X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
Odpowiedz

Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku

Oceń ten wątek:
  • MilusińskaMilena Autorytet

Wysłany: 7 maja 2019, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fraagola spełnienia marzeń, obyś niedługo przeszła na drugą stronę mocy 😘

Jak Wam dziewczyny poranek mija? 🙂

Fraagola lubi tę wiadomość

Starania od 06.2018

"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."

atdc9vvj2aass4hn.png
  • nada Autorytet

Wysłany: 7 maja 2019, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejka

byłam na jodze i później na śniadaniu, a teraz już siedzę w pracy. Obudziłam się sama z siebie o 5 i przysnęłam do 6:30. Teraz jestem taka zaspana. Wszystko przez tę drzemkę.

Samosia to już jutro wyruszacie. Fajnie. W ogóle wow z Twoją wagą :)

Samosiowa staraczka lubi tę wiadomość

PplPp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2019, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkiego Najlepszego :):)

• Aguska Koleżanka

Wysłany: 7 maja 2019, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fraagola - Wszystkiego Najlepszego!!!! :)

Jak Wam dziewczyny mija wtorek? Też nie mogłyście spać w nocy? Rano jak zombie byłyście i jakieś takie znerwicowane? Bo z kim dzisiaj rozmawiałam to mówił, że jest dziwnie rozdrażniony, niewyspany... Chyba pogoda pstryka nam w nos :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2019, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja spalam jak susel ;P

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2019, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No u mnie cały dzień jakiś znerwicowany i nie wiem czy to pogoda czy fakt że jeszcze 15 dni do @ ale tak jak piszesz Aguska mega rozdrażnienie. Rano nawet kawa nie pomogła :/ a pogoda też kiepska jak na maj.

Aguska lubi tę wiadomość

Wysłany: 7 maja 2019, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to wczoraj nie zdążyłam przyłożyć głowy do poduszki i już spałam, obudziłam się dopiero rano. Ale faktycznie nastrój taki sobie dzisiaj mam

Starania od 06.2018

"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."

atdc9vvj2aass4hn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2019, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi nawet zakupy nie pomogły bo marudziłam przy wyborze butów i w końcu nie kupiłam wgl :P no to jak już zakupy na be to na prawdę kiepsko ze mną... Może to dlatego że poniedziałek i jutro będzie trochę lepiej :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2019, 19:08

• Aguska Koleżanka

Wysłany: 7 maja 2019, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana ale dzisiaj wtorek już mamy 😁😁

No czyli nie tylko ze mną jest nie halo ;) biorę się za ćwiczenia i taniec bo rano nie ma czasu ani chęci 💃

Iskierka87 lubi tę wiadomość

• jabkatarzyna Koleżanka

Wysłany: 7 maja 2019, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dwa pecherzyki udalo sie wychodowac na prawym jajniku 13 i 15 mm (lewy nie drozny) - bylam na puregonie , teraz mamy je powiekszyc do min 20mm i dostalam menopur i monitoring w sobote i zobaczymy czy mozna juz dzialac.Wiem , pewnie dziecinna analiza ale czy kochajac sie teraz gdy te pecherzyki nie sa odpowiednich wymiarow nie "zniszczymy" ich ? prosto mowiac czy mozemy sie kochac gdy lekarz nie wydal polecenia dzialajcie , ale tez nie zabronil-mysl ta przyszla mi dopiero po wizycie

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2019, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguska no widzisz ja nie mogę jaka ze mnie ciapa dziś haha :D

Jabkatarzyna jak byłam kiedyś stymulowana to gin zawsze kazał się starać a tym bardziej jak wiadomo że pęcherzyki są i to spore więc myślę że śmiało no i oczywiście że ich nie "pękniecie" hehe ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2019, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi minal super dzien aly czas cos dla siebie robie najpierw bieganie potem brzuchy przysiady potem do rosmanna poszlam dostalam w gratisie pare probek oraz kremik i plyn micelarny;) maz zrobil obiadek :D maseczke na twarz zalozylam maz sie smial ze to jakis potwor przyszedl :D a teraz robie paznokvie u rak juz prawie skonczylam jeszcze dol

• Aguska Koleżanka

Wysłany: 7 maja 2019, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pocwiczone!! Ogień w cyckach jak to mówi moja siostra 😁😁

Starać się trzeba - zawsze, szczególnie, że pęcherzyki są :) ach..żeby i mnie @ minął.. idę do swojej gin bo 11 dzień @ i coś nie chce minąć... Nie pamiętam kiedy tak miałam, chyba z 10 lat temu jak mi stwierdzono anemię i zaczęłam anty łykać.. przy pcos to normalne, że pojawią się takie długie @ ( i pewnie też bezowulacyjne...)?

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2019, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samosiowa hybrydy robisz? :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2019, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iskierka87 wrote:
    Samosiowa hybrydy robisz? :)
    Tak dlubie sie strasznie :D a tosmy sie dobraly fitneski :D oj ja vhyba w samolovie utne takiego komara bo jeszcze nie spakowana jestem wszystko robie tylko sie nie pakuje :D

Aguska lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2019, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uff zrobione dziewczynki zycze Wam duzo endorfinek wymarzonych 2 kreseczek dobrego samopoczucia :*** bez odbioru ;) znikam na nie wiem ile :D

• Kasztanek Autorytet

Wysłany: 7 maja 2019, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2020, 18:37

6.12.2022 💔 puste jajo
    28.06.2024 💔 Zuzia 16 tc
  • jabkatarzyna Koleżanka

Wysłany: 7 maja 2019, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iskierka87 wrote:
    Aguska no widzisz ja nie mogę jaka ze mnie ciapa dziś haha :D

Jabkatarzyna jak byłam kiedyś stymulowana to gin zawsze kazał się starać a tym bardziej jak wiadomo że pęcherzyki są i to spore więc myślę że śmiało no i oczywiście że ich nie "pękniecie" hehe ;)
    Tylko czy to nie skomplikuje tego że dążymy do tego by urosły ..
    Nie przyszło mi do głowy by zapytać o to czy powinniśmy się kochac

Wysłany: 8 maja 2019, 00:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Kasztanek, rozgość się ☺️

Starania od 06.2018

atdc9vvj2aass4hn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2019, 06:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :)

Samosiowa udanego urlopu i wypoczynku Ci życzę :)

Jabkatarzyna ale niby jak macie temu zaszkodzić? Bo nie rozumiem, przecież pęcherzyki Tworzą się w jajnikach a tam raczej żaden facet nie dotrze :D seks nie ma wpływu na wzrost pęcherzyków, równie dobrze możecie nie uprawiać seksu a one nie urosną nie ma na to żadnego wpływu. Jeśli dobrze reagujesz na stymulacje to i pęcherzyki będą pięknie rosły to raczej od tego zależy :) ale skoro tak się martwisz to po prostu poczekajcie z seksem.

Witaj Kasztanek :) jak długo się starcie bo ja też już do świerzaków nie należę ;)

‹‹ 295 296 297 298 299 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