Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kasztanek bardzo chętnie przygarne taką istotę 🙂❤️ nawet jutro zamierzam skinąć na testa ale wiem że i tak będzie królować biel w polu testowym.
Ruda trądzik to i mnie okropnie wywalilo, nie tylko na twarzy co też na dekolcie i plecach 😱 ale to może przez ten spiek okropny...
Ruda, tak bardzo się cieszę Waszym małym szczęściem ❤️❤️❤️Starania od 06.2018
"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMnie teraz zaczelo sypac...
Na poczatku piekly mnie sutki i mialam sluz i tyle...
Teraz sutki juz nie pieka piersi ciezkie a zaczely mi sie robic takie podskorne syfy
Hormony buzuja i to dlatego dla mnie to nowosc bo zawsze mialam gladka cere...
No coz dzieciak odbiera urode -
Żanetka ponoć dziewczynki odbierają urodę 🙂
Mnie wysypuje ale najbardziej jak już @ się kończy, choć co cykl to inaczej więc nie ma co gdybać.. Ja już myślami jestem przy hsg 🙂Starania od 06.2018
"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."
-
nick nieaktualny
-
Ruda, słyszałam też że ❤️ blisko owu to będzie chłopiec, a kilka dni przed to dziewczynka i jakoś się nie sprawdza 😁 ale fajnie tak posłuchać wierzeń naszych babć 🙂Starania od 06.2018
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzięki Żanetko 🙂 chciałabym żeby to pomogło bo już nie mam pomysłu co może być nie tak. Jasne owulki mam bardzo późno, ale mam, mąż nasienie ma super, hormony w normie... Już nie wiem co dalej.. Ale jestem dobrej myśli. W końcu musi się udaćStarania od 06.2018
-
nick nieaktualny
-
Też w to wierzę. Dużo łatwiej by nam było gdybyśmy znały termin kiedy się uda 🙂 ehh czemu to nie może być takie proste 🙂
Ruda nie mogę się doczekać tej Twojej bety, jakby to była moja beta 😁Starania od 06.2018
-
nick nieaktualnyJa to się nie mogę doczekać, diagnostykę otwierają o 7:30. Punkt ta godzina tam będę.
Przy moim mężczyźnie na razie udaje takiego twardziela, ale głos mi się co chwilę załamuje i mówię, że boli mnie stopa, jestem zmęczona i zła po rozmowie o pracę.Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny