Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
Zaufanie buduje się długo a zniszczyć je można w sekundę.
Liczę, że założysz jeszcze jedno konto i przeprosisz Sisske. Jej nie ma na naszej grupie... Ale nie wiem, naprawdę nie wiem jak mogłaś tak kłamać te dziewczynę...Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2020, 12:43
-
Dołączam do wszystkiego co napisały dziewczyny...
Jest mi bardzo przykro że poukładało Ci się w życiu tak a nie inaczej ale to nie powód żeby robić z nas idiotki i to przeszło 1.5 roku !!! Zawsze robiłaś tak żebyśmy czuly się gorsze, idealny mąż, idealna figura, idealne wszystko... zawsze miałaś kogoś lub coś co był lepsze niż u nas...
Ale jednego Ci kurwa nie zapomnę bo mnie aż nosi... Jak się okazało że moje dziecko jest chore napisałaś mi że oczywiście masz znajomą czy tam kogoś kogo dziecko przez padaczkę przestało jeść i jest warzywkiem... Takie rzeczy kurwa się pisze matce co się właśnie dowiedziała o chorobie dziecka i nie wie co będzie dalej??? Chyba naprawdę jesteś chora, przez takie słowa przeryczalam pół wieczoru... Do tej pory siedziałam cicho ale już nie mogę naprawdę... Ogarnij się dziewczyno bo nie jesteś brzydka, o stokroć wolałabym Ciebie prawdziwą niż tą idealną Zanetke, weź się za siebie i zamiast odwalać takie maniany w necie żyj normalnie bo ludzie mają nie takie problemy co Ty i nie robią takich głupot...
Żal mi Ciebie i dosłownie i w przenosni...
I jeszcze jedno: lepiej pokasuj te swoje posty na just sex bo aż rzygać się chce jak się to czyta...
Stookrotka, megson91, joana, emdar, Lajni85 lubią tę wiadomość
-
To było zrobienie na kimś wrażenia haha...
Tylko sorki na mnie nigdy nie zrobiłaś go.
Zbyt idealny świat żeby w niego aż tak bardzo uwierzyć.
Kobieto twoimi przeprosinami dziewczyny mogą sobie tyłek podetrzeć. Wiesz ile im krzywdy zrobiłaś. Nawet sobie nie wyobrażasz.
Co ty masz w głowie..... To że ktoś nie może mieć dzieci to nie oznacza żeby się tak zachowywać. Ja też nie mam i prawdopodobnie nie bd miała. I w życiu by mi nie przyszło na myśl żeby zrobić takie coś drugiej kobiecie.
Poprostu brak słów. To była gruba przesada. Nawet gorzej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2020, 13:04
megson91, MissKathy92, joana, emdar, Lajni85, MilusińskaMilena lubią tę wiadomość
* IO
* Hashimoto
* Progesteron 💪
* Histeroskopia 05.2021
* Laparoskopia 02.2022 (nie tego człowiek się spodziewał)
* większość wyników w normie -
A ja napiszę ci jeszcze jedno. Nawet jeżeli zagalopowalas się w swoich kłamstwach to jedno. Ale dlaczego wrzucałas tutaj tyle "swoich" zdjęć? Czy któraś z nas wrzuca tutaj swoje zdjęcia? Zdjęcia z randek? Zdjęcia z mężem? Ty ciągle to robiłaś mimo że nikt nie prosil. I mało tego, nie znalazłaś sobie jakiejś przeciętnej dziewczyny tylko laskę jakich mało... Tylko po to byśmy wszytkie czuły się od Ciebie gorsze. Jeżeli leczysz swoje problemy to dobrze. Szkoda że zostałyśmy częścią tej terapii.
emdar, megson91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRady nie wyssane z palca bo problem meski naprawde znam
Ale czasem niestety jest jeszcze cos wiecej
I wiem ze dopoki ktos moze to trzeba probowac
Ale czasem dziecko staje sie obsesja...
I gdy go nie ma i nie bedzie...
Sie je tworzy
Wiem to glowie niepowazne niezrozumiale
Ale taki mam problem z ktorym probujemy sobie poradzic
Przepraszam kazda z osobna
Jestescie super i zaluje ze tak to sie potoczylo
Wiem moglam miec w was wsparcie
Czlowiek ze slaba psychika nie ma szans wygrac z nieplodnoscia
Nie z bezpłodnościa a niepłodnościa
Przepraszam kazda z osobna
-
nick nieaktualnyNie to nie bylo zeby ktos poczul sie gorzej
Wiem ze to chore ale to ja chcialam poczuc sie lepiej
Wartosciowo
Wiem to bez sensu ale tak bylo
Stworzyc swiat jaki zawsze chcialam miec a nie mam i nie bede
Moze kiedys wybaczycie
Przepraszam najmocniej na swiecie
-
nick nieaktualnyUwierz mi, że gdybyś nam napisała o swoim problemie to każda by się nie zawahała żeby dać Ci wsparcie. Bo zrobiłabym to i ja!
