Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczyny! Jestem nowa i mam nadzieję że jakoś mnie przyjmiecie do swego grona z meze staramy się o pierwsze maleństwo od maja 2018 bez rezultatu. Teraz jestem 3 dzień na Duphastonie, który mam przepisany na 3 następne cykle. Jestem w 24 dniu cyklu(standardowo mam 27). u gin byłam bo miałam ostatnio krótsze cykle i krótkie 3/4 dniowe krwawienia. Mam pytanie w dniu jak byłam u gin(22dzien cyklu) zaczynal boleć mnie lekko brzuch jak na @ ale ona zapisała mi dupka i kazała wziasc odrazu(ostatnio @przyszla w 22dniu cyklu czyli 5dni wcześniej) teraz po 2dniach na leku dalej boli brzuch tak mnie cmi i ściągnie coś w jajnikach i od wczoraj wieczór przypeletal sie ból piersi który zazwyczaj miałam tydzień przed spodziewana @. Czy ten lek może powodowac te bóle? W końcu wzrasta progesteron w organizmie?czy może mogę mieć nadzieję że udało się w tym cyklu? Teraz jestem w 24 dniu cyklu i do soboty biorę 1 tab. 2razy dziennie. Testować będę pewnie w niedzielę lub sobotę.
Pozdrawiam!Lena12 -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny
Ja już zjadłam 2 i jeszcze ze 2 zjem
Witaj Lena12:)-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
- 05. 2019 usunięty polip trzonu macicy 2 cm
-03.2020 wizyta w klinice, wszystkie badania ok, drożności ok
-10.2020 wyniki męża nie są idealne ale lekarz twierdzi, że dobre
- 12.2020 laparoskopia, usunięta torbiel endometrialna , amh spadło do 0.896
-01.2020 start in-vitro ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyABI90 wrote:No dobra zjadłam drugiego... więcej na dzisiaj nie przewiduję, i spacer obowiązkowy Moje spacery ostatnio wynoszą 8 km, czekam już tylko na ładną pogodę i ruszam na rower
-
nick nieaktualnyNada chyba z auschana
Aaz dzis sie nie liczy
Co sie stanie jak zjemy dzis paczki?
Nic sie nie stanie hehe
Ale powiem Wam ze dziwne jak ktos to lubi codziennie
Ja dzis zjadlam i juz mnie przyslodzilo
Ale raz w roku to co innego
Takto ja wgl nie przepadam za drozdzowkami i tego typu wypiekami
Spalac tez nie bede
Sami sie spali hehe
Dzis dzien przerwy od silki bo wzielam sobie taki mocny trening i kurcze odczuwam kolana wiec trenerka kazala dychnac do poniedzialku zeby kontuzji nie bylo