Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też muszę codziennie uzupełniać brwi niestety
I również myślę o trwałym wypełnieniu! Ciekawe, ile to wytrzymuje!
W ogóle to marzy mi się wypełnienie ust... Mam raczej cieniutkie wargi, zwłaszcza górną. Nie chcę osiągnąć efektu glonojada, tylko właśnie żeby delikatnie je powiększyć. Ale boję się, że ktoś by mi tę robotę spartoliłIskierka87 lubi tę wiadomość
2020-2022: 3 procedury -> 2 transfery -> 0 ciąż
16.12.2022 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • transfer zarodka po PGT (encorton, equoral, accofil, neoparin, acard, cyclogest, atosiban) - klapa
6.03.2023 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • przebadany zarodek (intralipid, immunoglobuliny - Bioven, clexane, aspirin cardio, utrogestan, estrofem, atosiban)
🍀7dpt - beta 67,67, prog 28,80
🍀9dpt - beta 196,70, prog 32,30
🍀14dpt - beta 1931, prog 43,40
🍀24dpt - beta 33812, prog 32,20, CRL 4,3mm i ♥️
🍀30dpt - CRL 8,6mm
🍀8+2 - CRL 1,72cm
🍀9+1 - CRL 2,71cm
🍀16.05 prenatalne - wszystko ideolo
🍀3.07 19+5 połówkowe 👍
-
Ruda ja miałam z ciemniejszych robione ombre i włosy po 2 tygodniach zrobiły się jak siano... teraz odżyły dopiero
Ale masz ciemne oczy miodzio-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
- 05. 2019 usunięty polip trzonu macicy 2 cm
-03.2020 wizyta w klinice, wszystkie badania ok, drożności ok
-10.2020 wyniki męża nie są idealne ale lekarz twierdzi, że dobre
- 12.2020 laparoskopia, usunięta torbiel endometrialna , amh spadło do 0.896
-01.2020 start in-vitro ? -
nick nieaktualny
-
Ja kiedyś miałam taką fazę na produkty do włosów. Potrafiłam kupić cztery odżywki na tydzień, przetestowalam chyba wszytko co się dało. I wlansie mało które odżywki się aż tak dobrze sprawdziły, że właśnie ze mną zostały na dluzej. Zostały właśnie te odzywki z Garniera. Masek akurat nie miałam z tej firmy, ale zużyłam chyba milion opakowań Garnierów z awokado lub olejem kokosowym i karite.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2019, 10:41
-
A ja zmienię trochę temat. W poprzednim miesiącu mój mi powiedział, że mam mu mówić o dniach płodnych. To poprosiłam, żeby wrócił wcześniej do domu by coś podziałać to stwierdzić, że wywieram na nim presję i mu się odechciewa... Nosz kur*a mać. Ma któraś z Was instrukcję obsługi facetów? Bo ja już wymiękam-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Żanetka ładnie
Boże chciałabym tak wyglądać jak Ty !!-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
nick nieaktualnyKaś28 wrote:A ja zmienię trochę temat. W poprzednim miesiącu mój mi powiedział, że mam mu mówić o dniach płodnych. To poprosiłam, żeby wrócił wcześniej do domu by coś podziałać to stwierdzić, że wywieram na nim presję i mu się odechciewa... Nosz kur*a mać. Ma któraś z Was instrukcję obsługi facetów? Bo ja już wymiękam
Mogę zapytać ile macie lat? -
Lola ja w grudniu kończę 28 . Pięć latem z tym facetem z czego prawie 3 po ślubie ale nauczyć się działania jego zwojów w mózgu odpowiadających za prokreację to ja chyba nigdy nie ogarnę...-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
nick nieaktualnyKaś28 wrote:Lola ja w grudniu kończę 28 . Pięć latem z tym facetem z czego prawie 3 po ślubie ale nauczyć się działania jego zwojów w mózgu odpowiadających za prokreację to ja chyba nigdy nie ogarnę...
-
nick nieaktualnyNo ja mam 26 lat, z tym samym facetem 5 lat, a po ślubie 1,5 roku.
Jakoś się da wytrzymać z nim i na razie nie będę wymieniać na nowszy model, haha!
Dla mojego cykl miesiączkowy, to czarna magia i chyba nigdy nie ogarnie.
Żanetka, super Ci było w tym sombre! -
nick nieaktualnyKaga ja tak samo brwi kiedyś powyrywałam na cienkie paseczki bo moda taka panowała i od tamtego czasu ich stan jest kiepski
Why ja tak jak Ty drożdże piłam macę z przeróżnymi sokami próbowałam ale za chiny tego nie przełknęłam a później wyczytałam że jest maca w tabsach no szlak a ja się tyle męczyłam
Żanetka ja tak samo jak Ty czarny i tylko czarny (no jedynie te granatowe refleksy wchodzą w grę) kiedyś próbowałam rozjaśnić i wrócić do naturalnego oooo nieeeee.... NEVER
Lola Gdybym naturalne włosy miała czarne to na pewno bym nie chciała farbować ale niestety natura jest przewrotna.
Co do obsługi facetów to jest nierealne i nie do wykonania ale jeśli chodzi o cykl to mój wie lepiej ode mnie kiedy mam @ dostać
-
nick nieaktualny
-
te maski garniera są mega, ja mam papaje. Do tego można używać ich na 3 sposoby, jako maskę, odżywkę i na sucho. Polecam!
kurcze dziewczyny podłamałam się, idziemy w piątek na parapetówkę, i będzie ta kuzynka któa jest w ciąży ( zaszła w pierwszym cyklu starań) i tak mi się nie chce iść. Jej mąż ma taki fatalny charakter, zacznie gadać, kiedy my itd czy są jakieś problemy. Ja się nie chce przy ludziach tłumaczyć... wiem, że to dziwnie brzmi ale mnie to przeraża. -
Nada mnie jak ktoś ostatnio zapytał kiedy my to powiedziałam, że mam za wysoki cukier i lekarz odradza bo to pewna droga do cukrzycy ciążowej i temat ucichł-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny