Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyŻanetka93 wrote:Clariethin o co poszlo?
-
Clariethin wrote:A Bo w zdenerwowaniu na to wszystko aż musiałam sobie zapalić a rzuciłam palenie jak zaczęliśmy się starać i mąż mi jak dziecko ukrył fajki z wielką awantura a ja się wściekłam bo to wszystko z żalu że nawet zajście w ciążę mi nie wychodzi nie potrzebna awantura ale już udało się wstępnie to przegadać wzajemnie
Też często tak mam, że się winię o to, że nawet nie umiem zajść w ciążę także nie przejmuj się. Też się obrażam później i wyżywam... Bezsensu to wszystko... -
Clariethin a moze spojrz na to z tej strony tak, ze mezowi zależy. Wiesz ile na tym forum jest dziewczyn, które starają się przemowic partnerom do glowy, zeby rzucili palenie. Ciesz się, ze Twoj jest taki madry. Maz mojej przyjaciolki miał bardzo slabe wyniki nasienia przez fajki.
Nastepnym razem z żalu idz na spacer, zrob 20 przysiadow albo odreaguj złość w inny sposob. Taki który bedzie zdrowy i ktory rozladuje napiecie. Ja w tym cyklu wlasnie intenstywnymi treningami rozladowywalam stres. Wyszlo mi to na dobre.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2019, 11:18
Żanetka93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Natalia1906- wszystko co nie jest zdrowe zaniza wszelakie parametry wg. Mnie;) ale powiem Ci na przykladzie mojego faceta... palil cale zycie jak lokomtywa zwykle fajki, od 5 lat pali elektryka jak doslownie parowoz/ palenie fajek to bylo nic/ a jego wyniki!!! Mierzone dwukrotnie: jak to ginekolog powiedzial juz dawno tak dobrych nie widzial!!!! Ma wrecz idealne!!! Do tego ma nadwage, mega stresujacy tryb zycia, malo spi i ogolnie o siebie kompletnie nie dba... wiec naprawde ciezko powiedziec!!!!
-
nick nieaktualnyKaga wrote:Clariethin a moze spojrz na to z tej strony tak, ze mezowi zależy. Wiesz ile na tym forum jest dziewczyn, które starają się przemowic partnerom do glowy, zeby rzucili palenie. Ciesz się, ze Twoj jest taki madry. Maz mojej przyjaciolki miał bardzo slabe wyniki nasienia przez fajki.
Nastepnym razem z żalu idz na spacer, zrob 20 przysiadow albo odreaguj złość w inny sposob. Taki który bedzie zdrowy i ktory rozladuje napiecie. Ja w tym cyklu wlasnie intenstywnymi treningami rozladowywalam stres. Wyszlo mi to na dobre. -
nick nieaktualny
-
Kaga wrote:Lajni no koniecznie zasłużył!!!
Dziękuję Ag :* trudno. Krew odana, co ma być to będzie. Teraz nie mam juz na nic wplywu.
W końcu mam urodziny. I tak plus, że nie zapomniał :p także ten tego, robimy urodzinowego łobuziaka01.11.2019 Filip ❤
27.01.2021 Mikołaj ❤ -
Hej dziewczyny, jakaś dziwna dziś jestem
Nie mam totalnie na nic ochoty... Ciągle biegam do ubikacji... Jadłam właśnie mięso z ziemniaki i to był chyba błąd... Tak mnie mdli, że historia Co dziwne tylko od mięsa... Może przez to, że jestem dziś jakaś nerwowa totalnie bez powodu -
nick nieaktualny
-
Kaga wrote:Beta 5.02 o 15.30 257.5.
Beta 7.02 o 8.00 493.5
Gratulacje !!!
Wiedziałam ze będzie dobrze super !!!!Kaga lubi tę wiadomość
PCOS ??
Mutacje: MTHFR 677c-t hetero i PAI-1/4G hetero
Cienkie endometrium
Leki: euthyrox N25, miovelia, koenzym Q10, prenatal uno, Acid folicum, acard 75mg. -
Lajni85 wrote:Będzie dobrze
W końcu mam urodziny. I tak plus, że nie zapomniał :p także ten tego, robimy urodzinowego łobuziaka
Wszystkiego Najlepszego ! ) przede wszystkim upragnionych dwóch kresek !!
Który dzień cyklu u Ciebie ?Lajni85 lubi tę wiadomość
PCOS ??
Mutacje: MTHFR 677c-t hetero i PAI-1/4G hetero
Cienkie endometrium
Leki: euthyrox N25, miovelia, koenzym Q10, prenatal uno, Acid folicum, acard 75mg. -
Kaga gratulacje
Kaga lubi tę wiadomość
-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
- 05. 2019 usunięty polip trzonu macicy 2 cm
-03.2020 wizyta w klinice, wszystkie badania ok, drożności ok
-10.2020 wyniki męża nie są idealne ale lekarz twierdzi, że dobre
- 12.2020 laparoskopia, usunięta torbiel endometrialna , amh spadło do 0.896
-01.2020 start in-vitro ? -
nick nieaktualny
-
Alexandra88 wrote:Wszystkiego Najlepszego ! ) przede wszystkim upragnionych dwóch kresek !!
Który dzień cyklu u Ciebie ?01.11.2019 Filip ❤
27.01.2021 Mikołaj ❤