Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
Żanetka a gdzie na siłkę chodzisz? Tam masz trenera personalnego?
U mnie dalej 0 pączków na liczniku2020-2022: 3 procedury -> 2 transfery -> 0 ciąż
16.12.2022 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • transfer zarodka po PGT (encorton, equoral, accofil, neoparin, acard, cyclogest, atosiban) - klapa
6.03.2023 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • przebadany zarodek (intralipid, immunoglobuliny - Bioven, clexane, aspirin cardio, utrogestan, estrofem, atosiban)
🍀7dpt - beta 67,67, prog 28,80
🍀9dpt - beta 196,70, prog 32,30
🍀14dpt - beta 1931, prog 43,40
🍀24dpt - beta 33812, prog 32,20, CRL 4,3mm i ♥️
🍀30dpt - CRL 8,6mm
🍀8+2 - CRL 1,72cm
🍀9+1 - CRL 2,71cm
🍀16.05 prenatalne - wszystko ideolo
🍀3.07 19+5 połówkowe 👍
-
Za to zjadłam frytki, też tłuste, więc liczy się2020-2022: 3 procedury -> 2 transfery -> 0 ciąż
16.12.2022 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • transfer zarodka po PGT (encorton, equoral, accofil, neoparin, acard, cyclogest, atosiban) - klapa
6.03.2023 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • przebadany zarodek (intralipid, immunoglobuliny - Bioven, clexane, aspirin cardio, utrogestan, estrofem, atosiban)
🍀7dpt - beta 67,67, prog 28,80
🍀9dpt - beta 196,70, prog 32,30
🍀14dpt - beta 1931, prog 43,40
🍀24dpt - beta 33812, prog 32,20, CRL 4,3mm i ♥️
🍀30dpt - CRL 8,6mm
🍀8+2 - CRL 1,72cm
🍀9+1 - CRL 2,71cm
🍀16.05 prenatalne - wszystko ideolo
🍀3.07 19+5 połówkowe 👍
-
nick nieaktualnyDo Platinium
Oglnie cwicze na zmiane cwiczenia.co dwa dni
Np jeden dzien silowe na masZynach
A nastepny trening sam czyli cos typu tabata
I tak na zmiane
Wszystko mam pod okiem trenera dobierane zeby uksztalowac cialo tak jak chce
Tera np robie lekki kaloryferek na brzuch
Moj maz osiagnal taki jak chcial czyli taki naturalny a seksi w ciagu 5 mscy
Zobaczymy ile zajmie to miWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2019, 15:16
Salome lubi tę wiadomość
-
Cześć kobiety życzę miłego popołudnia!
U mnie 2,5 pączka. Pysznie było, jeden z różą i 1,5 z pistacją.
Na tym koniec2019 zdrowy syn - ciąża naturalna
3 straty - puste jajo x 2 i dodatkowy x
02.23 - I IVF - 1 blastka z dodatkowym x
03.03.23 - cykl po stymulacji - ciąża naturalna
12 dpo beta 27mlU/mL
16 dpo beta 244 mlU/mL
18 dpo beta 747 mlU/mL
oby tym razem dobrze się skończyło -
nick nieaktualny
-
Ag1988 wrote:To bedzie czas zeby wdrożyć nowe działania!
Tak dokładnie ! Dobrze ze już przyszła i będzie można działać dalej
Pogoda dzisiaj słoneczna - szkoda tylko ze tak wieje nie mogę doczekać się już wiosnyPCOS ??
Mutacje: MTHFR 677c-t hetero i PAI-1/4G hetero
Cienkie endometrium
Leki: euthyrox N25, miovelia, koenzym Q10, prenatal uno, Acid folicum, acard 75mg. -
nick nieaktualny
-
Ja dziś 2 pączusie zjadłam w pracy
Dziewczyny a ja mam taki problem.. Po tej ciąży biochemicznej mój mąż prawie nie ma ochoty na przytulanie, nie wiem już sama co mam o tym myśleć i jak postępować.. Nie wiem czy to sprawka hormonów, braku witamin czy może załamania.. Miał zrobić badania żeby sprawdzić jakość spermy ale nie może się zebrać a ja też nie chce go naciskać..
