Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Lajni85 wrote:Jak widać z zachodzeniem u nas nie ma problemu...
Gratulacje
Trzymam kciuukiLajni85 lubi tę wiadomość
* IO
* Hashimoto
* Progesteron 💪
* Histeroskopia 05.2021
* Laparoskopia 02.2022 (nie tego człowiek się spodziewał)
* większość wyników w normie -
Lajni85 trzymam mocno kciuki zeby beta pięknie rosła !
Lajni85 lubi tę wiadomość
-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
- 05. 2019 usunięty polip trzonu macicy 2 cm
-03.2020 wizyta w klinice, wszystkie badania ok, drożności ok
-10.2020 wyniki męża nie są idealne ale lekarz twierdzi, że dobre
- 12.2020 laparoskopia, usunięta torbiel endometrialna , amh spadło do 0.896
-01.2020 start in-vitro ? -
Ag1988 wrote:To teraz pięknie beta będzie rosła i za 9 miesięcy będziecie jeździć z wózeczkiem! będzie dobrze! musi! Bon do H&M się przyda
Dziękuję Wam
W poniedziałek mam powtórzyć betę i chyba zrobie progesteron przy okazji...Salome, Ag1988 lubią tę wiadomość
01.11.2019 Filip ❤
27.01.2021 Mikołaj ❤ -
Kaga wrote:Dlaczego dopiero w poniedziałek? Lekarz Ci tak zlecił?
Ja to bym chyba nie wytrzymała i poleciała pojutrze01.11.2019 Filip ❤
27.01.2021 Mikołaj ❤ -
Oj doskonale Cię rozumiem. Kiedy dziś zobaczyłam plamienie to już też powiedziałam,że co mam być to będzie. Że nie pojadę drugi raz do szpitala w przeciągu pięciu dni. Na szczęście już przeszło, więc wydaje mi się że tym razem tak nabrudzila mi luteina dopochwowa. Na pewne rzeczy nie mamy wpływu. Ale liczę że tym razem będzie u Ciebie happy end :* :* trzymam kciuki
Jak widać zachodzenie to niestety nie wszytko. Może zrozumieją to osoby które robią gownoburze gdy kobieta w ciąży martwi się swoim stanem, bo przecież powinna skakać że szczescia mimo krwotoku.Lajni85 lubi tę wiadomość
-
Lajni gratki, czyli jest juz 4 ciąża lutowa ❤️
Mnie sie za to chyba @ rozkręca, na razie lekkie beżowe plamienie.. Cóż nowy cykl, nowe możliwościLajni85 lubi tę wiadomość
Starania od 06.2018
"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."
-
Kaga wrote:Hahaha ja ostatnio coś źle policzyłam. W styczniu trzy były a nie dwie :p
Phia witaj w szczęśliwym wątku
w styczniu trzy, w lutym dwie Plus Lajni teraz w lutym więc się wyrówna albo się zwiększy jeszcze do 4 w lutym -
MissKathy92 wrote:Jasne tak się Pani nie przedstawiła, aj nie ładnie nie ładnie
Ale przypomne
Aneczka skakaneczka* IO
* Hashimoto
* Progesteron 💪
* Histeroskopia 05.2021
* Laparoskopia 02.2022 (nie tego człowiek się spodziewał)
* większość wyników w normie -
Phia no toż ja nie pamiętam? tak tylko dla zasady napisałam haha
Lajni ja Ciebie zapisze na naszą szczęśliwą listę bo ja wierzę że Twoje maleństwo tym razem z Tobą zostanie
A tak ze spraw organizacyjnych: jeśli kogoś nie zapisałam na liście to proszę się przypomnieć albo jeśli coś zedytowac to też piszcie bo czasem nie wylapie pewnych rzeczyKaga, Lajni85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Phiczek wrote:to ja was powypycham ale na fioletowa stronke hah
Kaga lubi tę wiadomość