Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
Nada, przecież objawy ciążowe są podobne do tych okresowych. Ja też bym już testowała, ale podziwiam Twoją wytrwałość2020-2022: 3 procedury -> 2 transfery -> 0 ciąż
16.12.2022 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • transfer zarodka po PGT (encorton, equoral, accofil, neoparin, acard, cyclogest, atosiban) - klapa
6.03.2023 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • przebadany zarodek (intralipid, immunoglobuliny - Bioven, clexane, aspirin cardio, utrogestan, estrofem, atosiban)
🍀7dpt - beta 67,67, prog 28,80
🍀9dpt - beta 196,70, prog 32,30
🍀14dpt - beta 1931, prog 43,40
🍀24dpt - beta 33812, prog 32,20, CRL 4,3mm i ♥️
🍀30dpt - CRL 8,6mm
🍀8+2 - CRL 1,72cm
🍀9+1 - CRL 2,71cm
🍀16.05 prenatalne - wszystko ideolo
🍀3.07 19+5 połówkowe 👍
-
nick nieaktualnyEsperanza Mia wrote:Mojemu firma urlop wypłaci za cały rok, i u nowego pracodawcy urlop mu się nie należy. Wy macie chociaż własne M , my to się doczekamy dopiero po śmierci rodziców. Czyli może to trwać i trwać ☺️ a ja wolałabym sama mieszkać niż z rodzicami bo jest masakra. Ale fundusze ehhhh
A ty masz fajnie odpoczywaj ile możesz. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEsperanza Mia wrote:Mojemu firma urlop wypłaci za cały rok, i u nowego pracodawcy urlop mu się nie należy. Wy macie chociaż własne M , my to się doczekamy dopiero po śmierci rodziców. Czyli może to trwać i trwać ☺️ a ja wolałabym sama mieszkać niż z rodzicami bo jest masakra. Ale fundusze ehhhh
A ty masz fajnie odpoczywaj ile możesz. -
A mnie bolą od kilku dni piersi... niby żadna nowość ale ból jest strasznie dziwny , taki szczypiący od środka, rozpierający. W tym cyklu w ogóle nie patrzyłam kiedy mam owulacje , kiedy będę miała @ , po prostu trochę olałam sprawę xD
może po prostu taki dziwny cykl 🤷🏼♀️ Bo ból piersi to ból piersi 🙄Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2019, 18:41
8cs ❤️
03.04.2020 Anastazja 💖 -
nick nieaktualny
-
RudaMaruda25 wrote:Stokrotka czy ja wiem czy tak szybko?
Próbowaliśmy rok, później przerwa, dwa miesiące, przerwa i teraz cztery cykle.
Bez szału, ale teraz po przerwie jednak szybko
Najważniejsze, że wiedziałam gdzie leżał problem.
Myślałam, ze tylko 4 cykle ! To rzeczywiście trochę czasu minęło ale najważniejsze ze się udało!
I masz racje, jak ktoś zna problem to już połowa sukcesu.
Mi się już kończą badania.... na razie wszystko w normie.
Zostaje chyba tylko drożność a mężowi nasienie.
Staramy się dopiero pół roku wiec jeszcze się wstrzymam chwile.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2019, 21:17
8cs ❤️
03.04.2020 Anastazja 💖 -
nick nieaktualnyBo ja liczę tylko te 4 cykle, bo tak naprawdę one były już po wyeliminowaniu problemu!
Swoją drogą to cieszę się, że ten problem był we mnie i że w listopadzie go wyciełam
A jutro rano jedziemy na betę ❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2019, 21:30
Stookrotka lubi tę wiadomość
-
Stokrotka
Radze Ci najpierw namówić męża na badanie.
Bo wyniki możesz mieć super szukac problemu w sobie a to nic nie pomoże jesli nasienie bd kiepskie.
