Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
emdar wrote:No właśnie, Megson, jak u Was? Lepiej się czujesz? Jak Florka?
U nas tragedia z masakrą. Wczoraj wieczorem zaczęłam mieć regularne skurcze, podpięli mnie pod ktg, pisały się elegancko. Później przeszły w skurcze krzyżowe. Myślałam, że umrę przysięgam 🥺 zwiększyli mi 10x dawkę tego leku w pompie, dostałam ogromny zastrzyk z nospy na uspokojenie tego wszystkiego i hydroksyzynę na sen. Udało się wyciszyć akcję porodową na szczęście ale dalej balansujemy na granicy 🥺 rano odpięli mnie od pompy żebym mogła wziąć prysznic i po kwadransie powtórka z rozrywki chciała się zacząć 🥺 także leżę plackiem, najbliższe 2/3 dni mają być kluczowe, moje lekarz prowadzący powiedział, że na pewno do poniedziałku zostaje na oddziale 🥺06.2021 👼🏻 5 tc
08.2021 👼🏻 4 tc
8 cykl stymulowany
18.11 3-7 dc lametta 2x1 - 2x Gonadopeptyl Daily + 1x Ovitrelle 🍀
10 dpo betaHCG 8,8 mlU/ml 🍀progesteron 21,90 ng/ml 🍀
12 dpo betaHCG 37,0 mlU/ml 🍀 progesteron 30,30 ng/ml 🍀
16 dpo betaHCG 434,3 mlU/ml 🍀 progesteron 33,30 ng/ml 🍀
30.12 💜
29.11 Histeroskopia diagnostyczna w znieczuleniu ogólnym + biopsja endometrium + HSG
Macica i endometrium ok, jajowody drożne, niewielkie przekrwienie w okolicy ujścia lewego jajowodu, z którego został pobrany wycinek na badanie histopatologiczne.
Kierunek immunologia❔
PCOS i IO 🍬🍭
MTHFR hetero A1298C
-
haha ja bym chyba tez pogardziła Pasterniakiem, więc się nie dziwie Maksowi.
Emdar spoko, odpiszesz jak będziesz miała chwile nie ma sprawy. Jestem bardzo wdzieczna za kontakt do położnej. Ju z niedługo bede dzwonić
no i zgodzę się z dziewczynami, że Twój post Magda od czapy. Nie ogarniam, że chce Ci sie tak w ogóle łązić po obcych wątkach i się wtrącać bezsensownie. Nawet nie wiesz jak nam wszystkim było przykro jak się dowiedziałyśmy prawdy -_-
megson91, emdar lubią tę wiadomość
-
Iskierka piękne imię ❤️ ja dopisuje 😊
Why my też próbowaliśmy tego pasternaku i Amelka zareagowała podobnie jak Maksio 😂😂😂Iskierka87, Why.Not.Now lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Przywołuje Nade, Megson i Asię
Napiszcie kiedy Ignaś, Florka i Adaś mają wstępnie datę przyjścia na świat czyli poproszę o termin porodu to dopisze do listy 😊megson91 lubi tę wiadomość
-
Miss, tak, Julek punktualny jak siemasz! Podobno tylko 3 do 7% dzieci rodzi się idealnie w terminie, no i Julek się wstrzelił 😍
Milenka, o nawet nie wiesz jakby mi się przydała kawa z ciastem i babski ploty! Póki co to jak sytuacja się unormuje to z Nadą się ustawiamy na spacerek jakiś bo my prawie sąsiadki ☺️
Iskierka, cudne imię wybraliście dla małej❤️ Jak się czujesz w ogóle?
Megson, zaciskaj tam kochana mocno nogi i przemów Florce do małej główki żeby siedziała grzecznie w brzuchu u mamy jeszcze trochę. Przesyłam dużo siły 💜 Dawaj koniecznie znać co tam u Was.Iskierka87, megson91 lubią tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
nick nieaktualnyEmdar właśnie miałam pisać że Julek cudny bobas 🤩 Duży chłopak z niego już.
Dziękuję 😘 czuje się ogólnie dobrze tylko ostatnio miewam strasznie silne skurcze łydek że aż kilka dni boli. Zaczęłam brać magnez i mam nadzieję że pomoże. Poza tym u Anielki wszystko dobrze, zdrowo rośnie i na wtorkowej wizycie tydzień temu ważyła już 820 gram ☺️emdar, megson91 lubią tę wiadomość
-
Kochane bylam na wizycie i dlatego zniknelam..
Termin jest na 28.08.. zobaczymy jak wyjdzie..
Iskierko super, ze jestes i piekne imie 🥰
Emdar ale cudnak sliczny 🥰 do schrupania 🥰Iskierka87, emdar, MissKathy92 lubią tę wiadomość
Adaś
Pcos, 13cs, 3cs po poronieniu
06-08.2019 stymulacja cykli, 09.2019 poronienie samoistne 7tc.
