X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
Odpowiedz

Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2019, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poczytałam, ogarnęłam!
    Dziękuję dziewczyny ❤

• nada Autorytet

Wysłany: 31 marca 2019, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2020, 11:57

PplPp1.png
  • PJUR Przyjaciółka

Wysłany: 31 marca 2019, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bezy są super. A najlepsza w Cukierni Sowa tort dacquoise moje słodkie przekleństwo 😊 w poście postanowiłam nie kupować jej i póki co mi się udaje 👍 my też zrobiliśmy sobie weekend w Warszawie. Trochę zakupów, trochę towarzyski. Nic nie kupiłam 😭 tłumy w galeriach potężne, kolejki do przymierzalni, kolejki żeby wejść do sklepu (new balance w Annopolu)... Dobrze, że mąż dwie pary butów kupił sobie ;-) w każdym razie więcej nie jedziemy w weekend na zakupy do Warszawy... Chyba, że np w piątek w ciągu dnia. Dobrze, że towarzysko i gastronomicznej super spędziliśmy ten czas 😁
    Mam nadzieję, że Wam też weekend upłynął miło, i zmiana czasu nie straszna ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2019, 21:35

32 lat, 16 cs z obserwacją

Koniec z obserwacją, dwie procedury za nami, bez transferów.

b888f19021340e1872b623c974540a38.png
  • Kaś28 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2019, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wczoraj byłam kierowcą i dziś też bo jako jedyna mogłam prowadzic, ale za to kupiłam bluzkę i adidasy 😁

-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
    - 05. 2019 usunięty polip trzonu macicy 2 cm
    -03.2020 wizyta w klinice, wszystkie badania ok, drożności ok
    -10.2020 wyniki męża nie są idealne ale lekarz twierdzi, że dobre
    - 12.2020 laparoskopia, usunięta torbiel endometrialna , amh spadło do 0.896
    -01.2020 start in-vitro ?
  • nada Autorytet

Wysłany: 31 marca 2019, 23:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O nie jadłam nigdy bezy w sowie, muszę spróbować. ja z bez kiedyś bardzo lubiłam tą w Nero. Ale cóż, trochę mi ja obrzydziły wakacyjne historie z salmonellą w kawiarniach.

Annopol w weekend to szaleństwo :D Nie wiem jak wy ale ja najwiecej ciuchów zamawiam online. Tzn fajnie czasami pójść coś przymierzyć, ale zwykle i tak zamawiam.

PplPp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2019, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie widze ze u Was pelen relaks na mnie strasznie zadzialala zmiana czasu bo musialam isc do pracy i cala noc sie budzilam nie wiedzialam.ktora godzina i stres ze cos zawale...
    Na szczescie ciezki jest 1 dzien mi calkiem to odpowiada zwby tego czasu jednak nie zmieniac jak nie pracowalam w weekendy nie bylo dla mnie roznicy ale teraz ma i to straszne :/
    W tym roku duzo zmian mnie czeka bede zmieniac prace po urlopie i jest jakis stresik z tym zwiazany, jakos bardziej wierze ze zmienie prace niz zajde w ciaze . Apropo moj maz mial ochore dzisiaj na przytulasy a ja jak totalne warzywo nie mialam rano na nic sily czuje sie jakby ktos cala noc mnie bil tez tak macie??? Cisnienie niskie zazwyczaj 80/50 jak zyc...

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2019, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja witam poniedzialeczek 22 cs ;)

• nada Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2019, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Żanetka, przykro mi :( trzymam kciuki za kolejny cykl.

PplPp1.png
  • MilusińskaMilena Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2019, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żanetka powodzenia w nowym cyklu 🙂

Ja dziś zadzwoniłam do tej poradni i umówiłam nas na 11 kwietnia na pierwszą wizytę, kolejne będziemy umawiać indywidualnie. Zobaczymy co z tego wyniknie.

nada lubi tę wiadomość

Starania od 06.2018

"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."

atdc9vvj2aass4hn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2019, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No walczymy o poprawe plemniczkow heh ;)

Przyjemna pogoda sie zaczyna az chce sie funkcjonowac ;)
    Dzis mam relax popoludniowy u kosmetyczki ide na rzeeki ;)
    A pozniej zakupki ;)

• nada Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2019, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a co z tym badaniem kolejnym? Robicie?

PplPp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2019, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zanetka93 przykro mi dobrze ze idziesz do kosmetyczki oderwiesz sie od tego. Ja caly dzien w papierach porzadki ehh .. jeszcze kompa i telefon musze uporzadkowac.

Dziewczyny pisala prawd Aga o tym ze pracuje w kadrach mam pytanie jesli zloze wypowiedzenie a mam umowe na czas nieokreslony od 2016 roku natomiast pracuje od 2014 w tej firmie czy ten okres jest 3 miesieczny czy za porozumi3niem mozna skrocic do 2 tyg ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2019, 11:36

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2019, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nada tak w sobote powatrzanie badanie w a przyszlym tyg lekarz ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2019, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja właśnie wrociłam z mężem od lekarza, będzie żył :D
    Zaczął się już nawet trochę ruszać, nie jest z nim tak źle jak mi się wydawało, bo wczoraj wieczorem już go naszło na ❤. Ale po tych zastrzykach chyba go trochę puszczają te skurcze i tylko boli przy gwałtownych ruchach.
    Ja się dogadałam wi pracy i do środy nam wypisany urlop, później to się okaże!

Za niedługo chyba będę mieć dni płodne, niech mi on przez te kilka dni wyzdrowieje !!!

• nada Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2019, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    biedny ten Twój mąż :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2020, 11:57

PplPp1.png
  • Kaś28 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2019, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samosiowa jeśli dogadasz się z pracodawcą i będziesz to mieć na piśmie to może skrócić Ci okres wypowiedzenia ale warunek jest mieć to na piśmie.

A mnie dziś brzuch boli i w sumie nie mam żadnych objawów dni płodnych...

Samosiowa staraczka lubi tę wiadomość

-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
    - 05. 2019 usunięty polip trzonu macicy 2 cm
    -03.2020 wizyta w klinice, wszystkie badania ok, drożności ok
    -10.2020 wyniki męża nie są idealne ale lekarz twierdzi, że dobre
    - 12.2020 laparoskopia, usunięta torbiel endometrialna , amh spadło do 0.896
    -01.2020 start in-vitro ?
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2019, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nada mysle ze jest jeszcze opcja laparoskopii niektorzy xalecaja inni nie same Hsg moze Ci przechac niedrozne jajowody.

Kaś28 dziekuje Ci bardzo mam nadzieje ze szef pojdzie mi na reke w tym temacie

Boje sie zmiany pracy ale czuje ze w swojej stoje w miejscu i juz nie pojde do gory a czasami mam qrazenie ze ide w dol...

• MilusińskaMilena Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2019, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a ja odbiegne od tematu. Pytanie do tych z Was które stosują /stosowały zioła o. Sroki. Dziś przyszły mi te zioła i zastanawiam się czy dodawać niepokalanek, bo ponoć obniża prolaktyne a tą mam w normie. A druga rzecz to to że zioła zawierają dziurawiec, a ja biorę duphaston i ponoć nie powinno się tego łączyć. Może pić te zioła tylko do owulacji a potem odstawiać?

Starania od 06.2018

"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."

atdc9vvj2aass4hn.png
  • ABI90 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2019, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2020, 14:35

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2019, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem czy Wam tu pisalam ale ja ziola pilam i zrobilsm blsd bo jestem alergikiem i pokrzywy nie moge puchnie mi gardlo i przeviwciala wzrastaja takze moje wyladowaly w koszu nie powinno sie laczyc ziol ze sterydami ale o duphastonie nie slyszalam

‹‹ 249 250 251 252 253 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