Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
W temacie odchudzania jadę do domu robić pizzę z resztek haha ale dodam trochę pełnoziarnistej maki, żeby była fit.
W temacie zębów, polecam mazowieckie centrum stomatologi jak któraś jest z okolic Warszawy. Można się umówić i za free wyrwana 8mki. Pewnie w innych miastach tez są podobne opcje.
Ze stomatologicznych problemów to mi się marzy wybielanie *_* -
Hahah nie uważam się za osobę grubą ale czasem czuje się taka ciężka, jeśli wiecie co mam na myśli a jak zajmę się ćwiczeniami to może głową mi trochę od tego wszystkiego odpocznie.. Choć jak znam siebie, po 2 dniach skończę przygodę ze sportemStarania od 06.2018
"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMi do cwiczen w domu bylo ciezko sie zmotywowac
A ze moj maz chodzi na silke to poszlam z nim pare razy
Urzekly mnie te sprzety
Dostalam w prezencie karnet wiec jeszcze bardziej sie zmotywowalam
Mi bardziej zalezalo na uksztaltowaniu cialka a w necie najwiecej filmikow jest raczej odchudzajacych...
A na silce mam odpowiednie sprzety i jest okej
Nie powiem pupke mam teraz okragla i lekko odstajaca do tego brzuch nabral fajnego kszatlu i biust a fajnie lydki mi sie wydluzyly;D
Ale jeszcze walcze o coraz lepsze efekty dalam sobie cel ze skoro brzuch nie chce sie okraglic to niech chociaz nabierze lekkiego kalofyferka i teraz nad tym pracuje;DMilusińskaMilena, Salome lubią tę wiadomość
-
U mnie dzisiaj dziewczyny wyniki 7dpo:
- progesteron 23,09 ng/mL (normy dla fazy lutealnej: 1,83-23,90 ; I trymestr: 11,00-44,30)
- estradiol 326,20 pg/ml (normy dla fazy lutealnej: 22,30-341,00 ; I trymestr: 154,00-3243,00)
Co myślicie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2019, 19:29
Esti lubi tę wiadomość
❤️Mikuś❤️ 17.01.2020
❤️Michaś❤️ 26.10.2021
❤️Nasz aniołek 🌈 [+] 8tc 02.01.2024❤️
❤️czekamy na nasz 4 cud❤️ -pęcherzyk 6,6mm (5w3d)
💉 Beta-hCG 18.06.2024 - 3157 mlU/ml
🔜 wizyta vol. 3 - 06.08.2024
🔜 badania prenatalne - 05.08.2024 -
Progesteron bardzo ładny.
A ja właśnie spralam z sb brud remontu
0.5kg mniej haha
Moje berło mnie upierdzieliło haha
Na pomocnika budowlanca się nadaje xD* IO
* Hashimoto
* Progesteron 💪
* Histeroskopia 05.2021
* Laparoskopia 02.2022 (nie tego człowiek się spodziewał)
* większość wyników w normie -
ABI90 wrote:Mattel, myślę że bardzo ładnie
Dziewczyny u mnie było endometrium 13.2mm i pęcherzyk 18.5 mam więc dostałam pregnyl i do roboty. Od dzisiaj mam nie brać metformaxu do @ jeśli przyjdzie...01.11.2019 Filip ❤
27.01.2021 Mikołaj ❤ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nada wrote:ABI tak, Warszawa. Ja mam wrażenie, ze niektórym jest tak łatwo zajść w ciąże. Ale tak jak pisałyście, nie zawsze wszystko się opowiada.
Witaj Nada ja również Warszawa
Co do ósemek to ja już nie mam żadnej - wszytskie wyrwane i nie było tak strasznie jak myślałam.
Kaga super wieści ))
Ag najważniejsze ze drożność wyszła dobrze )) teraz odpoczywaj
Żanetka Tobie również przyda się odpoczynek, nie forsuj się tak i pamiętaj o posiłkachKaga, nada, Ag1988, Żanetka93 lubią tę wiadomość
PCOS ??
Mutacje: MTHFR 677c-t hetero i PAI-1/4G hetero
Cienkie endometrium
Leki: euthyrox N25, miovelia, koenzym Q10, prenatal uno, Acid folicum, acard 75mg. -
Ja zaczelam brać metformine w połowie stycznia i bralam ja do pozytywnego testu a robiłam go dość późno, bo już beta była ponad 250 a wcześniej na to nie wpadlam. Ale co lekarz to inne zdanie
Abi a co z duphastonem? Zlecił Ci? Czy na razie uważa to za zbędne?Ag1988 lubi tę wiadomość
-
Mnie siłownia nudzi może jakbym miała trenera personalnego który by prowadził trening albo po prostu ogarniała te sprzęty to by było inaczej Jak na razie króluje u mnie vinyasa. Kiedyś chodziłam na dużo ćwiczeń a i tak byłam opuchnięta po lekach trochę przeszło.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2019, 21:24
-
nick nieaktualnyJa też nie czuję się gruba, ale taka właśnie za ciężka...
Może przez to,że zbiera mi się strasznie dużo wody ;/
Mój mąż odkąd go znam jest mega aktywny, trenuje boks i siłownia, ja się czułam przy nim totalnie źle bez żadnej aktywności....
Zaczęłam ćwiczyć, razem jeździliśmy an rowerze, biegaliśmy no i przyszedł czas moich zabiegów jeden, po drugim i koniec...
Ograniczona lub brak aktywności i pupa, koniec.
Trochę kg więcej i ciało mniej jędrne, ale od dwóch miesięcy działam, ale jeszcze ciężko.
Odstawiłam anty, powinnam dostać krwawienia, zawsze było jak w zegarku, a teraz czekam, czekam i nic. Coś mi się chyba poprzestawiało ;/
No ale jak to ? Przecież powinno być w porządku, bo jestem jeszcze na tabletkach placebo, zawsze krewienia było drugiego-trzeciego dnia, a dzisiaj już szósty. Chyba bez lekarza się nie obejdzie... a była niedawno, kazała odstawić i od 16 dc zacząć duphaston.
-
nick nieaktualny
-
Żanetka mam nadzieje ze wyniki będą dobre - daj znać
U mnie dzisiaj 36dc cyklu i jak @ nie było tak nie ma. Najgorsze to właśnie to czekanie żeby przyszła i żeby można było zacząć nowy cykl i nowe starania.PCOS ??
Mutacje: MTHFR 677c-t hetero i PAI-1/4G hetero
Cienkie endometrium
Leki: euthyrox N25, miovelia, koenzym Q10, prenatal uno, Acid folicum, acard 75mg.