Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
Why_not_now87 wrote:Dałam rade z glukozą 💪🏼
Smak cytrynowy - pić duszkiem jak zimną colę.
Cukrzycy ciążowej brak 🙂 uf.
Dziś zrobiłam cardio życia - 13,7km po sklepach 😱
Ja idę jutro ale te cytrynowa już kiedys piłam
I też dziś pierwszy raz od naprawdę dawna zrobiłam zakupy inaczej niż przez neta. Skorzystalam z mega promocji w Smyku mimo że wszytko było już mocno przebrane -
Lola84 wrote:Jej Kaga pocieszylas mnie 😊Na wypisie ze szpitala nie mialam norm podanych,muszę czekać do wizyty
Moje lab ma normę chyba do 7.37. Ale wiadomo że to też zależy od odczynikow i ktoś mimo wszytko może mieć trochę inny zakres. No i co wazne to badanie jest mocno związane z wiekiem, więc cierpliwości do wizyty lekarz pomoże Ci w interpretacji. -
nick nieaktualnyKaga wrote:Moje lab ma normę chyba do 7.37. Ale wiadomo że to też zależy od odczynikow i ktoś mimo wszytko może mieć trochę inny zakres. No i co wazne to badanie jest mocno związane z wiekiem, więc cierpliwości do wizyty lekarz pomoże Ci w interpretacji.
Mam juz mojego chlopca ma 8 lat,a za soba 2cb i jedno poronienie w 8tc -
A ja chyba złapałam infekcję 😑 tylko kiedy, jak i gdzie..? Wymaz przed hsg był przecież ok, dla pewności dostałam antybiotyk, na basen nie chodzę.. Wczoraj prawdopodobnie była owu bo dziś zalalo mnie kremowym sluzem, dosłownie zalalo. Jest go dość sporo jak na mnie. Być może przez to czuję nieprzyjemny świąd, czasem tak mam, nawet po lubrykancie u gina czuję potem taki dyskomfort. Zaaplikowalam globulke, jeszcze lykne furagin bo czuje ze na drogi moczowe przechodzi i czekam. Jak nie przejdzie to do lekarza.. Ehh 😔Starania od 06.2018
"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."
-
Lola84 wrote:Juz chcialabym wiedzieć co ze mną nie tak...
Mam juz mojego chlopca ma 8 lat,a za soba 2cb i jedno poronienie w 8tc
Oj przykre doświadczenia współczuję
A miałaś kiedyś HSG? Moja przyjaciółka dowiedziała się np że jajowody ma drożne, ale miała w macicy jakaś przegrodę i polipy i lekarz jej powiedział, że dlatego nie było szans na prawidłowe zagnieżdżenie się zarodka, bo nie było gdzie. Wszytko jej usuwali z tej macicy.
Powodzenia! Musisz znaleźć dobrego lekarza, bo to klucz do sukcesu. -
nick nieaktualnyKaga wrote:Oj przykre doświadczenia współczuję
A miałaś kiedyś HSG? Moja przyjaciółka dowiedziała się np że jajowody ma drożne, ale miała w macicy jakaś przegrodę i polipy i lekarz jej powiedział, że dlatego nie było szans na prawidłowe zagnieżdżenie się zarodka, bo nie było gdzie. Wszytko jej usuwali z tej macicy.
Powodzenia! Musisz znaleźć dobrego lekarza, bo to klucz do sukcesu. -
Potwierdzam z olejami. Generalnie wysuszają i trzeba je stosować na coś. Np na wodę, aloes, tonik, krem itp.
Co do cen makijażu, to w Białym jest jakaś zmowa cenowa i znaleźć taniej niż 150 zł za makijaż to naprawdę duże szczęście! Więc zazdroszczę Wam tych cen po 100 zł chociaż moje 150 z fryzurą jest ok, ale tak jak mówię, na Białystok to bardzo duża promocja -
nick nieaktualny
-
Lola84 wrote:HSG mialam robione w sierpniu 2018 wsztstko ładnie pięknie, drożność tez juz mialam!Więc teraz p doktor wziela mnie na diagnostykę hormonalną do szpitala po raz kolejny-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
- 05. 2019 usunięty polip trzonu macicy 2 cm
-03.2020 wizyta w klinice, wszystkie badania ok, drożności ok
-10.2020 wyniki męża nie są idealne ale lekarz twierdzi, że dobre
- 12.2020 laparoskopia, usunięta torbiel endometrialna , amh spadło do 0.896
-01.2020 start in-vitro ? -
nick nieaktualny
-
Nom 😊😊😊-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
Kaś, Iskierka dziękuję za życzenia :*
Kaś tak, u mnie utknął pierscionek zareczynowy woda z lodem też nie dała rady...
Ogólnie z samego rana pojechaliśmy do jubilera- pierścionek przeciety, palec uwolniony trochę szkoda że tak to musiało się skończyć ale niestety to przez głupotę ale i tak jestem szczęśliwa że w końcu nie muszę się męczyć ze ściąganiem
Ogólnie dziś miałam fajny dzień mieliśmy zamówić wozek ale się okazało że jest promocja więc od razu kupiliśmy stoi w salonie hihi
Poza tym odwiedziły mnie dziś moje dwie przyjaciółki i dostalam taki ładny prezent
https://zapodaj.net/ccde1658ce156.jpg.html
Dziś tyle się nachodzilam że aż mi noga spuchla ratuje się okładem zelowym i mam nadzieję że przez noc przejdzie...Salome, Kaga lubią tę wiadomość
-
Miss uwielbiam takie prezenty ☺☺
No to teraz pierscionek do naprwy i po porodzie znów będziesz go nosić 😂MissKathy92 lubi tę wiadomość
-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
nick nieaktualnyDzień dobry wszystkim
Ja wczoraj dostałam śpiączki jakiejś bo po obiedzie jak się położyliśmy z moim o 18 to tak do dziś do 5 spaliśmy a miała być tylko drzemka haha
Teraz już kawę koniecznie piję żeby się obudzić całkowicie bo nie lubię potem chodzić jak zombie.
Miss super prezent a pochwalisz się też zdjęciem wózka? No i cieszę się że już się nie musisz męczyć z pierścionkiem choć szkoda go trochę, mam nadzieję że da się do naprawić.
Wy tak zaczęłyście rozmawiać o tych fryzurach i make-upach że aż nabrałam ochoty na zmianę w sumie mam wybraną fryzurę mniej więcej ale myślę że gorzej z fryzjerem który takie coś wykona mi na włosach. O dobrego to tu ciężko byłam już u 5 z czego jeden tylko zrobić mi dobre cięcie tzn. takie jak chciałam, niestety już nie pracuje w moim mieście. -
nick nieaktualnyIskierka ale odespałaś 😊 pokaz jaka fryzurka chodzi Ci po głowie 🙂
Miss pochwal się 😀😀 ja również wczoraj zrobiłam rundkę po takich sklepach i wpadł mi w oko taki model:
https://zapodaj.net/3ace5153ceda3.jpg.html
Kolory dobre na zimę i prowadzi się super no i cena kosmos ☺️
Czy Wam tez tak czas ucieka? 😱 leci jak szalony -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySwoje mam czarne ale żeby wyszły takie refleksy to nie wiem jak to zrobić granatowa czerń jest farba ale nie wychodzą tak jak tutaj nie mam pojęcia jak uzyskać taki efekt. Nawet myślałam o jakichś pasmach co by wpiąć we włosy by tak podobnie wyglądały no i przy okazji by się zagęściły bo swoje mam bardzo rzadkie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2019, 06:51
-
nick nieaktualnyWow ale czadowy odcień 😀 nigdy nie miałam czarnych ale gdybym miała to napewno skupiłabym się na taki efekt. A u fryzjera pytałaś o wykonanie takich refleksów?
No właśnie pompowane a wolałabym żelowe najlepiej 😊 ogólnie szukam cybexa leotie lux ale nie ma nigdzie stacjonarnie (jedynie chyba Warszawa i Wroclaw). Są dość niskie i nie wiem czy mój mąż nie będzie wyglądał przy nim śmiesznie (192cm).
Ide tez zrobić kawe 😪Iskierka87 lubi tę wiadomość
-
O kurczę ile wiadomości z rana. Witam dziewczyny. Zamówiłam sobie testy ciążowe. Te takie strumieniowe, za 2,50 sztuka :o zamówiłam 5, był komplet 14 z darmowa wysyłka, ale stwierdziłam, że bez przesady :p
Iskierka fajne te włosy, ale ciekawe jak długo się efekt utrzymuje. Ja chciałam zrobić czerwono różowe pasma i mi odradzili. Że efekt szybko znika i szkoda kasy. A z mojego ombre flamboyaga jestem bardzo zadowolona
W temacie olei, z nawilżających polecam alterre. https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,67401,alterra-gesichtsol-bio-granatapfel.html Czytałam taka książkę "azjatycka pielęgnacja po polsku" (bardzo dobra) i tam babeczka o nim pisała, że ma świetny skład i jest to jeden z niewielu uniwersalnych kosmetyków. A na włosy, u mnie najlepiej sprawdza się combo olej lniany + aloes. Sam olej lniany tez daje efekty, ale z Aloesem cudoIskierka87 lubi tę wiadomość
-
U mnie oleje na twarze kompletnie się nie sprawdzają. Żadne, nawet najczystsze. Zaraz mam pryszcz na pryszczu.
Iskierka super odcień
Ja siedzę na krzywej cukrowej. Mała zwariowała ze szczęścia, gdy jej walnęłam taka dawkę cukru. Jestem przerażona jak piszecie o wyprawkach. Ja mam trochę ubranek i dwa kocyki z le pampuch, bo oszalałam na ich punkcie. Wczoraj nawet w Smyku na promocji byłam i kupiłam parę ubranek. Ale żadnych wózków, łóżeczek itd
Miss uu niefajnie z tym pierscionkiem. Już więcej swojego nie założęIskierka87 lubi tę wiadomość