Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ruda ja też w napięciu czekam na Twoją betę i poranny test. 😁
Żanetka Twój mąż szaleje ze szczęścia 😊
Ruda tak sobie jeszcze myślę że przez problem ze stopą skietowalaś myśli gdzie indziej i bach - mały wielki cud 😊😊😊-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
- 05. 2019 usunięty polip trzonu macicy 2 cm
-03.2020 wizyta w klinice, wszystkie badania ok, drożności ok
-10.2020 wyniki męża nie są idealne ale lekarz twierdzi, że dobre
- 12.2020 laparoskopia, usunięta torbiel endometrialna , amh spadło do 0.896
-01.2020 start in-vitro ? -
nick nieaktualnyRuda kciuki masz moje
Ja tez ide dzisiaj oddac krew ale do pracy :p
Ja sie wczoraj dowiedzialam od meza jak to moj tato ladnie mowil do niego po tylu latach ze wepchnal sie do mieszkania a myslalam ze cos ustatlilismy przed slubem mowili ze mozemy zamieszkac ze bedziwmy miec osobne pietro haha przeliczylam sie osobne pietro z ich warunkami... zaluje ze nie poszlam od razu trzeba bylo brac kredyt i nawet nie patrzec na nikogo ani na nic ale mama mi mowila po co bedziecie sie zadluzac no to mam swoje newrica depresja i inne bo napewno tak jest. -
nick nieaktualnySamosiowa, w momencie zakładania swojej rodziny, mąż powinien być na pierwszym miejscu.
I bardzo dobrze robicie, że się wyprowadzacie. Jeśli Twój mąż, źle się czuje z Twoim tatą i na odwrót to to tylko się odbija na Tobie, bo jesteś rozdarta. Pomieszkacie sami, a tato i zatęskni. Jestem pewna, że doceni co miał pod dachem i relacje się polepszą. Ile tata ma lat? Bo jeśli jest starszy, to ogólnie wiele starszych osób tak ma, szukają po prostu uwagi nie w taki sposób jak powinni, raniąc przy tym bliskich.
Ja wstałam, siknęłam kolejny raz, wciąż kreska bladziutka, idę o 7:30 do diagnostyki, bo wtedy otwierają na betę. Trzymajcie kciuki!
Kaś, masz rację. W tym miesiącu o ciąży mało myślałam, raczej zajęłam się leczeniem stopy i na poważnie zaczęłam myśleć o zmianie pracy, a jeszcze zaczęliśmy ogarniać działkę pod budowę i projekty domów.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2019, 06:36
-
nick nieaktualny
-
Darrika wrote:Tak, jest to możliwe. jednodniowy spadek temperatury może być spowodowane zagnieżdżeniem się zarodka Spójrz na mój wykres, u mnie tak było właśnie. Też po owulacji miałam bóle jak na miesiączkę, teraz juz ustały i pobolewa od czasu do czasu. Jak masz ochotę możesz powoli spróbować sobie zatestować, beta hcg wydziela się około 48h po zagnieżdżeniu,
Darrika u Ciebie to praktycznie nie było spadku tak dużego z tego co widzę. Ale gratuluję Boże jak masz dobrze że już wiesz😀 ja miałam 37 potem dwa dni 36.8 potem znów 37 wczoraj i dzisiaj 37.1 a jutro powinnam niby mieć @.
Ale czy to możliwe że implantacja byłaby w 26 i 27 dniu? Na moje oko owulacja była ok 30 maja to mi to za późno wygląda. Mam takie potworne boleści jak na miesiączke że aż się boję w nocy ból mnie obudził rano trochę też czułam teraz mam chwilowo spokój. Zrobiłam wczoraj test po 12 i bladziutka druga kreska pojawiła się ale po połowie godziny może nawet dalej.MagdaiTomek -
nick nieaktualnyUbieram się i wychodzę na betę.
Tylko zastanawiam się czy to nie za wcześnie, mam dzisiaj 24 dc, a cykle 26 dniowe.
Ale skoro w moczu już coś pokazuje.
Ehhh, ale mam stres. Tak strasznie się boję, jak chyba nigdy dotąd, bo nigdy nie miałam nawet cień takiego podejrzenia. -
nick nieaktualny
-
Ruda ja też miałam pozytywny test przed terminem @ jakieś trzy dni. I też betę robiłam w tym samym czasie. A znów mojej kumpeli testy baaardzo długo wychodziły negatywne. Nie ma reguły na przyrost bety.
Powodzenia, nie dziwię się że się stresujesz. Ja się cała trzęsłam jak odbierałam wynik bety. -
nick nieaktualny
-
U mnie zdecydowanie gorzej było z drugim wynikiem. Myślałam, że zemdleje.
Przy pierwszym nawet nie robiłam sobie nadziei. W dodatku byłam po ovitrelle, który falszuje testy dodatnio i podnosi betę.
Najbardziej skakałam ze szczescia, gdy było serduszko, bo przez jego brak zostawili mnie w szpitalu.
A teraz to już oszalałam całkiem mąż jeszcze nie wie, że wydałam w pon 500 zł na ciuszki itp codziennie wyglądam na kurierów.Żanetka93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny zrobiłam to badanie, ale ja jestem w tym wszystkim zielona i nie wiem czy nie zrobiłam złego badania. Idę i mówię Pani, że chcę beta HCG, a ona do mnie, że bety nie robią, tylko HCG. I zrobiłam, wygląda to tak. Zrobiłam dobre badnie?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b67dee354e16.jpg -
nick nieaktualnyU nas poki co poczatki wiec ja siedze spokojnie a wariuje maz ale pewnie gdy poznamy za jakis czas plec to ja tez zaczne hehe
Maz naprawde oszalal pozapisywal sb kiedy mam wizyty zeby tak sb ustalic grafik w pracy i chodzic ze mna
Kwiaty mi przynosi
Wgl gada takie rzeczy do brzucha ktorego jeszcze nie widac ze szok haha
Ja lece na fitnes
Caly czas trzymam kciuki za ta bete rudej o niczym innym nie mysle dzis hahaKaga lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hormon HCG składa się z dwóch podjednostek - jedna z nich jest beta. HCG też może służyć do sprawdzenia ciąży aczkolwiek nie wiem jak później z przyrostami. Swoją drogą dziwne, że nie robią bety.
Heh Zanetka no Twój maz to naprawdę oszalał.
Mi się wydaje, że na syna mniej bym wydawała, ale dla dziewczynek te niektóre ubranka są zabójczo piękne.