Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Animajka oczywiście że przesyłam wirtualnie wiruski :*
Lajni wszystkiego najlepszego kochana :* spełnienia tego najważniejszego marzenia :*
Kaga super wiadomości we wtorek idziesz do gina? Będzie już widać pecherzyk ciążowy
Meggs nieeeee jejku tak mi przykro...Kaga lubi tę wiadomość
-
Miss tak racja, wjeżdżam w Walentynki z dniami płodnymi Zobaczymy co będzie. Ostatnio, że męża nie ma to nic nie myślę o dzieciach i jest fajowo. A że teraz zbliża się czas, że będzie można się starać to już mi to jednak w głowie podświadomie siedzi. Staram się nie myśleć i nie stresować, pozwolić na zwykły bieg wydarzen ale już mi się ostatniej nocy coś o dzieciach śniło... Tak to już z nami jest.
Lajni, wszyatkiego najlepszego w dniu urodzin O ile pamiętam jesteśmy z jednego rocznika?
Niech spełnią się wszyatkie Twoje marzenia i niech Ci motywacji nie brakuje.. Wiesz, szczęściu trzeba pomóc
Kaga jeszcze raz gratuluję i życzę spokoju ducha. Spełnia się właśnie twoje marzenie. Milk it
Meggs bardzo mi przykro, trzymaj się kochana, czekamu na dalsze wieści!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2019, 17:11
Kaga lubi tę wiadomość
2019 zdrowy syn - ciąża naturalna
3 straty - puste jajo x 2 i dodatkowy x
02.23 - I IVF - 1 blastka z dodatkowym x
03.03.23 - cykl po stymulacji - ciąża naturalna
12 dpo beta 27mlU/mL
16 dpo beta 244 mlU/mL
18 dpo beta 747 mlU/mL
oby tym razem dobrze się skończyło -
Meggs wrote:Hej dziewczyny,
U mnie niestety koniec szczęścia po 48 h beta spada. Tak wiec chyba biochemiczna
Któraś z Was to przechodziła? Moze pomozecie co robic?01.11.2019 Filip ❤
27.01.2021 Mikołaj ❤ -
nick nieaktualnyMeggs wrote:Hej dziewczyny,
U mnie niestety koniec szczęścia po 48 h beta spada. Tak wiec chyba biochemiczna
Któraś z Was to przechodziła? Moze pomozecie co robic? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyANIMAJKA2 wrote:Hej dziewczyny
Podczytuję forum od niemalże roku, odzywam się po raz pierwszy.
Właśnie mija nam 13 cs.
Cykle przypadały na 28-32 dni, czyli w normie. Tylko teraźniejszy się wydłużył ;/ tak mnie to zaciekawiło, że w 26dc poszłam do ginekologa. W sumie to nic się nie dowiedziałam, bo uznał że nie ma do czego porównać obrazu i wydał opinie ze znakiem zapytania- prawy jajnik, ciałko żółte, endo trójlinijne. Dla mnie obraz usg jest kompletnie nieczytelny haha xD
https://naforum.zapodaj.net/61c752d773e1.jpg.html
I kazał mi zrobić tego dnia progesteron, więc poleciałam:
Progesteron 1,21ng/ml
FF 0,2-1,5
FL 1,7-27,0
Owulacja 0,8-3,0
...nadal byłam w kropce.
Powtórzyłam badanie w poniedziałek, niestety musiałam wybrać inne labo, więc 29dc sytuacja miała się tak:
Progesteron 7,01 [ng/ml]
FL 1,2-15,9
I trymestr 2,8-147,3
Zawsze od dnia owulacji, a czasami kilka dni przed miałam wrażliwe piersi... w tym cyklu kompletnie nic.
Jeżeli przyjdzie miesiączka mam się umówić na monitoring cyklu 12 dnia, dodatkowo zabrać wyniki męża (jak najszybciej będzie musiał się umówić na badanie).
Ręce opadają, ciągle o tym myślę, a wieści o kolejnych ciążach w rodzinie oraz wśród znajomych dodatkowo dołują
Aleee się rozpisałam xD
Mam tak samo jak widzę dzieci. Wszyscy na około mają albo są w ciąży A mi serce się kraja i zastanawiam się czy mi się kiedyś uda.. to dołujące -
nick nieaktualnyKaga wrote:Wie, wie. Zawsze myslalam, że kupie buciki. Wytrzymam. Zrobię niespodzianke. A ja z tym obsikanym testem polecialam.
Też bym poleciała pewnie z tym testem A znając mnie bym się przewróciła na zakręcie w pośpiechu he he
Trzymam kciuki:*Kaga lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lajni to owocnych starań
Ahhh dokładnie jak to możliwe ze nie planujesz i bach! Wpadka !Lajni85 lubi tę wiadomość
PCOS ??
Mutacje: MTHFR 677c-t hetero i PAI-1/4G hetero
Cienkie endometrium
Leki: euthyrox N25, miovelia, koenzym Q10, prenatal uno, Acid folicum, acard 75mg. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa udałam się do specjalisty chyba jakoś po ponad pół roku sprawdzić czy jest ok. Niektórzy przecinają. Też znam dziewczynę która ma już jedni maleństwo A teraz przeżywa i panikuje bo 3 miesiąc i nic nie wyszlo. Powiedziałam jej tylko że niech spojrzy na mnie, że co ja mam powiedzieć? Ja już 30 miesięcy nic