-
MissKathy92 wrote:Przywołuje Nade, Megson i Asię
Napiszcie kiedy Ignaś, Florka i Adaś mają wstępnie datę przyjścia na świat czyli poproszę o termin porodu to dopisze do listy 😊
Miss 🙈 mamy umówione wstępnie CC na 10.08 🙈 ale jak widać Florka nie chce współpracować 🙈🙈🙈 TP na 18.08 🙈🙈🙈MissKathy92 lubi tę wiadomość
06.2021 👼🏻 5 tc
08.2021 👼🏻 4 tc
8 cykl stymulowany
18.11 3-7 dc lametta 2x1 - 2x Gonadopeptyl Daily + 1x Ovitrelle 🍀
10 dpo betaHCG 8,8 mlU/ml 🍀progesteron 21,90 ng/ml 🍀
12 dpo betaHCG 37,0 mlU/ml 🍀 progesteron 30,30 ng/ml 🍀
16 dpo betaHCG 434,3 mlU/ml 🍀 progesteron 33,30 ng/ml 🍀
30.12 💜
29.11 Histeroskopia diagnostyczna w znieczuleniu ogólnym + biopsja endometrium + HSG
Macica i endometrium ok, jajowody drożne, niewielkie przekrwienie w okolicy ujścia lewego jajowodu, z którego został pobrany wycinek na badanie histopatologiczne.
Kierunek immunologia❔
PCOS i IO 🍬🍭
MTHFR hetero A1298C
-
nick nieaktualny
-
Iskierka87 wrote:Joana dziękuję 😘 Może jeszcze tak wyjdzie że urodzimy w tym samym terminie 😃
Moze beda nowe forumowe bliźniaki 😁😁😁Iskierka87 lubi tę wiadomość
Adaś
-
Megson, Florka jeszcze będzie współpracująca, nic nie jest przesądzone. Mój Julek niby taki współpracujący bo urodził się idealnie w terminie, a czy teraz to się sprawdza to bym nie powiedziala 🤣🤣🤣
Iskierka, super że wszystko ok i że czujesz się dobrze. Życzę Ci dalszej bezproblemowej ciąży ❤️
Joana, a Ty jak się czujesz? Adaś daje Ci już po żebrach mocno?Iskierka87 lubi tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Why jeszcze nie próbowaliśmy, ale 3 sloiczki i tubka... Nie postarali się 😂 Filip jadł Pasternak z babydream i mu smakował 🙂
My byliśmy na spacerze i teraz śpi Ksieciunio. Mam nadzieję, że wstanie zaniedlugo, bo chce zobaczyć dzis Amerykę Ekspres 😁
Na netflixie jest fajna komedia Niewłaściwa Missy. Polecam!!!megson91 lubi tę wiadomość
01.11.2019 Filip ❤
27.01.2021 Mikołaj ❤ -
Siska, Kasztanek jeżeli traficie na ten wątek, proszę przeczytajcie dzisiejszy dzień od początku. Postów jest sporo, ale należy Wam się prawda.
Emdar, Iskierko proszę piszcie tu czasami. Emdar za Ciebie trzymam kciuki jako mamę (zwłaszcza że sama jestem KPI). Macierzyństwo nie jest łatwe, ale dasz sobie radę. Julek wybrał Ciebie na swoja mamę, więc wiedział co robi. 😘
Tobie Iskierko życzę spokojnej ciąży i porodu. Pisz tutaj jakby co. 😘
Ja może czytać jeszcze będę, ale nie chcę się już tutaj przynajmniej na razie udzielać. Coś się dla mnie skończyło tutaj. Jest to przykre, ale życie toczy się dalej. 💔Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2020, 18:22
Iskierka87, Lajni85, megson91, emdar lubią tę wiadomość
-
Emdar dzia, ze pytasz 🥰
Czuje sie oki, gdyby nie te ostatnie twardnienie macicy i bole podbrzusza. Zobaczymy co pokaze dzisiejszy posiew z pochwy. Oby bylo oki 😊
Adaś
-
nick nieaktualnyJoana kto wie 😃 hehe
Emdar 🤗
Kaga obiecuję że bd się udzielać 🤞🙂
Ja od zawsze bałam się najbardziej KP ze wszystkiego. Oczywiście chce karmić małą ale mam jakiś uraz na punkcie piersi/sutków. Nie cierpię jak są dotykane tj nawet mąż tego nie robi bo tego nie nawidze, ba sama staram się omijać jak tylko mogę a co już gdy mowa o KP normalnie przeraża mnie to. Jeszcze jak większość kobiet opisuje to czasami w traumatyczny sposób. Boję się tego czy podołam ale wiadomo że dla córci zrobię wszystko co w mojej mocy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2020, 18:32