi miło, że otrzymuję tu takie wsparcie 🥺 💕
Co do lekarza - i tak się przeprowadzamy, więc miałam zamiar znaleźć jakiegoś bliżej. Bardzo się dziwię, że nic dobrego nie powiedział o laparoskopii… Planuję umówić się do jakiegoś gina, wziąć skierowanie na laparoskopię NFZ, bo wskazania mam jasne…
Co do badania, pomimo wzięcia ibupromu przed, myślałam, że się przekręcę, dwóch lekarzy aż uspokajało i przepraszało, że to musi tak boleć. Kombinowali z dodatkową dawką płynu, ciśnieniem, balonikiem, obrazem 4D i nic. Cały płyn został…
Pocieszenie - trwało to niedługo, jak ból puścił, to aż „rozlałam się” na tej leżance w błogim, lekkim bólu.
Nigdy nie miałam objawowej infekcji, mam jednego, pierwszego partnera, nie wiem, może już urodziłam się z takimi 😔
Czuję niesprawiedliwość, mam pretensje do losu. Ja wiem, że to mnie wzmocni, ale to pewien proces.
Plus który tu odnajduję - w wieku niespełna 23 lat mam już jakąś diagnozę, po zaledwie pół roku starań. Jeszcze są siły, pieniądze się znajdą, biologiczny czas też mamy…
Zderzyliśmy się ze ścianą, ale trzeba się otrzepać i podnieść.
Głupio myślałam, że stymulacja owu, to będzie to 😥 Dobrze, że zrobiliśmy drożność, bo byłoby „bujanie” się ze stymulacją bez sensu…
Ja trzymam za Was kciuki, pamiętajcie, nie znikam stąd, ale od razu przepraszam, że przez najbliższe dni będę ciut mniej aktywna i promieniejąca radością.
Tulę Was najmocniej, całuję i szczerze dziękuję ❤️
Kochana nie ma co słychać jednego lekarza spróbuj u innego może nie wszystko jeszcze przesadzone ale całym serduszkiem jesteśmy z tobą i trzymamy kciuki za powodzenie 🤞🤞❤️Domi_naturelover, CestLaVie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny gratuluję pięknych przyrostów bet i nowych ⏸️
Domi bardzo mi przykro 😢 jednak cały czas masz szansę na ciążę i dzidziusia. Mocno trzymam kciuki za pozytywne zakończenie ✊✊✊
Ja też mam raczej kiepskie wieści i nie liczę na ciążę ani w tym cyklu ani w ogóle. 😢
Na moje wyniki usg doktor odpisała że mam zrobić na już test Roma i koniecznie po miesiączce usg u specjalisty żeby wykluczyć zmiany nowotworowe w jajniku 😵
Jutro idę zrobić badanie z krwi trzymajcie kciuki żeby wyszedł niski wynik...Domi_naturelover lubi tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Domi ściskam mocno...trzymaj się tam 😘
Ona30on31 spełnienia marzeń🎁
Dziewczyny czekam na owu która ma się pojawić jutro lub w piątek 🤞 postanowiłam zajrzeć dziś do ginekologa, zauważył polipa, doradził żeby spróbować ostatni raz i jeśli nic nie zaskoczy to w lutym zabieg...już się stresuję, nie wiem nawet z czym to się wiążeDomi_naturelover lubi tę wiadomość
-
Koteczka82 wrote:Hej dziewczyny gratuluję pięknych przyrostów bet i nowych ⏸️
Domi bardzo mi przykro 😢 jednak cały czas masz szansę na ciążę i dzidziusia. Mocno trzymam kciuki za pozytywne zakończenie ✊✊✊
Ja też mam raczej kiepskie wieści i nie liczę na ciążę ani w tym cyklu ani w ogóle. 😢
Na moje wyniki usg doktor odpisała że mam zrobić na już test Roma i koniecznie po miesiączce usg u specjalisty żeby wykluczyć zmiany nowotworowe w jajniku 😵
Jutro idę zrobić badanie z krwi trzymajcie kciuki żeby wyszedł niski wynik...Koteczka82 lubi tę wiadomość
💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
❌Słabe parametry nasienia-> suple od 12.21
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopii Historia wyjątkowa również dla lekarzy
-
Jutro idę zrobić badanie z krwi trzymajcie kciuki żeby wyszedł niski wynik...
Trzymam z całych sił ✊ daj znać od razu...Koteczka82 lubi tę wiadomość
-
Jesteście przekochane dziewczyny.
Wróciłam właśnie ze sklepu, zjadłam ze smakiem sushi z marketu, a teraz zabieram się za siatkę pełną słodyczy, dzisiaj mogę.
