X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
Odpowiedz

Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku

Oceń ten wątek:
  • nada Autorytet

Wysłany: 19 marca 2019, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej!
    Kaś o matko, myślałam, ze jakieś narty albo coś. Człowiek musi ciagle patrzeć pod nogi jednak.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2020, 11:48

PplPp1.png
  • nada Autorytet

Wysłany: 19 marca 2019, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szaleje na promce w rosmanie :D kupilyscie sobie coś?

PplPp1.png
  • MilusińskaMilena Autorytet

Wysłany: 19 marca 2019, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taa też miałam do tego cyklu podejść na luzie i tak jak przypuszczalam, im bliżej terminu @ tym bardziej schizuje..

Ja dziś wzięłam wolne w pracy po wczorajszym osłabieniu. Dziś na szczęście czuję się świetnie więc to może spadek ciśnienia albo jakiś wirus. Choć to juz drugi raz w ciągu kilku dni..

Też marzyłam o własnym domku i budowie, ale po śmierci teścia przeprowadziliśmy się do teściowej i wyremontiwalismy piętro. Póki co teściowa nie jest najgorsza (choć czasem irytuje) i się dogadujemy. A dzisiaj mnie pyta :"a może ty w ciąży jesteś dlatego tak ostatnio źle się czujesz?" myślę sobie "taa na pewno.. " :-D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2019, 10:08

Starania od 06.2018

"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."

atdc9vvj2aass4hn.png
  • nada Autorytet

Wysłany: 19 marca 2019, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piętro spoko, a macie wspólna kuchnie?

PplPp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2019, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co tam w rossmanie za szalenstwo? ;D

Wysłany: 19 marca 2019, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie, powiedziałam mężowi że nie wprowadzę się dopóki nie będę miała swojej kuchni i łazienki - i właśnie te pomieszczenia remontowalismy najpierw.. Choć obiady zwykle gotujemy wspólnie.. Póki co się dogadujemy :-)

Starania od 06.2018

"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."

atdc9vvj2aass4hn.png
  • nada Autorytet

Wysłany: 19 marca 2019, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to jak oddzielne mieszkania. To bardzo spoko. Myśle ze najgorzej właśnie się kuchnia i łazienka dzielić.
    A jest ta promocja 2+2 i robię zapas szamponów i odzywek, wzięłam tez olejek. Ogólnie zawyżone ceny tych produktów, ale sumując w tej promce i tak się opłaca.

PplPp1.png

Wysłany: 19 marca 2019, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli chodzi o maskę do włosów to bardzo polecam Serical : Crema al late. W takim litrowy jakby sloju z niebieską etykietą. Można dostać ją w hebe. I kosztuje jakieś 13zl za litr

Starania od 06.2018

atdc9vvj2aass4hn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2019, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja bym sie chciala ogranoczyc w zakupach caly czas mnie korci zeby tu cos kupic tam cos kupic no wiecie... i przy jamniej kosmetykow juz dawnooo nie kupowalam za to ciuchy buty korca:( jakie macie sposoby a zawsze a to spodnie sie przetrza albo bluzki nie ma kurcze a mamy inne wydatki...

Wysłany: 19 marca 2019, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moją słabością są kosmetyki, zwłaszcza kolorówka, uwielbiam bawić się makijażem i jakieś piękne, mieniące pigmenty do oczu to dla mnie bajka ❤️ teraz choruje na paletę cieni hudy za 300zl i próbuję o niej zapomnieć ale śni mi się po nocach.. taka sroka jestem :-D

Za to ciuchów nie nawidze kupować bo nie cierpię ich mierzyć

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2019, 11:36

Starania od 06.2018

atdc9vvj2aass4hn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2019, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MilusińskaMilena wrote:
    Moją słabością są kosmetyki, zwłaszcza kolorówka, uwielbiam bawić się makijażem i jakieś piękne, mieniące pigmenty do oczu to dla mnie bajka ❤️ teraz choruje na paletę cieni hudy za 300zl i próbuję o niej zapomnieć ale śni mi się po nocach.. taka sroka jestem :-D

Za to ciuchów nie nawidze kupować bo nie cierpię ich mierzyć
    Ja mam duzo takich slabosci ale musze sie ograniczac bo cala kase moglabym przewalic :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2019, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja uwielbiam szminki bluszczyki itp
    Na tym punkcie mam hopla ;D
    Juz tyle tego mam a nadal donosze ;P

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2019, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Te promocje sa najgorsze pamoetam jak bya w Rosmanie 50% ile ja wtedy szminek wariatka nakupowalam jesli chodzi o szminki to dla mnie mogloby ich nie byc najwazniejszym dla mnie kosmetykiem jest tusz podklad puder i bronzer oraz roz wiecej nie trzeba ;)

Salome lubi tę wiadomość

Wysłany: 19 marca 2019, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dlatego ja kupuję teraz w drogeriach internetowych, mam pewność że produkt nie był macany przez jakąś paniusie, większy wybór i ceny cały rok jak na promocji w rossku. Choć też staram się ograniczać.. mam już chyba z 10 podkładów na różne okazje, nie wspominając już o pigmentach i różnych takich :-D wizażystka by się nie powstydzila chyba :-D

Ja mam takie dni gdzie mogę użyć tylko tuszu do rzęs i kredki do brwi, a czasem cały makijaż zrobię od podkładu, makijaż oka aż po konturowanie :-D

Starania od 06.2018

atdc9vvj2aass4hn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2019, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wlasnie uwielbiam ;)

Na codzien zawsze mam bardzo delikatny mekup

Krem Cc troche rozu delikatnego i tusz

Ale usta zawsze musze miec podmalowe i lubie takie mocniejsze akcenty;)

Np fuksjowe ;)

Jak gdzies wychodzimy wtedy nakladam mocniejszy make up jakis puder bronzer lubie tez wtedy oko podmalowac jakims cieniem ;)

Na codzien lubie jak najwiecej naturalnosci ale za to usta zawsze pomalowane heh

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2019, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie moj maz tez uwaza ze naturalnie sie wuglada najlepiej dlatego przestalam kupowac ale najlepsze jest to ze tych produktow nie umiem wykonczyc :D chorowalam na szminki na cienie na lakiery a teraz dlugoo nicza to spodnie i buty okropnie niszcze chcialabym jakies porzadne spodnie bo te co mam zaraz w kroku sa przetarte :/

Dlugoo mi to zajelo zanim zrozumialam ze 5 szamponow odzywek nie potrzebuje :D bo nawet tej 1 nie umiem wykonczyc :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2019, 12:32

• nada Autorytet

Wysłany: 19 marca 2019, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez nie lubię ciuchów mierzyć, najczęściej kupuje online. Z roska tez online robię zamówienie zawsze. No i zgadzam się z tymi macanymi produktami. Ja wyciągam z szuflad na przypale :p jak już muszę.

PplPp1.png

Wysłany: 19 marca 2019, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahah dobre podejście, choć na promocjach czasem w ogóle ciężko się do szafy dopchać :-D

Starania od 06.2018

atdc9vvj2aass4hn.png
  • ABI90 Autorytet

Wysłany: 19 marca 2019, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2020, 14:28

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2019, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ogolnie wole teraz przymierzac rzeczy bo na przyklad cos moze sie okazac za male i juz w te wysylki nie chce mi sie bawic... ale mam wyrzuty sumienia zjadlam torcik w pracy kurcze zawszw czyms skusza :/

‹‹ 230 231 232 233 234 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