X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
Odpowiedz

Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2019, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wierze w szczesliwe zakonczenia ;)

Aguska lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2019, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oczywiście że trzeba wierzyć bo w końcu każdej z nas się uda :)

Tymczasem trzeba zająć czymś głowę, jakieś propozycje? ;)

• Aguska Koleżanka

Wysłany: 6 maja 2019, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prasowaniem ! :D
    Własnie się zabieram za to...

A właśnie dziewczyny... tak nadrabiam skrupulatnie Wasze wpisy i mówiłyście o badaniu nasienia. Ja dostałam na sierpień skierowanie do Poznania na ul. Polną i tak się zastanawiam, bo jak na razie mówi się o moich badaniach a nic jak na razie nie wspomniano o badaniu nasienia. Jak rozmawiałam z moją gin to mówiła, że dopiero po badaniach w Poznaniu będziemy o tym myśleć...
    Czy jakoś wcześniej można dostać skierowanie na badanie dla mężulka na nasienie? Bo nie wiem w sumie jak to wygląda.

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2019, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguska :D haha dobre, ja akurat bardzo rzadko prasuję więc muszę wymyślić coś innego :P

My ogólnie b. nasienia robimy prywatnie albo jak lekarz zaleci ale mój chodzi do urologa i ten jak trzeba to mu zleca te badanie u siebie więc wtedy bez skierowania i na nfz

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2019, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzisiaj zrobilam.sobie shoping :) i oczywiscie nie wytrzymalam jestem.od sportu uzalezniona biegalam.ale jest okropnie zimno i zle sie biegalo zaluje za czapki nie wzielam

Iskierka87 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2019, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samosiowa ja to jestem uzależniona ale od shopingu właśnie :D a jak już o tym mowa jutro się wybieram :P To pochwal się co ciekawego kupiłaś ;) Co do sportu to w piątek mam zajęcia z zumby, nie wiem czy podołam po tej dłuższej przerwie...

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2019, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chodzilam na zumbe ale wkurzalo mnie w niej to ze nie moglam regularnie chodzic i babeczka dokladala kroki gdy mnie nie bylo przyszlam za tydzien i zupelnie nowy uklad i mnie to meczylo dlatego najlepiej kocham uwielbiam tabate badz trampoliny znacznie wiecej endorfin po tych cwiczeniach mam ale trampoliny nr 1 dla mnie ❤ zamierzam.latem.chodzic do takiego goscia na firness na swiezym powietrzu jesli pogoda dopisze

Kupilam
    Okulary przeciwsloneczne
    Spodnie
    Skarpetki
    Kapielowki dla.meza :D to tyle ale mialam ochote na wiecej i wiecej :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2019, 20:02

nada lubi tę wiadomość

• Fraagola Koleżanka

Wysłany: 6 maja 2019, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja dorzuce do "odwracaczy uwagi od myslenia" dobre filmy lub seriale i pieczenie - wlasnie upieklam sobie muffinki na jutrzejsze urodziny 😄 prawdopodobnie dostane jutro @ wiec chociaz się muffinkami pociesze 😉

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2019, 20:10

Iskierka87, MilusińskaMilena, nada lubią tę wiadomość

Starania od sierpnia 2018
    Obecnie 15 cs
    Czekamy... 💜
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2019, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tabata? A co to bo nie wiem. Trampoliny tak! Mnie też strasznie korci pójść na trampoliny ale nie wiem czy bym dała radę :P

Okularki też ostatnio kupiłam tylko cholerka słonka brak :D jutro obczajka i też zakuping ;) hehe tego nigdy dosyć :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2019, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fraagola to jutro ja Ci urodzinową muffinkę podsunę ;) a piec bardzo lubię ale ostatnio jakoś mi się nie chciało, bo od teściowej sporo przywieźliśmy :P a @ to jak zwykle w najbardziej nieodpowiednim momencie przyłazi ech... No chyba że jutro nie przyjdzie do Ciebie ^_^

Fraagola lubi tę wiadomość

• MilusińskaMilena Autorytet

Wysłany: 6 maja 2019, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My jak zglosiliśmy się do poradni leczenia niepłodności to dostaliśmy od razu skierowania na badania. Mąż miał badanie nasienia + podstawowe hormony, ja profil hormonów w cyklu + amh. Do tego mam usg po każdym badaniu krwi. W tym cyklu więc czeka mnie 3x usg 😑