Z wieloma problemami lepiej się walczy mając wsparcie...
Ale poszłaś na łatwiznę, kreując swoje zycie lepsze od naszego.
Zorientowałam się że te fotki z sesji nie są Twoje jeszcze w styczniu, trzymałam to dla siebie nie mówiąc dziewczynom 4 miesiące, bo zwyczajnie nie chciałam psuć atmosfery, bo z dziewczynami bardzo Cię polubiłyśmy. Ale to zabrnęło za daleko i może Gosiu lepiej dla Ciebie że to wyszło, nie brniesz w wyimaginowanym świcie dalej.MissKathy92, emdar, megson91, MilusińskaMilena, Lajni85, joana lubią tę wiadomość
-
Gosiu, ja się zgadzam z Rudą- każda by Cię wsparła w trudnych chwilach...
Ale niestety z naszej strony to wygląda inaczej- tak, że chciałaś się podbudować kosztem nas
I tak jak pisała Kaga, nikt nie prosił Cię bys wstawiała fotki, więc mogłaś tego nie robic... Bo to jest chore kraść komuś zdjęcia i wstawiać jako swoje żeby się dowartosciowac...
Mam nadzieję że sobie poradzisz z tą obsesją, że leczenie Ci pomoże bo ewidentnie masz problem z którym na ten moment sobie nie radzisz...megson91, joana, Lajni85 lubią tę wiadomość
-
O matko
Co tu się porobiło
Ja się tutaj nie udzielam za bardzo ale codziennie czytam wątek, żeby mieć sile gdy już naprawdę zaczynam wątpić.
Tez kilka razy śmierdziało mi to wszystko na kilometr. Jak możesz spojrzeć spac spokojnie? Radziłaś dziewczynom, karmiłaś się czyimś nieszczęściem.. i to przez tak długi czas. Ile chciałaś to ciągnąć?
Perfidnie przeszukiwałas internet, żeby znaleźć podobne dziecko...
Dramatmegson91, MissKathy92, joana lubią tę wiadomość
-
Mam sekundę jeszcze. Ale widzę że nie tylko mi idealne życie i zdjęcia wydawały się mało realne.... A już ten brzuch to było przegięcie na maksa(jesli któras faktycznie ma po ciąży taki brzuch to zwracam honor).
Gosiu(Żanetko?)bardzo bardzo nie fajnie się zachowałaś...jeszcze wczoraj pisałas mi-zeschizowanej matce - ile je "Twój" synek... Serio, miało Ci to pomóc? Psychiatra, psychoterapia i dobrze dobrane leki to to czego Ci trzeba, a nie forum dla ludzi z prawdziwymi problemami. Tak jak wszystkie Ci tu teraz piszemy, moglas tu dostać realne wsparcie od fantastycznych osób, a wybrałas drogę chorych urojeń. Jak mamy Ci teraz w cokolwiek uwierzyc? Moja ostatnia rada dla Ciebie :zajmij się porządnie sobą, swoim małżeństwem i swoją chorobą.megson91 lubi tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Kaga, dopiero teraz go odczytałam(taki mam zapłon🙄)
Ruda, ode mnie szacun że wytrzymałas tyle z tymi newsami... Ja to za prosta dziewucha jestem i bym aferę rozkręciła raz dwa. Naprawdę Cię podziwiam za trzymanie nerwów na wodzy.Kaga, megson91, Salome lubią tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
nick nieaktualnyRealne przedstawienie sytuacji być może pomogłoby Ci tak, że zyskalabys znajome, a później kto wie czy nie przyjaciółki, które wielokrotnie dawałyby Ci siłę, bo w większości przechodzą lub przechodziły to co Ty.
A tak, prysła banka cudownego życia, które było tak nierealne, że wielokrotnie czułyśmy się gorsze takiego nie mając. Gdybyśmy Cię znały realną, to każda z nas by Ci życzyła takiego życia jakie wykreowalas. A fotki tej dziewczyny? Dużo lepiej wyglądasz naturalna i prawdziwa.MissKathy92, megson91, joana, MilusińskaMilena lubią tę wiadomość
-
Myśle ze dziewczyny już wszystko napisały. Masakra, szok i niedowierzanie. Jednak podziwiam za wytrwałość i wodze fantazji. Dziwie się tez ze nie bałaś się kraść i rozpowszechniać czyichś zdjęć, takie rzeczy są karalne. Widzę ze kasz poważny problem ze sobą i dobrze radzę, weź się dziewczyno za siebie bo inaczej skończysz w psychiatryku (czego oczywiście ci nie życzę).
-
nick nieaktualny