Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAsiaKK wrote:Hej dziewczyny 😊 tak trochę się wtrące z tematem, ale pytanie dosyć ważne 😁 zastanawiamy się z mężem jak to lepiej jest: przytulanie przez praktycznie cały cykl co drugi dzien,czy czekanie na te dni i wtedy? Co praktykujecie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2019, 20:39
-
Narazie jesteśmy na początku drogi i seks nie jest na siłę. Raczej zastanawiamy się czy zbyt częste stosunki nie osłabia Plemników. A w sumie tego nie chcemy 😪 jako osoba bardzo niecierpliwa przewertowalam już kilka artykułów i różnie piszą, że często bo nasienie wtedy lepszej jakości, albo że lepiej trzymać na odpowiedni moment... hmm... wiadomo seks na spontanie itd. Najlepszy, ale jak się chce maluszka to nie można sobie tego tak wybić z głowy i chce się zrobić wszystko żeby był... 💪Starania od 06.2019
3cs - ciąża
10.2019 - puste jajo
Cykle 34-36 dni
5-6 cs - ciąża
08.2020 - poronienie zatrzymane
2-3 cs - ciąża biochemiczna
01.2021 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAsiaKK wrote:Narazie jesteśmy na początku drogi i seks nie jest na siłę. Raczej zastanawiamy się czy zbyt częste stosunki nie osłabia Plemników. A w sumie tego nie chcemy 😪 jako osoba bardzo niecierpliwa przewertowalam już kilka artykułów i różnie piszą, że często bo nasienie wtedy lepszej jakości, albo że lepiej trzymać na odpowiedni moment... hmm... wiadomo seks na spontanie itd. Najlepszy, ale jak się chce maluszka to nie można sobie tego tak wybić z głowy i chce się zrobić wszystko żeby był... 💪
-
Samosiowa 88, trzymam kciuki, że niedługo wam się uda. W temacie ciąży naprawdę jestem na samym początku,nie tylko jeśli chodzi o starania. Czytając fora oraz artykuły nadal nie mogę uwierzyć, że jest tyle ludzi z problemami w tej kwestii...
Samosiowa88, Kasztanek lubią tę wiadomość
Starania od 06.2019
3cs - ciąża
10.2019 - puste jajo
Cykle 34-36 dni
5-6 cs - ciąża
08.2020 - poronienie zatrzymane
2-3 cs - ciąża biochemiczna
01.2021 -
Dziewczyny, obejrzałam filmik i.. No tak jak Wy nie wiem co powiedzieć. W pewnym momencie gdzieś w oku zakrecila się łza, pięknie odzwierciedla emocje. Tą ogromną tęsknotę za dzieckiem, smutek i rozgoryczenie z powodu porażek i tą desperacką chęć by uszczęśliwić drugą połowę.. Wciąż mi to siedzi w głowie i nie potrafię przestać o tym myśleć..Starania od 06.2018
"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."
-
nick nieaktualnyDziewczyny muszę się z wami czymś podzielić, mówiłam wam, że my nnie mieliśmy wesela, ani ślubu kościelnego, tylko sam ślub cywilny i to tak na szybko, bo chcieliśmy kupić dom, bo pojawiła się okazja i musieliśmy szybko załatwiać kredyt, bo trochę nam jednak brakowało.
Nie było też zaręczyn, ani nic. Jakoś tego mi nie brakowało, ale wczoraj...
Mój mąż wręczył mi pierścinek, uklęknął i powiedział, że marzy, żebym została jego żoną przed Bogiem, no i kwiaty i wszystko.
Ja nie wiem, czy to emocje w ciąży czy coś, ale po prostu łzy w oczach.
Czuję jakby się wypełniła jakaś pustka w naszym związku, tak jakbyśmy teraz już mieli wszystko.
Jeden gest, a wiem, że po prostu potrzebuję tej przysięgi w Kościele.
No i dodatkowo mamy w brzuszku naszą fasolkę.
Jestem szczęśliwa ❤️Samosiowa88, Iskierka87, Żanetka93, nada, Kaga, ami_ami, ABI90, Lola84, MilusińskaMilena, Kasztanek, Why_not_now87, Jane208, Silvia, MissKathy92, Salome lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ruda gratulacje😘😘
Ja już w drodze do pracy😊😊 dziś już piątek, piateczek, piatunio 😁😁😁 dzis wieczorem razem z mężem startujemy z oglądaniem Czarnobyla 😊 wczoraj byłam na fitnessie i już brzuch czuje😁😁-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
- 05. 2019 usunięty polip trzonu macicy 2 cm
-03.2020 wizyta w klinice, wszystkie badania ok, drożności ok
-10.2020 wyniki męża nie są idealne ale lekarz twierdzi, że dobre
- 12.2020 laparoskopia, usunięta torbiel endometrialna , amh spadło do 0.896
-01.2020 start in-vitro ? -
Ruda ale super ! Jaki romantyk
Kaś czarnobyl rewelacja. My teraz oglądamy drugi sezon Killing Eve. A 19 lipca dom z papieru serialowe wakacje. Zwłaszcza drugi sezon Stranger Things był ekstra.
Ja jadę na jogę, ale dzisiaj drugi dzień okresu wiec będę się oszczędzać. Tak mi się nie chce ale wstałam już to jadę :p słucham nowego Sheerana -
nick nieaktualnynada, ja się mam zamiar wziąć za Dark.
Ty zdaje się pisałaś tu, a moje koleżanki zachwalają w pracy.
Tak w ogóle to ja się do pracy dopiero zbieram, normalnie zawsze jestem 6-7, ale że idę dzisiaj z tymi Włochami i mam to wliczone w czas pracy to przecież nie będę się śpieszyć i pracować nadliczbowo.
Ja teraz nabrałam zdroworozsądkowego podejścia do pracy.
A takiego romantyzmu po wszystkich się spodziwałam, ale NIE po moim mężu. Czuję, że dziecko bardzo go zmienia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2019, 07:30
-
hej,
Ruda, gratulacje !
Ja oglądam z mężem Dark - już drugi sezon, polecam.
Stranger Things obejrzałam i 3 sezon, nie wiem co teraz oglądać.
27.12.2020 - II 🍀
28.12.2020 - HCG total 197,98 mUl/ml 😍
30.12.2020 - HCG total 529,92 mUl/ml 😍
15.01.2021 💗
* 28 lat
* starania od 04.2019
ON: 250 MLN całość, morfologia 1%, reszta parametrów ok. -
Ruda mąż Cie zaskoczył 😁😉 dziecko zmienia facetów a Waszych dziewczyny pewnie jeszcze ba lepsze, i wszyscy będą dobrymi tatusiami dumnymi jal paw😊😚
Ja wiem, że mój kiedyś też 😊-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
- 05. 2019 usunięty polip trzonu macicy 2 cm
-03.2020 wizyta w klinice, wszystkie badania ok, drożności ok
-10.2020 wyniki męża nie są idealne ale lekarz twierdzi, że dobre
- 12.2020 laparoskopia, usunięta torbiel endometrialna , amh spadło do 0.896
-01.2020 start in-vitro ?