Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Prasowaniem !
Własnie się zabieram za to...
A właśnie dziewczyny... tak nadrabiam skrupulatnie Wasze wpisy i mówiłyście o badaniu nasienia. Ja dostałam na sierpień skierowanie do Poznania na ul. Polną i tak się zastanawiam, bo jak na razie mówi się o moich badaniach a nic jak na razie nie wspomniano o badaniu nasienia. Jak rozmawiałam z moją gin to mówiła, że dopiero po badaniach w Poznaniu będziemy o tym myśleć...
Czy jakoś wcześniej można dostać skierowanie na badanie dla mężulka na nasienie? Bo nie wiem w sumie jak to wygląda.
-
nick nieaktualnyAguska haha dobre, ja akurat bardzo rzadko prasuję więc muszę wymyślić coś innego
My ogólnie b. nasienia robimy prywatnie albo jak lekarz zaleci ale mój chodzi do urologa i ten jak trzeba to mu zleca te badanie u siebie więc wtedy bez skierowania i na nfz -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa chodzilam na zumbe ale wkurzalo mnie w niej to ze nie moglam regularnie chodzic i babeczka dokladala kroki gdy mnie nie bylo przyszlam za tydzien i zupelnie nowy uklad i mnie to meczylo dlatego najlepiej kocham uwielbiam tabate badz trampoliny znacznie wiecej endorfin po tych cwiczeniach mam ale trampoliny nr 1 dla mnie ❤ zamierzam.latem.chodzic do takiego goscia na firness na swiezym powietrzu jesli pogoda dopisze
Kupilam
Okulary przeciwsloneczne
Spodnie
Skarpetki
Kapielowki dla.meza to tyle ale mialam ochote na wiecej i wiecejWiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2019, 20:02
nada lubi tę wiadomość
-
To ja dorzuce do "odwracaczy uwagi od myslenia" dobre filmy lub seriale i pieczenie - wlasnie upieklam sobie muffinki na jutrzejsze urodziny 😄 prawdopodobnie dostane jutro @ wiec chociaz się muffinkami pociesze 😉
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2019, 20:10
Iskierka87, MilusińskaMilena, nada lubią tę wiadomość
Starania od sierpnia 2018
Obecnie 15 cs
Czekamy... 💜 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFraagola to jutro ja Ci urodzinową muffinkę podsunę a piec bardzo lubię ale ostatnio jakoś mi się nie chciało, bo od teściowej sporo przywieźliśmy a @ to jak zwykle w najbardziej nieodpowiednim momencie przyłazi ech... No chyba że jutro nie przyjdzie do Ciebie
Fraagola lubi tę wiadomość
-
My jak zglosiliśmy się do poradni leczenia niepłodności to dostaliśmy od razu skierowania na badania. Mąż miał badanie nasienia + podstawowe hormony, ja profil hormonów w cyklu + amh. Do tego mam usg po każdym badaniu krwi. W tym cyklu więc czeka mnie 3x usg 😑
Dziewczyny też uwielbiam zakupy, zwłaszcza te kosmetyczne. Pod tym względem mam mentalność milionerki 😂Starania od 06.2018
"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOjk tabata jest ciezka sa to cwiczenia powtarzajace oo zanetka to dobrze sformuowala u nas to wyglada tak ze na zajeciach trampolin wiekszosc czasu spedzamy wlasnie na trampolinach ale jest tez tabata i inne cwiczenia pod koniec zajec i to one mi w kosc daja. Trampoliny kurcze ja sie nie zastanawialam czy dam czy nie dam mowilam sobie ze dam a jak sie zle poczuje to najwyzej skroce zajecia. Moja rada przed zajeciami zalicz kibelek nie raz mnie to zgubilo z boku to wygladalo smiesznie ale dla mmie nie bylo jak musialam wyjsc oproznic vo nie co i wrocic po prostu perystaltyka jelit pracuje szybko
Ja upieklam jablecznik byl uwaga jeden dzien wszyscy sie dorwali a jesienia jabka przesmazalam do sloikow wiec byl mega szybki...Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2019, 21:43
-
Tabata!!! Uwielbiam!! Tak samo jak zumbę i treningi interwałowe - można się spocić, zmęczyc i czuć po tym bardzo dobrze 😁😁 naszykowalam już rower na ten sezon ale czekam za pogoda bo jakoś przy obecnej pogodzie ciężko wyjechać na kilkadziesiąt km.
Zakupy.. to słowo w moim powoduje alergie 😆😆 chociaż ostatnio w pracy koleżanki opowiadały co to one nie kupiły, bluzki, sukienki, buciki ... A ja kupiłam łopatę 😁 przyda się przy budowie domku. ☺️
Dziękuję za wszelkie Wasze odpowiedzi!Iskierka87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Samosiowa znam to 😂 kilkudniowy wyjazd a pakuję się jakbym wyjeżdżała na miesiąc. Mąż zawsze się ze mnie śmieje po co pakuję te wszystkie rzeczy a potem przyznaje mi rację bo jednak się przydało 😁 obyście przywieźli nam trochę słonka do Polski 🙂Starania od 06.2018
"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoj maz mi w tym roku zrobil liste no i sie zmiescilam dolozylam sw9je i juz sie nie zmiescilam wiec musialam narazie wyciagnac jak znajde miejscd to jeszcze to upchne
Wczoraj na zakupach myslalam ze jedna sukienke kupie bo w oko mi wpadla ale wygladalam w niej jakbym worek ubrala a na lasce ktora polecala ta sukienke ekstra haha
W styczniu 67 kg w maju 61.5 ide ostatni raz pobiegacWiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2019, 08:57
-
Iskierka87 wrote:Dzień dobry wszystkim
Fraagola jak obiecałam tak zrobiłam Sto lat i spełnienia wszystkich marzeń!!! :*
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7526e76f4997.jpg
Dziękuję 😘😘😘
@ jeszcze nie ma, mikronadzieja jestIskierka87 lubi tę wiadomość
Starania od sierpnia 2018
Obecnie 15 cs
Czekamy... 💜