A druga sprawa.. Chciałabym sobie zrobić badania bo mój gin sugeruje się wynikami które miałam robione prawie 5 lat temu.. Jakie badania warto zrobić oprócz tych podstawowych LH, FSH, TSH, Testosteron, Prolaktyna.. Co jeszcze? Poza tym zastanawiam się nad tym metformaxem.. Krzywą cukrową i insulinową miałam też robioną 5 lat temu i gin na tej podstawie kazał brać ten metformax.. W ogóle im bardziej o tym myślę tym bardziej glupieje i nie wiem co robić dalej..Starania od 06.2018
"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."
-
nick nieaktualnyAlexandra88 wrote:Tak dokładnie ! Dobrze ze już przyszła i będzie można działać dalej
Pogoda dzisiaj słoneczna - szkoda tylko ze tak wieje nie mogę doczekać się już wiosny -
Ag1988 wrote:Swietnie Cie rozumiem, miałam tak ostatnio, ze juz czekałam zeby tylko zrobic to hsg.. jaki masz plan na ten cykl?
Pamietam ze u Ciebie tez cykl się przedłużył. Mam wizytę u lekarza za 2 tygodnie, żeby podejrzeć czy niepekniety pęcherzyk się wchłonął i czy będzie nowy (mam nadzieje ze tak), wtedy dostanę zastzyk z pregnylu i będziemy działać z mężem przed wizyta będę chciała zrobić tsh i prolaktyne żeby zobaczyc czy są w normie.
U Ciebie jakie plany ? Będziecie działać w tym cyklu ?PCOS ??
Cienkie endometrium
Leki: euthyrox N25, miovelia, koenzym Q10, prenatal uno, Acid folicum, acard 75mg. -
nick nieaktualnyMiałam 44 dni cykl... pregnyl - tez miałam mi pięknie po nim pękają pecherzyki, wiec życzę tego i Tobie!!
W tym cyklu nic nie działamy... takze czekam na okres, pewnie znowu do tych 40 kilku dni.. a potem mam przyjść w połowie kolejnego cyklu i bede rozmawiać z lekarzem co dalej... oby cos wymyslil.. nie chce znowu clo... ale moze z innym lekiem sie uda.. -
nick nieaktualny
-
Ag1988 wrote:Miałam 44 dni cykl... pregnyl - tez miałam mi pięknie po nim pękają pecherzyki, wiec życzę tego i Tobie!!
W tym cyklu nic nie działamy... takze czekam na okres, pewnie znowu do tych 40 kilku dni.. a potem mam przyjść w połowie kolejnego cyklu i bede rozmawiać z lekarzem co dalej... oby cos wymyslil.. nie chce znowu clo... ale moze z innym lekiem sie uda..
Ja wcześniej miałam ovitrelle i pękały wiec mam nadzieje ze po pregnylu tez będą. Muszę jutro wykupić receptę na niego
Teraz liczę na to żeby w tym cyklu był ładny pęcherzyk !
Kochana ja życzę Tobie żeby ten okres przyszedł szybciej i żebyś mogła zacząć działania w nowym cykluPCOS ??
Cienkie endometrium
Byłam dzisiaj u ginekologa i tak jak mi pisałyście wcześniej, oczywiście tsh do zbicia, przepisał euthyrox 50, za 1,5 miesiące z wynikami do kontroli, aby zobaczyć czy działa. Kazał również przebadać się partnerowi. Po pierwszej wizycie jestem mega zadowolona. Bo poprzedni gin nic sobie z tego nie robił, olewał, twierdził, że jestem jeszcze bardzo młoda, nieregularne miesiączki nie są niczym dziwnym, - ,,niektóre tak mają".
Mam wykonać FSH,LH, E2, oraz oczywisice TSH, i dodatkowo mocz, morfologia, różyczka igG, toxo igG, igM, CMV igG, igM, Wit. D, i anty tg. Powiedział, że te drugie badania to już takie typowo przed ciążowe. Super mam nadzieje tylko, że mój narzeczony będzie miał wielu żołnierzy.
-
Stookrotka wrote:A ja mam dzisiaj doła ....właśnie z fb dowiedziałam się, że kolejne dwie koleżanki są w ciąży a ślub braly pod koniec roku ...
Idę na siłownie się trochę odłączyć.