Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa napisze krótko bo dziewczyny już napisały wszytko.
Chce ci podziękować. Tak, dobrze czytasz...
Podziękować
Bo nieraz było mi smutno ze mój ekstra mąż nie krzyczał na korytarzu w szpitalu jak to mu się syn urodził albo nie zaskakiwał na każdym kroku.
Bo nie leżałam po porodzie w satynach.
Dziękuje.. bo dzięki twojej popieprzonej psychice wiem ze mam wszystko.
Niejdealnego męża ale idealnego dla mnie
I syna którego kocham nad życie
Mam coś co istnieje, jest namacalne.
Wiedz jedno karma wraca. A my mimo ze jesteśmy tu anonimowe niczym nie zasluzylysmy sobie na stek kłamstw. Jeśli lekarz ci tak poradził to go zmień bo szczęścia nie da się zbudować na czyimś nieszczęściu!
emdar, Iskierka87, MissKathy92, joana, Lajni85, megson91, nada, MilusińskaMilena, Salome, Syrena lubią tę wiadomość
-
A jeszcze dziewczyny poza tematem ta Melissa z IG nie na dziecka. Zdjęcia dzieci kradła z innych kont. Później wrzucę tu zdjęcia "Fabianka", bo na razie nie mam czasu to sobie zobaczycie jak kłamała
megson91, MilusińskaMilena, joana lubią tę wiadomość
-
Kaga wrote:Ponieważ była na tyle nieostrożna, że ze swojego prawdziwego konta na IG obserwowała Ruda a równocześnie te Melissę z Bratysławy.
Ruda dobry z Ciebie detektyw
Kłamstwo ma krótkie nogi, ciekawe co by na to powiedziała Melissa?megson91 lubi tę wiadomość
-
Gosia... Jeśli to prawda, to mi przykro, ale mam duży żal do Ciebie za Twoje kłamstwa. Jeszcze nawet dzisiaj rano w to brnęłaś... Choć wiedziałaś, że nie ma możliwości, aby tak wyglądać 3 mies po porodzie. Parę postów wcześniej pisałam o wizycie u fizjo.
To nie jest wstyd, że nie możesz mieć dzieci. Może za późno zaczęłaś się leczyć. Może nie miałaś wsparcia. Już dużo wcześniej dużo rzeczy mi nie pasowało, bo się gubilas w swoich kłamstwach... I po co to było? Żebyśmy Ci zazdrościły. Mam swoje nieidealne życie, w którym mi dobrze. Jakbym wiedziała, że nie mogę mieć dzieci to pewnie bysmy z mężem podeszli do procedury adopcyjnej.
Popatrz, ile ludzi zawiodłaś, a jakbyś od razu powiedziała w czym rzecz (m. in. Po to jest to forum) otrzymałabys wsparcie, którego być może szukałaś. Przykro mi, że tak się stało i mam nadzieję, że wyciągniesz z tego wnioski.
Nie życzę Ci źle, wrecz przeciwnie, żebyś sobie wszystko ułożyła, ale musisz zacząć od siebie i zejść na ziemię... Jesteś młoda, masz całe życie przed sobą, które może Ci dać wiele możliwości. Wystarczy w to uwierzyć i być prawdziwa w tym, co robisz.RudaMaruda25, ABI90, MissKathy92, Iskierka87, emdar, megson91, MilusińskaMilena, Salome lubią tę wiadomość
01.11.2019 Filip ❤
27.01.2021 Mikołaj ❤ -
nick nieaktualny
-
Ja już też nie wiem w co wierzyć a w co nie. Żalu nie przestanę do ciebie mieć chyba nigdy. Mimo wszytko życzę ci rozwiązania problemów i spełnienia marzeń.
Szkoda że tak się stało, bo teraz wątek chyba naprawdę umrze a przeżyłam tu piękne chwile. Dobrze że mamy siebie na grupie. 🤗🤗megson91, Lajni85, joana lubią tę wiadomość
-
Kaga, ja jednak mam nadzieję że wątek nie umrze. Nie jestem fejsowa totalnie, a baaardzo sobie Was cenię i polubiłam Was mocno ❤️Naprawdę dajemy sobie wsparcie, i szkoda ze Gosia tak okrutnie to wykorzystala 😥
megson91 lubi tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
https://naforum.zapodaj.net/5dba516bf099.jpg.html
Az mój Julek się dziwi światu 🙄
megson91, MissKathy92, Iskierka87, nada, MilusińskaMilena, Why.Not.Now, joana, Kaga, Lajni85 lubią tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
nick nieaktualny
-
Emdar śliczny ciekawski taki 😁
Kochana powiedz kiedy Julek się urodził bo zauważyłam podczas usuwania Zanetki że nie mamy Twojego porodu na liście 🙂emdar, megson91 lubią tę wiadomość
-
I ja też się cieszę że mamy grupę na fb, wiemy że możemy sobie zaufac i nikogo nie udajemy ☺️
Emdar nie martw się, na pewno nie opuścimy grupy 😊emdar, megson91 lubią tę wiadomość