Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
hejka
byłam na jodze i później na śniadaniu, a teraz już siedzę w pracy. Obudziłam się sama z siebie o 5 i przysnęłam do 6:30. Teraz jestem taka zaspana. Wszystko przez tę drzemkę.
Samosia to już jutro wyruszacie. Fajnie. W ogóle wow z Twoją wagąSamosiowa staraczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Fraagola - Wszystkiego Najlepszego!!!!
Jak Wam dziewczyny mija wtorek? Też nie mogłyście spać w nocy? Rano jak zombie byłyście i jakieś takie znerwicowane? Bo z kim dzisiaj rozmawiałam to mówił, że jest dziwnie rozdrażniony, niewyspany... Chyba pogoda pstryka nam w nosFraagola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja to wczoraj nie zdążyłam przyłożyć głowy do poduszki i już spałam, obudziłam się dopiero rano. Ale faktycznie nastrój taki sobie dzisiaj mamStarania od 06.2018
"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."
-
nick nieaktualnyMi nawet zakupy nie pomogły bo marudziłam przy wyborze butów i w końcu nie kupiłam wgl no to jak już zakupy na be to na prawdę kiepsko ze mną... Może to dlatego że poniedziałek i jutro będzie trochę lepiej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2019, 19:08
-
Dwa pecherzyki udalo sie wychodowac na prawym jajniku 13 i 15 mm (lewy nie drozny) - bylam na puregonie , teraz mamy je powiekszyc do min 20mm i dostalam menopur i monitoring w sobote i zobaczymy czy mozna juz dzialac.Wiem , pewnie dziecinna analiza ale czy kochajac sie teraz gdy te pecherzyki nie sa odpowiednich wymiarow nie "zniszczymy" ich ? prosto mowiac czy mozemy sie kochac gdy lekarz nie wydal polecenia dzialajcie , ale tez nie zabronil-mysl ta przyszla mi dopiero po wizycie
-
nick nieaktualnyAguska no widzisz ja nie mogę jaka ze mnie ciapa dziś haha
Jabkatarzyna jak byłam kiedyś stymulowana to gin zawsze kazał się starać a tym bardziej jak wiadomo że pęcherzyki są i to spore więc myślę że śmiało no i oczywiście że ich nie "pękniecie" hehe -
nick nieaktualnyMi minal super dzien aly czas cos dla siebie robie najpierw bieganie potem brzuchy przysiady potem do rosmanna poszlam dostalam w gratisie pare probek oraz kremik i plyn micelarny;) maz zrobil obiadek maseczke na twarz zalozylam maz sie smial ze to jakis potwor przyszedl a teraz robie paznokvie u rak juz prawie skonczylam jeszcze dol
-
Pocwiczone!! Ogień w cyckach jak to mówi moja siostra 😁😁
Starać się trzeba - zawsze, szczególnie, że pęcherzyki są ach..żeby i mnie @ minął.. idę do swojej gin bo 11 dzień @ i coś nie chce minąć... Nie pamiętam kiedy tak miałam, chyba z 10 lat temu jak mi stwierdzono anemię i zaczęłam anty łykać.. przy pcos to normalne, że pojawią się takie długie @ ( i pewnie też bezowulacyjne...)? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Iskierka87 wrote:Aguska no widzisz ja nie mogę jaka ze mnie ciapa dziś haha
Jabkatarzyna jak byłam kiedyś stymulowana to gin zawsze kazał się starać a tym bardziej jak wiadomo że pęcherzyki są i to spore więc myślę że śmiało no i oczywiście że ich nie "pękniecie" hehe
Nie przyszło mi do głowy by zapytać o to czy powinniśmy się kochac -
nick nieaktualnyHej dziewczyny
Samosiowa udanego urlopu i wypoczynku Ci życzę
Jabkatarzyna ale niby jak macie temu zaszkodzić? Bo nie rozumiem, przecież pęcherzyki Tworzą się w jajnikach a tam raczej żaden facet nie dotrze seks nie ma wpływu na wzrost pęcherzyków, równie dobrze możecie nie uprawiać seksu a one nie urosną nie ma na to żadnego wpływu. Jeśli dobrze reagujesz na stymulacje to i pęcherzyki będą pięknie rosły to raczej od tego zależy ale skoro tak się martwisz to po prostu poczekajcie z seksem.
Witaj Kasztanek jak długo się starcie bo ja też już do świerzaków nie należę