X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
Odpowiedz

Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku

Oceń ten wątek:
  • MilusińskaMilena Autorytet

Wysłany: 7 maja 2019, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fraagola spełnienia marzeń, obyś niedługo przeszła na drugą stronę mocy 😘

Jak Wam dziewczyny poranek mija? 🙂

Fraagola lubi tę wiadomość

Starania od 06.2018

"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."

atdc9vvj2aass4hn.png
  • nada Autorytet

Wysłany: 7 maja 2019, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejka

byłam na jodze i później na śniadaniu, a teraz już siedzę w pracy. Obudziłam się sama z siebie o 5 i przysnęłam do 6:30. Teraz jestem taka zaspana. Wszystko przez tę drzemkę.

Samosia to już jutro wyruszacie. Fajnie. W ogóle wow z Twoją wagą :)

Samosiowa staraczka lubi tę wiadomość

PplPp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2019, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkiego Najlepszego :):)

• Aguska Koleżanka

Wysłany: 7 maja 2019, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fraagola - Wszystkiego Najlepszego!!!! :)

Jak Wam dziewczyny mija wtorek? Też nie mogłyście spać w nocy? Rano jak zombie byłyście i jakieś takie znerwicowane? Bo z kim dzisiaj rozmawiałam to mówił, że jest dziwnie rozdrażniony, niewyspany... Chyba pogoda pstryka nam w nos :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2019, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja spalam jak susel ;P

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2019, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No u mnie cały dzień jakiś znerwicowany i nie wiem czy to pogoda czy fakt że jeszcze 15 dni do @ ale tak jak piszesz Aguska mega rozdrażnienie. Rano nawet kawa nie pomogła :/ a pogoda też kiepska jak na maj.

Aguska lubi tę wiadomość

Wysłany: 7 maja 2019, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to wczoraj nie zdążyłam przyłożyć głowy do poduszki i już spałam, obudziłam się dopiero rano. Ale faktycznie nastrój taki sobie dzisiaj mam

Starania od 06.2018

"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."

atdc9vvj2aass4hn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2019, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi nawet zakupy nie pomogły bo marudziłam przy wyborze butów i w końcu nie kupiłam wgl :P no to jak już zakupy na be to na prawdę kiepsko ze mną... Może to dlatego że poniedziałek i jutro będzie trochę lepiej :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2019, 19:08

• Aguska Koleżanka

Wysłany: 7 maja 2019, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana ale dzisiaj wtorek już mamy 😁😁

No czyli nie tylko ze mną jest nie halo ;) biorę się za ćwiczenia i taniec bo rano nie ma czasu ani chęci 💃

Iskierka87 lubi tę wiadomość

• jabkatarzyna Koleżanka

Wysłany: 7 maja 2019, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dwa pecherzyki udalo sie wychodowac na prawym jajniku 13 i 15 mm (lewy nie drozny) - bylam na puregonie , teraz mamy je powiekszyc do min 20mm i dostalam menopur i monitoring w sobote i zobaczymy czy mozna juz dzialac.Wiem , pewnie dziecinna analiza ale czy kochajac sie teraz gdy te pecherzyki nie sa odpowiednich wymiarow nie "zniszczymy" ich ? prosto mowiac czy mozemy sie kochac gdy lekarz nie wydal polecenia dzialajcie , ale tez nie zabronil-mysl ta przyszla mi dopiero po wizycie

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2019, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguska no widzisz ja nie mogę jaka ze mnie ciapa dziś haha :D

Jabkatarzyna jak byłam kiedyś stymulowana to gin zawsze kazał się starać a tym bardziej jak wiadomo że pęcherzyki są i to spore więc myślę że śmiało no i oczywiście że ich nie "pękniecie" hehe ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2019, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi minal super dzien aly czas cos dla siebie robie najpierw bieganie potem brzuchy przysiady potem do rosmanna poszlam dostalam w gratisie pare probek oraz kremik i plyn micelarny;) maz zrobil obiadek :D maseczke na twarz zalozylam maz sie smial ze to jakis potwor przyszedl :D a teraz robie paznokvie u rak juz prawie skonczylam jeszcze dol

• Aguska Koleżanka

Wysłany: 7 maja 2019, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pocwiczone!! Ogień w cyckach jak to mówi moja siostra 😁😁

Starać się trzeba - zawsze, szczególnie, że pęcherzyki są :) ach..żeby i mnie @ minął.. idę do swojej gin bo 11 dzień @ i coś nie chce minąć... Nie pamiętam kiedy tak miałam, chyba z 10 lat temu jak mi stwierdzono anemię i zaczęłam anty łykać.. przy pcos to normalne, że pojawią się takie długie @ ( i pewnie też bezowulacyjne...)?

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2019, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samosiowa hybrydy robisz? :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2019, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iskierka87 wrote:
    Samosiowa hybrydy robisz? :)
    Tak dlubie sie strasznie :D a tosmy sie dobraly fitneski :D oj ja vhyba w samolovie utne takiego komara bo jeszcze nie spakowana jestem wszystko robie tylko sie nie pakuje :D

Aguska lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2019, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uff zrobione dziewczynki zycze Wam duzo endorfinek wymarzonych 2 kreseczek dobrego samopoczucia :*** bez odbioru ;) znikam na nie wiem ile :D

• Kasztanek Autorytet

Wysłany: 7 maja 2019, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2020, 18:37

6.12.2022 💔 puste jajo
    28.06.2024 💔 Zuzia 16 tc
  • jabkatarzyna Koleżanka

Wysłany: 7 maja 2019, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iskierka87 wrote:
    Aguska no widzisz ja nie mogę jaka ze mnie ciapa dziś haha :D

Jabkatarzyna jak byłam kiedyś stymulowana to gin zawsze kazał się starać a tym bardziej jak wiadomo że pęcherzyki są i to spore więc myślę że śmiało no i oczywiście że ich nie "pękniecie" hehe ;)
    Tylko czy to nie skomplikuje tego że dążymy do tego by urosły ..
    Nie przyszło mi do głowy by zapytać o to czy powinniśmy się kochac

Wysłany: 8 maja 2019, 00:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Kasztanek, rozgość się ☺️

Starania od 06.2018

atdc9vvj2aass4hn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2019, 06:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :)

Samosiowa udanego urlopu i wypoczynku Ci życzę :)

Jabkatarzyna ale niby jak macie temu zaszkodzić? Bo nie rozumiem, przecież pęcherzyki Tworzą się w jajnikach a tam raczej żaden facet nie dotrze :D seks nie ma wpływu na wzrost pęcherzyków, równie dobrze możecie nie uprawiać seksu a one nie urosną nie ma na to żadnego wpływu. Jeśli dobrze reagujesz na stymulacje to i pęcherzyki będą pięknie rosły to raczej od tego zależy :) ale skoro tak się martwisz to po prostu poczekajcie z seksem.

Witaj Kasztanek :) jak długo się starcie bo ja też już do świerzaków nie należę ;)

‹‹ 295 296 297 298 299 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