Moja gin odrazu kazala przebadac meza.* IO
* Hashimoto
* Progesteron 💪
* Histeroskopia 05.2021
* Laparoskopia 02.2022 (nie tego człowiek się spodziewał)
* większość wyników w normie -
Phiczek wrote:Stokrotka
Radze Ci najpierw namówić męża na badanie.
Bo wyniki możesz mieć super szukac problemu w sobie a to nic nie pomoże jesli nasienie bd kiepskie.
Moja gin odrazu kazala przebadac meza.
Masz racje, czytałam tu , ze wiele z Was robiło badania a problem okazał się u męża... bo facet bada się przeważnie na samym końcu Tak zrobimy, najpierw badanie nasienia.8cs ❤️
03.04.2020 Anastazja 💖 -
Stookrotka wrote:Masz racje, czytałam tu , ze wiele z Was robiło badania a problem okazał się u męża... bo facet bada się przeważnie na samym końcu Tak zrobimy, najpierw badanie nasienia.
Bo sama mowila ze większość kobiet ktorych do niej przychodzi myśli ze to u nich problem a w rzeczywistości to mąż ma slabe nasienie.* IO
* Hashimoto
* Progesteron 💪
* Histeroskopia 05.2021
* Laparoskopia 02.2022 (nie tego człowiek się spodziewał)
* większość wyników w normie -
nick nieaktualnyStoktrotka a wymazy robilas?
Ja nie mialam kompletnie objawow a wyszedl mi liczny grzyb🙈
A robilam badanie czystosci pochwy tylko dlatego ze maz mial bakterie i musialam sprawdzic czy mnie nia zarazil
A tutaj bakteria nie wyszla a wlasnie grzyb
Lekarz mi mowil ze to tez wazne bo ph pochwy jest wtedy inne i plemniki gina 🙈 -
Żanetka93 wrote:Stoktrotka a wymazy robilas?
A robilam badanie czystosci pochwy tylko dlatego ze maz mial bakterie i musialam sprawdzic czy mnie nia zarazil
Lekarz mi mowil ze to tez wazne bo ph pochwy jest wtedy inne i plemniki gina 🙈2010 synuś ❤
2016 poronienie 7tydz
2019 marzec poronienie 7t -
https://plodnosc.pl/brak-dziecka-a-stres-moze-to-nieplodnosc-psychosomatyczna/
Dobry artykuł.
Ja dziś powinnam dostać okres i mam nadzieję ze przyjdzie a nie przesunie sie przez zabieg 😔
Dziś zobaczyłam, że mój mąż boi się tego co może wyjść mi w badanich nadnerczy. I to nie jest strach typu, że nie będziemy mogli mieć dzieci tylko, że może wyjść u mnie coś poważnego ze zdrowiem-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
- 05. 2019 usunięty polip trzonu macicy 2 cm
-03.2020 wizyta w klinice, wszystkie badania ok, drożności ok
-10.2020 wyniki męża nie są idealne ale lekarz twierdzi, że dobre
- 12.2020 laparoskopia, usunięta torbiel endometrialna , amh spadło do 0.896
-01.2020 start in-vitro ? -
Żanetka93 wrote:Stoktrotka a wymazy robilas?
Lekarz mi mowil ze to tez wazne bo ph pochwy jest wtedy inne i plemniki gina 🙈
Wymazu nie robiłam ale na badaniu cytologi wyszła mi jakaś bakteria i tez w tym cyklu brałam globulki właśnie skończyłam kuracje.
A jeśli chodzi o grzybice to wymaz pobiera gin ?
8cs ❤️
03.04.2020 Anastazja 💖 -
nick nieaktualny
-
Hejka,
Zareagowałam i czysta biel ale okresu brak. Może dzisiaj się zacznie. Jak do pon się nie pojawi to idę na betę. Ale nie sadze, ze się wstrzyma aż tak długo. Poza tym już by wyszły dwie kreski jakby to była ciąża.
Kas ja się nie dziwie mężowi, kocha i się martwi. Trzymam kciuki za dobre wyniki.