Mam nadzieję, że najbliższe dni przyniosą już tylko dobre wiadomości i zobaczymy same dobre wyniki i piękne ⏸❤️ bardzo chętnie zostanę e-ciocią wszystkich waszych Maluszków!Patinka.k, Jo!Zio, MałaStokrotka, Nati94, Milixx, Olo323, Lolka997, Gwiazdeczka 93 lubią tę wiadomość
💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
❌Słabe parametry nasienia-> suple od 12.21
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopii Historia wyjątkowa również dla lekarzy
-
ALICE wrote:Jeszcze ja składam najserdeczniejsze życzenia 😊😊
Ciężko czasem nadrobić i ująć zgrabnie wszystko, co tu się dzieje:)
Koteczka82 trzymamy mocno kciuki ❤Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2022, 21:11
Koteczka82, Ona30on32 lubią tę wiadomość
-
Koteczka82 wrote:Ja też mam raczej kiepskie wieści i nie liczę na ciążę ani w tym cyklu ani w ogóle. 😢
Jutro idę zrobić badanie z krwi trzymajcie kciuki żeby wyszedł niski wynik...Koteczka82 lubi tę wiadomość
-
Wyniki powinny być w ciągu jednego dnia roboczego więc albo będą jutro po południu albo w piątek... Dobrze że mam dużo pracy w pracy i remont w mieszkaniu może jakoś dam radę dotrwać do wyników... Chyba się boję 😢Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Domi_naturelover wrote:Dziewczyny, jest dramatycznie…
Oba jajowody niedrożne.
Jestem aktualnie załamana, nie będzie żadnych kresek, ani serduszka na urodziny. Czuję jakbym spadła na beton.
Lekarz powiedział, że 3 miesiące i przygotowanie do in vitro… Udrażnianie odradził, mówiąc że ryzyko pozamacicznej.
Niech mnie ktoś poskleja, bo rozpadłam się na kawałki 🥺
Bardzo mocno przytulam. Jest mi przykro:-(
Pomysl, ze gdybys zwlekała z badaniem stracilibyście mnóstwo czasu a wynik byłby ten sam. To trudności, ale pokonacie je i będziecie szczęśliwi. Pomyśl ze ze złych wiesci ta wcale nie jest ta najgorsza. Bo jest rozwiązanie i to namacalne. Już tak jest gdzie Bóg zamyka drzwi to otwiera okno. Będziesz fruwaćDomi_naturelover, Olo323 lubią tę wiadomość
-
-
blackdeer wrote:JEST !
282 !!!blackdeer, Olo323 lubią tę wiadomość
👱🏻♀️- 1994
👱🏻♂️- 1995
👩🏼❤️👨🏼- 2016
💒 - 10.2023r
Córeczka 🎀- 06.2020 1cs
11-01-2022 - ⏸ 2cs
Beta; 13-01 - 64,4
15-01 - 244
18-01- 953
31-01- 6+3tc jest bijące ❤️
🧸🧸🧸🧸 -
Koteczka, trzymamy kciuki za dobre wyniki.
U mnie też chyba dobre wieści - beta spadła z 300 do 190 w 6 dni. Myślałam, że będzie dużo mniej, no ale cieszę się, że w ogóle spada naturalnie. 🥰Beata123, Angelaaaa, Koteczka82, _Luna_, Aneta2506, Gwiazdeczka 93 lubią tę wiadomość
07.23 Misia 🩷👶 -
Koteczka ja dwa miesiące temu mislam podejrzenie raka tarczycy.. w drugim miesiącu starań o dziecko. Rozumiem Cie. Wtedy tłumaczyłam sobie to tak - muszę to sprawdzić i walczyć.
Trzymam kciuki za dobre wyniki. Bądź silna.Koteczka82 lubi tę wiadomość
-
Domi i Koteczka bardzo mi przykro 😕 nie wiem skąd takie problemy kobiety maja.. ściskam Was mocno i nie traćcie nadziei 😘
Domi_naturelover, Olo323 lubią tę wiadomość
👱🏻♀️- 1994
👱🏻♂️- 1995
👩🏼❤️👨🏼- 2016
💒 - 10.2023r
Córeczka 🎀- 06.2020 1cs
11-01-2022 - ⏸ 2cs
Beta; 13-01 - 64,4
15-01 - 244
18-01- 953
31-01- 6+3tc jest bijące ❤️
🧸🧸🧸🧸 -
Kobietki trzymajcie się dzielnie, ogromne przytulasy... ❤
Ale i gratuluję dobrych wiadomości 😉 dbajcie o siebie w podwójnej dawce! 🥰
Ja dziś zrobiłam badanie TSH - 3,049 i prolaktynę - 42.13. Nie brzmi to dobrze, mam nadzieję na szybką wizytę u lekarza i zbicie wyników...Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2022, 21:45
Domi_naturelover lubi tę wiadomość
-
Domi_naturelover wrote:Dziewczyny, jest dramatycznie…
Oba jajowody niedrożne.
Jestem aktualnie załamana, nie będzie żadnych kresek, ani serduszka na urodziny. Czuję jakbym spadła na beton.
Lekarz powiedział, że 3 miesiące i przygotowanie do in vitro… Udrażnianie odradził, mówiąc że ryzyko pozamacicznej.
Niech mnie ktoś poskleja, bo rozpadłam się na kawałki 🥺
Tuuuuule!
Na pewno ciężki okres, ale dasz radę! 💙💙💙
Wierzę w to, a my będziemy Cię tu wspierać całym serduszkiem ❤Olo323 lubi tę wiadomość
15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
Niedoczynność + Hashi ⏩ euthyrox
Badania 3dc ⏩ FSH 10,24 🤯 reszta ok.
AMH - 1,11 🥲 ⏩ styczeń 0,8 😪
inne badania w normie
🧔 - 32
WSZYSTKIE WYNIKI W NORMIE 💚
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed