Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja nie wiem o czym mowa
Dziewczyny jest już mój wypis Wszystko oki, mam zostać pod opieką endokrynologa i schudnąćKasztanek, Salome, Żanetka93, Iskierka87, MissKathy92 lubią tę wiadomość
-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
- 05. 2019 usunięty polip trzonu macicy 2 cm
-03.2020 wizyta w klinice, wszystkie badania ok, drożności ok
-10.2020 wyniki męża nie są idealne ale lekarz twierdzi, że dobre
- 12.2020 laparoskopia, usunięta torbiel endometrialna , amh spadło do 0.896
-01.2020 start in-vitro ? -
Dziewczyny z tym olejem kokosowy na twarz to uważajcie, mnie np zapycha i nie mogę go używać na twarz, na włosach też mi się nie sprawdzał 😑Starania od 06.2018
"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."
-
nick nieaktualny
-
Cześć Lola może coś uda nam się pomóc-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dheas ma rozne normy w zaleznosci od wieku. Tsh, prolaktyna, progesteton oki, kortyzol też-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
nick nieaktualny
-
Dziś odbieram wypis ze szpitala to później Napisze jaka norma w tym wieku. Badania zlecił gin, endo czy gin-endo?-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie dzien 3 fatalny jak dobrne do konca tygodnia bedzie sukces choc czuje sie mniej zmeczona jak wczoraj bo wczoraj odespalam to spalam od 16 3 h i potem od 21 do 4.30. Ogolnie dzisiaj myslalam ze zapadne sie pod ziemie tak wiele rzeczy nie umiem.....
-
Kasztanek wrote:W jakich jednostkach jest ten wynik testosteronu?
Amh jest wysokie. Masz PCOS?
Wg norm z mojego lab taki wynik jest jak najbardziej prawidłowy. Kiedyś już o tym tutaj pisałam, że widziałam w paru zrodlach, że kiedyś były stosowane inne odczynniki i wtedy norma była do 3 lub 4. Dlatego w necie można znaleźć tak wiele informacji, że wynik powyżej 4 świadczy o PCOS. A później podobno zmieniły się odczynniki i normy. Najlepiej się sugerować norma z lab a już wiadomo najlepiej pogadać z lekarzem.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKaga wrote:Wg norm z mojego lab taki wynik jest jak najbardziej prawidłowy. Kiedyś już o tym tutaj pisałam, że widziałam w paru zrodlach, że kiedyś były stosowane inne odczynniki i wtedy norma była do 3 lub 4. Dlatego w necie można znaleźć tak wiele informacji, że wynik powyżej 4 świadczy o PCOS. A później podobno zmieniły się odczynniki i normy. Najlepiej się sugerować norma z lab a już wiadomo najlepiej pogadać z lekarzem.
Kaga lubi tę wiadomość