Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
Taa też miałam do tego cyklu podejść na luzie i tak jak przypuszczalam, im bliżej terminu @ tym bardziej schizuje..
Ja dziś wzięłam wolne w pracy po wczorajszym osłabieniu. Dziś na szczęście czuję się świetnie więc to może spadek ciśnienia albo jakiś wirus. Choć to juz drugi raz w ciągu kilku dni..
Też marzyłam o własnym domku i budowie, ale po śmierci teścia przeprowadziliśmy się do teściowej i wyremontiwalismy piętro. Póki co teściowa nie jest najgorsza (choć czasem irytuje) i się dogadujemy. A dzisiaj mnie pyta :"a może ty w ciąży jesteś dlatego tak ostatnio źle się czujesz?" myślę sobie "taa na pewno.. "
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2019, 10:08
Starania od 06.2018
"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."
-
nick nieaktualny
-
Nie, powiedziałam mężowi że nie wprowadzę się dopóki nie będę miała swojej kuchni i łazienki - i właśnie te pomieszczenia remontowalismy najpierw.. Choć obiady zwykle gotujemy wspólnie.. Póki co się dogadujemyStarania od 06.2018
"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."
-
No to jak oddzielne mieszkania. To bardzo spoko. Myśle ze najgorzej właśnie się kuchnia i łazienka dzielić.
A jest ta promocja 2+2 i robię zapas szamponów i odzywek, wzięłam tez olejek. Ogólnie zawyżone ceny tych produktów, ale sumując w tej promce i tak się opłaca. -
Jeśli chodzi o maskę do włosów to bardzo polecam Serical : Crema al late. W takim litrowy jakby sloju z niebieską etykietą. Można dostać ją w hebe. I kosztuje jakieś 13zl za litrStarania od 06.2018
-
nick nieaktualnyA ja bym sie chciala ogranoczyc w zakupach caly czas mnie korci zeby tu cos kupic tam cos kupic no wiecie... i przy jamniej kosmetykow juz dawnooo nie kupowalam za to ciuchy buty korca:( jakie macie sposoby a zawsze a to spodnie sie przetrza albo bluzki nie ma kurcze a mamy inne wydatki...
-
Moją słabością są kosmetyki, zwłaszcza kolorówka, uwielbiam bawić się makijażem i jakieś piękne, mieniące pigmenty do oczu to dla mnie bajka ❤️ teraz choruje na paletę cieni hudy za 300zl i próbuję o niej zapomnieć ale śni mi się po nocach.. taka sroka jestem
Za to ciuchów nie nawidze kupować bo nie cierpię ich mierzyćWiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2019, 11:36
Starania od 06.2018
-
nick nieaktualnyMilusińskaMilena wrote:Moją słabością są kosmetyki, zwłaszcza kolorówka, uwielbiam bawić się makijażem i jakieś piękne, mieniące pigmenty do oczu to dla mnie bajka ❤️ teraz choruje na paletę cieni hudy za 300zl i próbuję o niej zapomnieć ale śni mi się po nocach.. taka sroka jestem
Za to ciuchów nie nawidze kupować bo nie cierpię ich mierzyć -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTe promocje sa najgorsze pamoetam jak bya w Rosmanie 50% ile ja wtedy szminek wariatka nakupowalam jesli chodzi o szminki to dla mnie mogloby ich nie byc najwazniejszym dla mnie kosmetykiem jest tusz podklad puder i bronzer oraz roz wiecej nie trzeba
Salome lubi tę wiadomość
-
Dlatego ja kupuję teraz w drogeriach internetowych, mam pewność że produkt nie był macany przez jakąś paniusie, większy wybór i ceny cały rok jak na promocji w rossku. Choć też staram się ograniczać.. mam już chyba z 10 podkładów na różne okazje, nie wspominając już o pigmentach i różnych takich wizażystka by się nie powstydzila chyba
Ja mam takie dni gdzie mogę użyć tylko tuszu do rzęs i kredki do brwi, a czasem cały makijaż zrobię od podkładu, makijaż oka aż po konturowanieStarania od 06.2018
-
nick nieaktualnyJa wlasnie uwielbiam
Na codzien zawsze mam bardzo delikatny mekup
Krem Cc troche rozu delikatnego i tusz
Ale usta zawsze musze miec podmalowe i lubie takie mocniejsze akcenty;)
Np fuksjowe
Jak gdzies wychodzimy wtedy nakladam mocniejszy make up jakis puder bronzer lubie tez wtedy oko podmalowac jakims cieniem
Na codzien lubie jak najwiecej naturalnosci ale za to usta zawsze pomalowane heh -
nick nieaktualnyWlasnie moj maz tez uwaza ze naturalnie sie wuglada najlepiej dlatego przestalam kupowac ale najlepsze jest to ze tych produktow nie umiem wykonczyc chorowalam na szminki na cienie na lakiery a teraz dlugoo nicza to spodnie i buty okropnie niszcze chcialabym jakies porzadne spodnie bo te co mam zaraz w kroku sa przetarte
Dlugoo mi to zajelo zanim zrozumialam ze 5 szamponow odzywek nie potrzebuje bo nawet tej 1 nie umiem wykonczycWiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2019, 12:32
-
nick nieaktualny