Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2020, 12:31
Żanetka93 lubi tę wiadomość
Starania od 09.2018
1cs - 8tydz [*] zaśniad groniasty częściowy
1cs po poronieniu - cb
Klinika Gyncentrum
On:
Parametry poniżej normy.
Badania 04.20r. / 08.20r.
Morfologia: 1% / 3%
Fragmentacja DNA: 35 % /20%
Hba: 78 %
Kariotypy ok
21 cs 💚
18dpo - beta 989 mIU/ml
21dpo - beta 3312 mIU/ml
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyConceive super na sluz
Ja jako tako nie mam z nim porblemu teraz po wiesiolku az mnie zalewalo brzydko mowiac
Chodzilo nam raczej o jak najlepsze srodowisko dla plemnikow haha
Z doswiadczenia polecam aplilatory
Najpierw mielismy w tubce tez okej ale aplikator doglebnie ze tak powiem dostarcza ten zel
I mi np duzo bardziej spodobaly sie aplikatory -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAbi90 u nas też taka morfologia.. może faktycznie jak poprawicie nasienie Męża, to się uda! więc może warto jeszcze próbować i dać sobie czas. A wiadomo inseminacja tez jest opcją i invitro, ale może jeszcze się uda bez takich "wspomagaczy"
My walczymy cały czas o lepsze nasienie, od przyszłego cyklu też wracam do stymulacji. U mnie wyszły jajowody drożne, więc kto wie, może w ciągu tych 3 cykli stymulowanych, które można zrobić się uda -
Dziewczyny a naturalnie dokarmiacie mężów? My wciągamy ciagle orzechy brazylijskie. Podobno rybki trzeba jeść. W tej książkce co wysyłałam przeczytałam ze marchewka działa dobrze na śluz a kawa wypita 2h przed stosunkiem poprawia nasienie ciekawe czy to poprawę jakimiś badaniami?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2020, 11:47
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja 2 zawsze pracuje i moja majówka wczoraj poszła w siną dal...-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
- 05. 2019 usunięty polip trzonu macicy 2 cm
-03.2020 wizyta w klinice, wszystkie badania ok, drożności ok
-10.2020 wyniki męża nie są idealne ale lekarz twierdzi, że dobre
- 12.2020 laparoskopia, usunięta torbiel endometrialna , amh spadło do 0.896
-01.2020 start in-vitro ? -
nick nieaktualnynada wrote:Kurczę ja nawet nie wiem jakie to moje hsg ma być. Nic nie pytałam. W invimedzie za hsg 900 zł. Kurczę dzwoniłam i dzwoniłam i się nie mogłam dodzwonić na recepcje o wyniki. Posłałam im w końcu maila. Żeby dwa tygodnie na posiew czekać? To dużo jakoś
Dziewczyny a naturalnie dokarmiacie mężów? My wciągamy ciagle orzechy brazylijskie. Podobno rybki trzeba jeść. W tej książkce co wysyłałam przeczytałam ze marchewka działa dobrze na śluz a kawa wypita 2h przed stosunkiem poprawia nasienie ciekawe czy to poprawę jakimiś badaniami?