Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynada wrote:ABI Myślisz ze znieczulenie potrzebne? Podobno to badanie nie jest takie tragiczne. Invicta w Warszawie ale na Mokotowie wiec dla mnie mega daleko. No i lekarz się trafił słaby. Mój mąż się zapisał tam na badania, poszczęściło się nam bo były darmowe. Pierwsza wizyta tez była za darmo bo z medicover ale potem już się poczułam naciągana. Myślałaś o jakimś konkretnym lekarzu już?
W ogóle budowa domu - super! Kupujecie gotowy projekt czy sami coś projektujecie?
O ananasie nie słyszałam co on robi?
Przyjechały moje książki dzisiaj. Będę kucharzyc -
Żanetka podziwiam męża za wytrwałość i upór, na pewno w gu się uda. Grunt to się nie poddawać.
Ja znowu mam paskudny dzień, do południa koszmarnie bolał mnie żołądek i było mi niedobrze, później jaj już brzuch troche się uspokoił to dopadła mnie okropna niemoc że nawet mówić nie miałam siły. Teraz odpoczywam i rozważam czy wziąć jutro wolne..
Kaś, ja też 2 pracuje i zastanawiam się jak to rozwiązać i móc gdzieś jednak wyskoczyćŻanetka93 lubi tę wiadomość
Starania od 06.2018
"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."
-
nick nieaktualny
-
Milusińska u mnie nie opacji ze nie będę pracować bo później sie nie wyrobie...
Abi budowa domu super ja mam kilka projektów upatrzonych na archeton i tez jak już cos wybierzemy to damy u siebie na miejscu komus to co chcemy mieć i niech Nam dopasuje do działki.
Jeszcze mąż do mnie dzwonił, że noga go bardziej boli i nie wiem czy znów nie pojadę z Nim na sor...-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
- 05. 2019 usunięty polip trzonu macicy 2 cm
-03.2020 wizyta w klinice, wszystkie badania ok, drożności ok
-10.2020 wyniki męża nie są idealne ale lekarz twierdzi, że dobre
- 12.2020 laparoskopia, usunięta torbiel endometrialna , amh spadło do 0.896
-01.2020 start in-vitro ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynada wrote:A co się stało z pokrzywa?
Kaś pokaz jakieś
https://www.archon.pl/projekty-domow/projekt-dom-w-topinamburach-g2a-m1d3227975eacb My kiedyś dużo myśleliśmy o tym ale teraz chyba bardziej skłaniam się ku mieszkaniu w Warszawie, jestem mieszczuchem :p -
nick nieaktualnynada wrote:O niee, pechowo ja całkiem lubię pokrzywę czasem wypić. Z ziolek pijem regularnie koper włoski i miętę. A tak to herbatki jakieś
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
https://m.projekty.muratordom.pl//projekt_cichy-zagajnik,2738,0,0.htm
W domu mam więcej w zakładkach na komputerze.
A mój mąż źle stanął i ma złamanie 5 kości śródstopia i 5 tygodni w gipsie się zapowiada. Wczoraj stwierdziłam, że jak tylko gips mu ściągną to ja wyjeżdżam do spa na cały weekend!-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
- 05. 2019 usunięty polip trzonu macicy 2 cm
-03.2020 wizyta w klinice, wszystkie badania ok, drożności ok
-10.2020 wyniki męża nie są idealne ale lekarz twierdzi, że dobre
- 12.2020 laparoskopia, usunięta torbiel endometrialna , amh spadło do 0.896
-01.2020 start in-vitro ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny