Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
Stookrotka wrote:Ehh ... a ja wczoraj miałam w pracy jazdę (szef zrobił awanti dla zasady żeby zaznaczyć , że jest WAŻNY)
Jak ja bym chciała iść już na zwolnienie ciążowe i mieć wszystko w d....Ag1988, Stookrotka, blair. lubią tę wiadomość
❤️Mikuś❤️ 17.01.2020
❤️Michaś❤️ 26.10.2021
❤️Nasz aniołek 🌈 [+] 8tc 02.01.2024❤️
❤️czekamy na nasz 4 cud❤️ -pęcherzyk 6,6mm (5w3d)
💉 Beta-hCG 18.06.2024 - 3157 mlU/ml
🔜 wizyta vol. 3 - 06.08.2024
🔜 badania prenatalne - 05.08.2024 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyStookrotka wrote:Ehh ... a ja wczoraj miałam w pracy jazdę (szef zrobił awanti dla zasady żeby zaznaczyć , że jest WAŻNY)
Jak ja bym chciała iść już na zwolnienie ciążowe i mieć wszystko w d....
ojj to zupełnie jak ja Ale wiesz co ? ja to chyba zrobię jeszcze inaczej- trochę szaleństwo, ale chce zmienić prace, bo prawda jest taka, że nie wiadomo ile jeszcze będą trwały starania, a po co się męczyć
Witam się Dziewczyny z poranną kawką z domowego zacisza Dziś zasłużony odpoczynek po hsg.
Żanetka - kciuki za wyniki!
RudaMaruda25 kciuki za podwyżkę! Ja dostałam niedawno awans i podwyżkę ale i tak za mało heh.. więc dalej walczę o nową pracę!
Alexandra88 - a ten cykl masz bez szans?
Martek&M - to trzymam za to najmocniej kciuki! takim pracodawcom trzeba pokazać "środkowy palec" !!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2019, 08:44
Stookrotka, Alexandra88, blair., Żanetka93 lubią tę wiadomość
-
Jeju..
U mnie zaraz pyknie 8 rok w firmie a na l4 nie bylam ani razu.
Ale mysle powoli nad zmianą.
O 11 jade po moje firany i tapety xD
A pozniej po wyniki tarczycowe. Ciekawa jestem jakie bdWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2019, 08:42
* IO
* Hashimoto
* Progesteron 💪
* Histeroskopia 05.2021
* Laparoskopia 02.2022 (nie tego człowiek się spodziewał)
* większość wyników w normie -
nick nieaktualnyPhia niee robilam sama glukoze i morfologie - ze wzgledu na to wczorajsze zemdlenie
Dzis tez mam sie nijak ;(
Ostatnio robilam z insulina to mialam cukier 83 a insuline 5.7
Bardziej mi zalezy na morfologi bo dawno tego nie robilam a od pon mialam takie zawroty wczoraj zemdlalam aże dzis tez cos dziwnie w glowie mi...
Mam nadzieje ze zadna anemia czy cos
Mam nadzieje ze przepracowanie bo ciezki czas w pracy mialam w sensie ciagle w biegu brak czasu na jedzenie i tyle...
Oby
Ale plusy sytuacji - mam dzis wolne szef tak zazadzil
No jakiz kochany czasem potrafi byc czlowiekiem hehe
Takze dzis mam dzien pieczenia i gotowania zeby bezczynnie nie siedziec -
Łojery...
Ty masz wskaznik 1.17 czyli taka lekka IO...
A ja czemu myslalam ze taka chudzina ma duzo wyzszy.
A moze to cos innegoWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2019, 09:00
* IO
* Hashimoto
* Progesteron 💪
* Histeroskopia 05.2021
* Laparoskopia 02.2022 (nie tego człowiek się spodziewał)
* większość wyników w normie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ag - niestety ten cykl bez szans, pęcherzyk nie pękł wiec dostałam leki na jego wchłonięcie - w niedziele brałam ostatnia tabse, a @ nadal brak... ehh ...
a Twoje samopoczucie jak ? dobrze się czujesz po hsg ?
Ag1988 lubi tę wiadomość
PCOS ??
Mutacje: MTHFR 677c-t hetero i PAI-1/4G hetero
Cienkie endometrium
Leki: euthyrox N25, miovelia, koenzym Q10, prenatal uno, Acid folicum, acard 75mg. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAlexandra88 dziś bardzo dobre! siedzę sobie w domku odpoczywam, kupuję berberynę i morwę białą, a co tam! wspomogę się w gubieniu kilogramów, w końcu (chyba!) w kwietniu lecimy na urlop, to wypadałoby nogi trochę odchudzić na plażę reszta jak dla mnie jakoś obleci murzyńska dupa się wpisze w klimat
Alexandra88 lubi tę wiadomość
-
Ag to super, cieszę się ))
Najważniejsze to mieć cel, także powodzenia w gubieniu kilogramów fajnie ze sobie odpoczniecie na urlopiePCOS ??
Cienkie endometrium
Leki: euthyrox N25, miovelia, koenzym Q10, prenatal uno, Acid folicum, acard 75mg. -
nick nieaktualnyABI90 wrote:Tez mi się podobają te pościele ale dla rozmiaru XL nie ma tego wzoru który mi się podobał Jechać pojade bo piżamki męskie mają nie głupiej jakości a mężowi na wyjazd może bym kupiła. W domu to w domu ale tam by się przydała
No ja kupuje dwie te średnie, bo mamy dwie osobne koldry.
Ale inaczej się się nam nie dało spać.
Zerknę jutro przed pracą, jak taka typowa Grażyna z samego rana
No ja Lidla mam pod pracąWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2019, 09:40
-
nick nieaktualny
-
Abi u nas tak samo, tez śpimy pod jedna duża, ale lepiej jakby każdy miał swoją bo jest walka o kołdrę często
ABI90 lubi tę wiadomość
PCOS ??
Cienkie endometrium
Leki: euthyrox N25, miovelia, koenzym Q10, prenatal uno, Acid folicum, acard 75mg.