Dziewczyny też uwielbiam zakupy, zwłaszcza te kosmetyczne. Pod tym względem mam mentalność milionerki 😂

Starania od 06.2018

"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."

atdc9vvj2aass4hn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2019, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do badan nasienia my tez zawsze prywatnie takze bez skierowania ;)

Ooo pieczenie to jest to ;)
    Szukam wlasnie czegos fajnego
    Sezon na truskawki sie zaczyna mniam ;);)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2019, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tabata to trening polaczenie cwiczen metabolicznych z interwalami ;)
    Polecany przy odchudzaniu ;);)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2019, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojk tabata jest ciezka sa to cwiczenia powtarzajace oo zanetka to dobrze sformuowala u nas to wyglada tak ze na zajeciach trampolin wiekszosc czasu spedzamy wlasnie na trampolinach ale jest tez tabata i inne cwiczenia pod koniec zajec i to one mi w kosc daja. Trampoliny kurcze ja sie nie zastanawialam czy dam czy nie dam mowilam sobie ze dam a jak sie zle poczuje to najwyzej skroce zajecia. Moja rada przed zajeciami zalicz kibelek :D nie raz mnie to zgubilo z boku to wygladalo smiesznie ale dla mmie nie bylo jak musialam wyjsc oproznic vo nie co i wrocic po prostu perystaltyka jelit pracuje szybko :D

Ja upieklam jablecznik byl uwaga jeden dzien :D wszyscy sie dorwali a jesienia jabka przesmazalam do sloikow wiec byl mega szybki...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2019, 21:43

• Aguska Koleżanka

Wysłany: 6 maja 2019, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tabata!!! Uwielbiam!! Tak samo jak zumbę i treningi interwałowe - można się spocić, zmęczyc i czuć po tym bardzo dobrze 😁😁 naszykowalam już rower na ten sezon ale czekam za pogoda bo jakoś przy obecnej pogodzie ciężko wyjechać na kilkadziesiąt km.
    Zakupy.. to słowo w moim powoduje alergie 😆😆 chociaż ostatnio w pracy koleżanki opowiadały co to one nie kupiły, bluzki, sukienki, buciki ... A ja kupiłam łopatę 😁 przyda się przy budowie domku. ☺️

Dziękuję za wszelkie Wasze odpowiedzi!

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2019, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja 2 polowie spakowana jak zwykle sie nie mieszcze i zas remament musze robic w bagazu :D

• MilusińskaMilena Autorytet

Wysłany: 6 maja 2019, 23:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samosiowa znam to 😂 kilkudniowy wyjazd a pakuję się jakbym wyjeżdżała na miesiąc. Mąż zawsze się ze mnie śmieje po co pakuję te wszystkie rzeczy a potem przyznaje mi rację bo jednak się przydało 😁 obyście przywieźli nam trochę słonka do Polski 🙂

Starania od 06.2018

"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."

atdc9vvj2aass4hn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2019, 06:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry wszystkim :)

Fraagola jak obiecałam tak zrobiłam ;) Sto lat i spełnienia wszystkich marzeń!!! :*

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7526e76f4997.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2019, 06:04

Fraagola lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2019, 06:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj maz mi w tym roku zrobil liste :D no i sie zmiescilam dolozylam sw9je i juz sie nie zmiescilam wiec musialam narazie wyciagnac jak znajde miejscd to jeszcze to upchne :D
    Wczoraj na zakupach myslalam ze jedna sukienke kupie bo w oko mi wpadla ale wygladalam w niej jakbym worek ubrala :D a na lasce ktora polecala ta sukienke ekstra haha

W styczniu 67 kg w maju 61.5 ;) ide ostatni raz pobiegac :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2019, 08:57

• Fraagola Koleżanka

Wysłany: 7 maja 2019, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iskierka87 wrote:
    Dzień dobry wszystkim :)

Fraagola jak obiecałam tak zrobiłam ;) Sto lat i spełnienia wszystkich marzeń!!! :*

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7526e76f4997.jpg

Dziękuję 😘😘😘
    @ jeszcze nie ma, mikronadzieja jest

Starania od sierpnia 2018
    Obecnie 15 cs
    Czekamy... 💜
‹‹ 294 295 296 297 298 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